Cok gecmis olsun canimKizlarr gittim bugun doktora genetik temiz dedi daha once vermiştim test aralik 2016 da temizdi birşey yoktu gerek girmedi yeniden istemeyw vajinal enfeksiyon kapmisim doktor ilac verdi 2 ay korun dedi sonra gebe kalir kalmaz gel sana kan sulandirici hap yazalum dedi gonderdi
Teşekkür ederim canım cok sağol sen ne yaptin?Nasıl gidiyor çalışmalarCok gecmis olsun canim
Gebelik hamilelik bolumunu tikla bul babam bul sinir bozucu biraz iyiyim canim ben ewdeyim ugrasiyiz sen nasılsın?Bacılaaarr nöörüyonuz?? Ya bu konuların yeri değişince ben bulamıyorum yazdığım yerleri iyi mi
İyi canım ne olsun yaklaştı gene batlar stres bastı, şu pıhtılaşma işini araştırıp duruyorum işte... sen nasılsın toparlayabildin mi? bu arada o çerçeve olayı bombaymış yaaaGebelik hamilelik bolumunu tikla bul babam bul sinir bozucu biraz iyiyim canim ben ewdeyim ugrasiyiz sen nasılsın?
Insallah Allah gönlüne göre verir canim yani bebisin seninledir bana da doktor dedi ama ben won wilibrand hastasıyım yani kam pihtilasmiyir bende o da uzun kanamalara yol açıyor ama doktor kan sulandirici verecegim onu kullanacaksin dedi gebelik olusur olusmaz bende cokk merak ediyorum acikcasi nasil surec izlenecekİyi canım ne olsun yaklaştı gene batlar stres bastı, şu pıhtılaşma işini araştırıp duruyorum işte... sen nasılsın toparlayabildin mi? bu arada o çerçeve olayı bombaymış yaaa
Çerçeve malesef canim hersey supermis gibi birde kalkmis cerceveli resim getirmiş allahtan asmadik sadece salona komidine dayadiİyi canım ne olsun yaklaştı gene batlar stres bastı, şu pıhtılaşma işini araştırıp duruyorum işte... sen nasılsın toparlayabildin mi? bu arada o çerçeve olayı bombaymış yaaa
Hayırlısı be gülüm bizim de kaderimizde uğraşmak varmış işteInsallah Allah gönlüne göre verir canim yani bebisin seninledir bana da doktor dedi ama ben won wilibrand hastasıyım yani kam pihtilasmiyir bende o da uzun kanamalara yol açıyor ama doktor kan sulandirici verecegim onu kullanacaksin dedi gebelik olusur olusmaz bende cokk merak ediyorum acikcasi nasil surec izlenecek
Olsun en azından umudun var öyle düşünme allah büyüktür burda neler neler gördük2 gün sonra batbu ayda bişey yok kesin
Ah be kuzum inşallahOlsun en azından umudun var öyle düşünme allah büyüktür burda neler neler gördük
Bebişim dur bakalım benim son gebeliğimde hiç belirti yoktu sanki, hatta 2 gün öncesinde feryat figan ağlamıştım belirtim yok diye. Geçen ay da o kadar belirtim vardı ki... kalça ve kuyruk sokumu ağrım çoktu, sonradan aklıma geldi ki benim kuyruk sokumu kemiğim kırık2 gün sonra batbu ayda bişey yok kesin
Kiz hic gulecegim yoktuBebişim dur bakalım benim son gebeliğimde hiç belirti yoktu sanki, hatta 2 gün öncesinde feryat figan ağlamıştım belirtim yok diye. Geçen ay da o kadar belirtim vardı ki... kalça ve kuyruk sokumu ağrım çoktu, sonradan aklıma geldi ki benim kuyruk sokumu kemiğim kırıkbazen adetten önce sızlıyor. O yüzden belirtilere güvenip moral bozmak yok
Ewt rabbim once hic olmayanlara sonra da bana ve benim gibi 2.düşünenlere nasip etsinHayırlısı be gülüm bizim de kaderimizde uğraşmak varmış işte
Benim bu ay çalışma yok temmuza kadar bekleyecez Allah nasio ederse senin son durum be canim?Agir is yapma hatta hic is yapma bakalım biraz kendini dinle doktora gittin mi muayene oldunn mu?keseyi kalp atışını duydun mi?ne cok soru sordum ben yaKızlaaar nasıl gidiyooor çalışmalar
Benim biraz önce iç çamaşırımda avuç içim kadar kahve koyu akıntım vardı neler oluyooor bebişe yormakda istemiyorum olumsuz sonuçlar bitiriyor beni
Belkide belirtisiz gelir canom olamaz mi2 gün sonra batbu ayda bişey yok kesin
Senin nasil gidiyor canim calismalar?Olsun en azından umudun var öyle düşünme allah büyüktür burda neler neler gördük
Sıfır çalışma hala küsüz bu ay bikrz bitliktelik oldu ve ters bi zamanda oğlumla uyuyorum 2 haftadır daha zamanı var demekki bu arafa sonuclarının temiz cıkmasına sevindim temmuzada bişe kalmadıSenin nasil gidiyor canim calismalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?