Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Slm fıstıklar :) ben hamile olamadım ama 8 yıldır bebek isteyen arkadaşım grçenletde eşiyle geldiler oturduk felan sonra arkadaşım 11 gün adetim geçikti dedi kalk hemen test yapıcaz dedim yok ya 20 gün bile gecikiyor sanmam dedi neysr test yaptık idrarı damlatır damlatmaz 2. Çizgi gözümüze girdi hemen kan testi yaptırdık hamileeeee :) tam ümitleri bitmişken geldi mucize her gece hem ona hem kendime dua ediyordum şükür sonunda mutlu haberi aldık deli olduk mutluluktan kendime o kadar sevinmemiştim :)

Ayy cok güzel bi haber yaaa. İnşAllah saglıcaklada bebegını kıcagına alırinşAllah bizede nasip olur kız hayırlısıyla

Allahim insallah sıra sana gelmistir kuzum da sendende güzel haberler duyariz o günleri de görüp biz seviniriz

Allahim insallah sıra sana gelmistir kuzum da sendende güzel haberler duyariz o günleri de görüp biz seviniriz

Günaydın canlarim umarım bu ay bebis çalışması yapanlar mutlu sona ulaşır Allahim yardımcınız olsun kızlar insallah bu ay bebisleriniz size tutunmustur

Ah meleğim ah inşallah ama bu ay çalışmalarımızı yumurtlamaya denk getirmedim bile bile. Amacım neydi acaba Allahım herşeyin en iyisini bilir hayırlısı bakalım

Zaten biliyorsunuz bu ay bizde bisey yokbiz Temmuzu bekliyoruzNe var kazayla olsa sasirsam aglasam felan ne dramatize yaptım ben yakaxayla olanlara sasiyom ya biz normalini zor kaliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…