Valla bacım bende anlamıyprum normal şartlarda yalvarırlar biz istedigimizdr burun kıvırırlar keyfi bilir allah büyüktğr bekliyorum verecegim cevabı vakti geldigindeYa bu erkeklere noluyo boyle hic anlamiyorum ya benim esimde aynisink yapti bu ay ben istedikce kacti ben artik cocuk istemedigini dusunuyorum
Zaten hep oyleler sastim kaldim beynine yerleştirmiş bi Temmuzu sanki Temmuzda kesin olacak ve sağlıklı olacak bekliyor ve sinir oluyorum 3 düşük yasadin daha doymadin mi diyor bir anne adayina böyle denir mi ya cinnet gecirtir adama bizde daha kötü adam bebeği unuttu normalde de zor oluyor delirdi iyiceGünaydın canım biz de tık yok bu ay 1 kez birliktelik oldu oda taaaa nezaman beyfendinin keyfi yokmus bu ayda yalan oldu
Emin ol aynen dediğin gibi yapıyorum adam beynine sokmuş doktoru dinle diyor baska birsey demiyorAllah iyiliğinizi versin emisanki kek yapıyorsunuz malzeme hazır grlde yapalım der gibi adamlarda istemez tabi öyle olunca azcık nazlanın istemiyor gibi yapın yumurtama zamanlarında azcık cilveli olun adamın gözüne hoş görünün bakın nasıl dolaşıyorlar peşinizde sonuçta birlikte oluyorsunuz ama bunu sırf çocuk için yapıyoruz durumuna sokmayın bence..
nacizane fikrim budur
Meleğim seninki fena deseneEmin ol aynen dediğin gibi yapıyorum adam beynine sokmuş doktoru dinle diyor baska birsey demiyor
Hemde nasil fena hep ben ben ben klasik oğlak burcu tam inat dedigim dedik üstünlük kurmayi cok sewerMeleğim seninki fena desene
Allahini sewen yorum yazsin ya esimin ailesi geldi yani sadece anne ve babası gelirken O da ne bildiğin k.pederin resmi cercevelenmis bir sekilde getirdiler sandim ki bi yerden yaptirmislardir gelirken getirdiler meğerse bizim ewe asmamiz için getirmişler neye ugradigimi sasirdim daha yeni kapiyi açtım hoşgeldiniz dedim hemem esime sana babanın resmini getirdik bunu en onemli en görünen yere as dedi ben şok...
Yani hic haz etmem k.pederimi cok sewerim bak orasi ayri ama resmini asmak ne ya küçük degil baya belli yani uzaktan bile farkedilir ben mi abartiyorum bilmiyorum ne yapayim akil verin nasil tepki vereyim bu arada assam kendi annemin babamin resmini asarim onlara gelene kadar hem be alaka ya ölmüş gibi ne resmi
Yok kuzum sağ sewerim kendisini o ayri ama benim ewimde sadece 1 tane dügun resmimiz asılı resim olarak gerisi tablo bu nedir ya ne sacma..
Bizimkide şok simdi ne tepki vereceğini şaşırdı ama sirf ayip olmasin diye asar yok bi astim mi tekrar kaldiramam salona koydum koltugun üstünde
Kuzum cerceve kocaman cerceve resim olsa neyseEsinle bence monus yattiginizda cnm tazeyken bence olay cnm albumlerimizin aradina koysak olurmu gibisinden bkalm neder???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?