bacım boş ver as gönlü olsun â yarın aynı cerceveden kendi babanın resminide yaptır yanına as baak bakalım nasıl bi tepki veriyoAllahini sewen yorum yazsin ya esimin ailesi geldi yani sadece anne ve babası gelirken O da ne bildiğin k.pederin resmi cercevelenmis bir sekilde getirdiler sandim ki bi yerden yaptirmislardir gelirken getirdiler meğerse bizim ewe asmamiz için getirmişler neye ugradigimi sasirdim daha yeni kapiyi açtım hoşgeldiniz dedim hemem esime sana babanın resmini getirdik bunu en onemli en görünen yere as dedi ben şok...
Ya offf bunlara bakarsan istekleri bitmez ufak bir yüz ver tepende özelikle kvbacım boş ver as gönlü olsun â yarın aynı cerceveden kendi babanın resminide yaptır yanına as baak bakalım nasıl bi tepki veriyo
Senin kaynanada pek bi fena hani ne diyim canım allah sabır versin zor vallaYa offf bunlara bakarsan istekleri bitmez ufak bir yüz ver tepende özelikle kv
Aynen oyle esimi ikna ettim bir yere asma yok sadece biyere dayayacak:)Senin kaynanada pek bi fena hani ne diyim canım allah sabır versin zor valla
kızlar nbr nasılsınız
bende iyiym cnm nasıl olayımİyiyiz canim sen nasılsın?
Günaydın canlar .. Bendede var meleğim burada okumuştum adete yakın kuruluk olur diyorlardı ama yok ara ara geliyor akıntı beyaz krem gibi bat 3 buaradaGünaydın kizlarrrrrrr yaaaa benim afedersiniz su gibi akintim var gebelik yok zaten ama bu akinti da neyin nesi ya?
Günaydın canlar .. Bendede var meleğim burada okumuştum adete yakın kuruluk olur diyorlardı ama yok ara ara geliyor akıntı beyaz krem gibi bat 3 buarada
biz kadınların nedir çektiği ya herşeyi biz yaşıyoruz bütün sıkıntı bizde offYanlis bastım eksik geldi demem o ki kimyasal yaşadım bu ay ne zaman adet olacağım mechul ne zaman kimyasal kani geldi onuda bilmiyorum ki hesap yapayim yumurtlama olsa bu zamana kalmaz gebelik oluşması cok düşük çünkü korunduk bu ay ama su gibi önceki gebeligimde ayni böyle olmuştu ama bu sefer durum farkli sanırım enfeksiyon kaptım yine
Aynen öyle canim erkeklerimizin de afrasindan geçilmiyorbiz kadınların nedir çektiği ya herşeyi biz yaşıyoruz bütün sıkıntı bizde off
valla ya sanki dünyayı sırtlamışlar.Aynen öyle canim erkeklerimizin de afrasindan geçilmiyor
Yok be kuzum nerdeeeeeeeeKuzum senin belki gebeliktendir benim gebelii yok korunuyorduk bu ay kimyasal gebelik yaşadığım
Onlar varken as gittiklerinde kaldır banada dededen kalma saat verdiler almasam olmazdı astım gitter sutladimAllahini sewen yorum yazsin ya esimin ailesi geldi yani sadece anne ve babası gelirken O da ne bildiğin k.pederin resmi cercevelenmis bir sekilde getirdiler sandim ki bi yerden yaptirmislardir gelirken getirdiler meğerse bizim ewe asmamiz için getirmişler neye ugradigimi sasirdim daha yeni kapiyi açtım hoşgeldiniz dedim hemem esime sana babanın resmini getirdik bunu en onemli en görünen yere as dedi ben şok...
Eşim salonun bas kosesine koymus ama asmamisOnlar varken as gittiklerinde kaldır banada dededen kalma saat verdiler almasam olmazdı astım gitter sutladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?