Yok canim esimin bebege bakis acisi yuzunden bu ay bebegi unuttum zatenGunaydın. Bebek yüzünden mi depresyondsın
Ayy cok güzel bi haber yaaa. İnşAllah saglıcaklada bebegını kıcagına alırSlm fıstıklar :) ben hamile olamadım ama 8 yıldır bebek isteyen arkadaşım grçenletde eşiyle geldiler oturduk felan sonra arkadaşım 11 gün adetim geçikti dedi kalk hemen test yapıcaz dedim yok ya 20 gün bile gecikiyor sanmam dedi neysr test yaptık idrarı damlatır damlatmaz 2. Çizgi gözümüze girdi hemen kan testi yaptırdık hamileeeee :) tam ümitleri bitmişken geldi mucize her gece hem ona hem kendime dua ediyordum şükür sonunda mutlu haberi aldık deli olduk mutluluktan kendime o kadar sevinmemiştim :)
Bebek konusunda sagolsun benide baydirdi istemsiz tavırlarıyla soğuttunasıl yani canım neler oldu ya ben giremedim niye bu kadar uzaklaştınız ki siz birbirinizden
Al benden de o kadar bende ayniyim valla nolcak bizim işler böyle Allahtan hayırlısıGunaydin kizlar bayadir buralara ugramadim nasilsiniz ben baya depresyona girdim kendimi çıkarmaya calisiyorum
Becerikli hatunum benim ne güzel hic el becerim olmadiCnm dün işim vardı :) abiye işliyorum ya bitsin diye cabaladım :)
Nasil olsa oluyormuş istediğimiz an deneyecekmisiz böyle birsey var mi ya olmazsa ... O kadar rahat ki anlatamanHey Allahım . Sabır versin sana Rabb'im
Allahim insallah sıra sana gelmistir kuzum da sendende güzel haberler duyariz o günleri de görüp biz sevinirizSlm fıstıklar :) ben hamile olamadım ama 8 yıldır bebek isteyen arkadaşım grçenletde eşiyle geldiler oturduk felan sonra arkadaşım 11 gün adetim geçikti dedi kalk hemen test yapıcaz dedim yok ya 20 gün bile gecikiyor sanmam dedi neysr test yaptık idrarı damlatır damlatmaz 2. Çizgi gözümüze girdi hemen kan testi yaptırdık hamileeeee :) tam ümitleri bitmişken geldi mucize her gece hem ona hem kendime dua ediyordum şükür sonunda mutlu haberi aldık deli olduk mutluluktan kendime o kadar sevinmemiştim :)
Allahim insallah sıra sana gelmistir kuzum da sendende güzel haberler duyariz o günleri de görüp biz sevinirizSlm fıstıklar :) ben hamile olamadım ama 8 yıldır bebek isteyen arkadaşım grçenletde eşiyle geldiler oturduk felan sonra arkadaşım 11 gün adetim geçikti dedi kalk hemen test yapıcaz dedim yok ya 20 gün bile gecikiyor sanmam dedi neysr test yaptık idrarı damlatır damlatmaz 2. Çizgi gözümüze girdi hemen kan testi yaptırdık hamileeeee :) tam ümitleri bitmişken geldi mucize her gece hem ona hem kendime dua ediyordum şükür sonunda mutlu haberi aldık deli olduk mutluluktan kendime o kadar sevinmemiştim :)
Amin canımmm aminnn inşallah bizlerede kısmet olur. Para denkleştirip tüp bebek tedavisine başlayacaklardı ki çıkageldi :)Ayy cok güzel bi haber yaaa. İnşAllah saglıcaklada bebegını kıcagına alırinşAllah bizede nasip olur kız hayırlısıyla
Ah meleğim ah inşallahAllahim insallah sıra sana gelmistir kuzum da sendende güzel haberler duyariz o günleri de görüp biz seviniriz
MaşAllah de kız :) sanada nasip olsun inşAllah:)Becerikli hatunum benim ne güzel hic el becerim olmadi
VAllah ne denir kiNasil olsa oluyormuş istediğimiz an deneyecekmisiz böyle birsey var mi ya olmazsa ... O kadar rahat ki anlataman
Ayy ne guzel vAllah :) cok sevındım arkadasını adınaAmin canımmm aminnn inşallah bizlerede kısmet olur. Para denkleştirip tüp bebek tedavisine başlayacaklardı ki çıkageldi :)
Sağol bitanem inşallah :) hadi bu ay sende güzel bir haber ver inşallahAyy ne guzel vAllah :) cok sevındım arkadasını adına
İnşAllah cnm senınde güzel haberlerini bekliyorum :) ve tüm bekleyenler bu ay guzel haberlerle gelsinler :)Sağol bitanem inşallah :) hadi bu ay sende güzel bir haber ver inşallah
Masallahh fistigim ne demek bende yetenek te yok zatenMaşAllah de kız :) sanada nasip olsun inşAllah:)
Aynen oyle kuzum ya sabırVAllah ne denir kiya sabırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?