Cnm bu yetenek degil ki cogu kişinin yaptıgı birşey :) başına gecsen sende yaparsın eminim.Masallahh fistigim ne demek bende yetenek te yok zaten
Bebek konusunda sagolsun benide baydirdi istemsiz tavırlarıyla soğuttu
Aynen canim hayirlisi insallah ben artik biraktim cocuk icin ugrasmayi soguttu esim beni resmen ne desem eskiden o mu vardi bu mu vardi deyip duruyoAl benden de o kadar bende ayniyim valla nolcak bizim işler böyle Allahtan hayırlısı
Aynen canim hayirlisi insallah ben artik biraktim cocuk icin ugrasmayi soguttu esim beni resmen ne desem eskiden o mu vardi bu mu vardi deyip duruyoAl benden de o kadar bende ayniyim valla nolcak bizim işler böyle Allahtan hayırlısı
sessizlesti buralar. topikler karisinca.Ben geldımm güzeller :)
Aynen oyle tatlim bi oyle dedimde burnumdan getirdi ne demek istiyorsun dedi cok kizdiayyy aynı benim durumuma düşmüşsün sende yaaa çok zor sanki bi onlar da var...
Vay arkadaş içime doğmuş sankibu arada takip etmemesine ve istememesine rağmen arkadaşım hamile kaldığını öğrenmiş dört gün önce ve ben durumu çözdüm gün saymak yok olay istememekte
Al bendende o kadar CANIM hergun ayni safsata biseyeAynen canim hayirlisi insallah ben artik biraktim cocuk icin ugrasmayi soguttu esim beni resmen ne desem eskiden o mu vardi bu mu vardi deyip duruyo
Al benden de o kadar sanki cok merakliymisim biseye (anladiniz onu)Aynen canim hayirlisi insallah ben artik biraktim cocuk icin ugrasmayi soguttu esim beni resmen ne desem eskiden o mu vardi bu mu vardi deyip duruyo
Aminn cnm :)Kızlar nerelerdesiniz oruc tutaniniz varsa Allah kabul etsin inşallah
Bebek saglikli doğdu dimi inşBenim ark.almıştı o ay hamileymis icki içmiş haberi yokmus öğrendiğinde sok olmus tabi sonrasinda icmemis ama o ay baya icki almis
13 haftalik daha doğmadıBebek saglikli doğdu dimi inş
Günaydın canım biz de tık yok bu ay 1 kez birliktelik oldu oda taaaa nezaman beyfendinin keyfi yokmus bu ayda yalan olduGünaydın canlarim umarım bu ay bebis çalışması yapanlar mutlu sona ulaşır Allahim yardımcınız olsun kızlar insallah bu ay bebisleriniz size tutunmustur
Ya bu erkeklere noluyo boyle hic anlamiyorum ya benim esimde aynisink yapti bu ay ben istedikce kacti ben artik cocuk istemedigini dusunuyorumGünaydın canım biz de tık yok bu ay 1 kez birliktelik oldu oda taaaa nezaman beyfendinin keyfi yokmus bu ayda yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?