Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Ya pek duzenim yok kaynanayla çoğunuz biliyorsunuz sanki inada yapar gibi çerçeveli resim ne ya boyutta büyük sok oldum ya inanin sok oldum vefat etmis olsa azda olsa saygi duyar asarim ama dipdiri biseyi yok 63 yasinda genç cok yaşlı değil sewerim se kaynanadan üstün benim gozumde ama bu resmini asacagim anlamina gelmiyor birde kaynana ogluna tembih ediyor salona as biricik baban orda daha iyi durur

bacım boş ver as gönlü olsun â yarın aynı cerceveden kendi babanın resminide yaptır yanına as baak bakalım nasıl bi tepki veriyo

Yumurtlama akintisi degil cok belli ama su gibi beyaz birsey anlamadim yarin kontrolum var soracağım ama 3 gundur bu böyle

Yanlis bastım eksik geldi demem o ki kimyasal yaşadım bu ay ne zaman adet olacağım mechul ne zaman kimyasal kani geldi onuda bilmiyorum ki hesap yapayim yumurtlama olsa bu zamana kalmaz gebelik oluşması cok düşük çünkü korunduk bu ay ama su gibi önceki gebeligimde ayni böyle olmuştu ama bu sefer durum farkli sanırım enfeksiyon kaptım yine

biz kadınların nedir çektiği ya herşeyi biz yaşıyoruz bütün sıkıntı bizde off

Onlar varken as gittiklerinde kaldır banada dededen kalma saat verdiler almasam olmazdı astım gitter sutladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…