baktimda begenilerdende yorumlarda da görünmüyo. iki basligi birlestirmisler herhalde.Konuya yorumlarından bulabilrsin cnm
Kıyamam prensese canım babaların zayıf noktaları çocukları kızının yasadıgı psikolojiyi görmesini sağla belki iknaolur
Kıyamam prensese canım babaların zayıf noktaları çocukları kızının yasadıgı psikolojiyi görmesini sağla belki iknaolur
Allah bagislasin kuzum bende kaldim ama ilerleyemedim kismet bekliyoruz dua et bizler içinde canimAyni stresi bende yaşıyordum takı bir hafta öncesine kadar kızım 6 yaşında sınıfta herkesin kardeşi var benim neden yok diye yakirmalar devamli sürüyordu hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamiyordum 1.5 sene boyunca çok uğraştım 2 aşılama yaptırdım ama ise yaramadı takı bu ay çok şükür hamile olduğumu ogrendim.allah isteyen herkese nasip etsin.bol bol dua en büyük ilaç
Evet cnm başlıkları birleştrdilerbaktimda begenilerdende yorumlarda da görünmüyo. iki basligi birlestirmisler herhalde.
Cidden cok sessizleşti ortamBu ne sessizlikkkkk
Inan diyorum canim 30 yasindayim ne zaman olacagi belli degil belki baska sıkıntılar cikacak diyorum yok ne çıkacak deyip kestirip atıyor cok canım sıkılıyorNe 1 yılı yaşım gecıyor de.
Kiz sen hic uyumuyon muCidden cok sessizleşti ortam
Benim ark.almıştı o ay hamileymis icki içmiş haberi yokmus öğrendiğinde sok olmus tabi sonrasinda icmemis ama o ay baya icki almisSelamlar hamile oldugunu bilmeden alkol alan var mı etrafinizda?
Cnm dün işim vardı :) abiye işliyorum ya bitsin diye cabaladım :)Kiz sen hic uyumuyon mu
Gunaydın. Bebek yüzünden mi depresyondsınGunaydin kizlar bayadir buralara ugramadim nasilsiniz ben baya depresyona girdim kendimi çıkarmaya calisiyorum
Hey Allahım . Sabır versin sana Rabb'imInan diyorum canim 30 yasindayim ne zaman olacagi belli degil belki baska sıkıntılar cikacak diyorum yok ne çıkacak deyip kestirip atıyor cok canım sıkılıyor
Günaydın beybi :)Günaydın fistiklar
Valla bekliyorum bu aralar baya limoniyiz baya baya yani bende sogudum çocuktan bir kuzum var düşündüğüm o olmasa umrumda bile degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?