Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Canım uzun zamandır giremiyorum çünkü sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum yogun kanama ile düşük tehlikesi yaşadım haylende devam ediyor..Ama kesede bozulma olmadı 1 hafta öncede kalp atışını duydum ama sürekli yatar vaziyetteyim. .ben iğneden sonra tam 36 saat sonra ilk birlikteliği yaşadık ve 3 gün boyunca devam etti sonra birdaha ilişki olmadı. .seninde sonuçlanmistir umarım sende hamişsindir. ..

Bu ay hic calisma olmadi canim esimle aramiz bozuk zamana birakmamiz lazimmis olacagi zaman olurmus ben cok ustune gidiyo musun
Valla bizde e ayni ben doktordan çıktım esim yanimdaydi zaten kalkmis bak temmuza kadar bekleyecez dedi hicc umrunda degil adam korkudan yapmıyor bile kaxa olacak

Valla bizde e ayni ben doktordan çıktım esim yanimdaydi zaten kalkmis bak temmuza kadar bekleyecez dedi hicc umrunda degil adam korkudan yapmıyor bile kaxa olacak
Bu erkekleri bi anlasam zaten ama bende bi karar aldim bende uzak duracam yapmiyosa kendi bilir hic ugrasamam valla

Bu erkekleri bi anlasam zaten ama bende bi karar aldim bende uzak duracam yapmiyosa kendi bilir hic ugrasamam valla
Ben uzak dursam adamin hoşuna gidiyor sesim çıkmıyor diye ben hep usteledigim icin sürekli düsuk yapıyor musum boyle sacma bişey olabilir mi ki ya

Allah yardimcin olsun canim umarim sağlıklı bir sekilde kucagina alirsin

Boyle dusunmek onlarin isine geliyo canim
Cok daraldim ama cok bunaldım beni hic anlamıyor yanımda olacagi yerde sürekli dir dir ediyor zamani varmis herseyi abartiyormusum bebek sewdasina dusene kadar baska önemli seylere yogunlasacakmisim kafasinda kurup kurup söylüyor deli ediyor beni

Stresten sıkıntıdan kendimi yemeğe verdim 70 oldum ve işin garip tarafı hiccc takmiyirum gecen yils kadar kilo verme telasina düşerdim ama o kadar rahatım ki gecen yaz nu aylarda 65 cok diyordum 70 oldum tik yok

Allah iyiliğini versin emi ne güldüm

Kız o ben bi adet oldum ayın 19da kan verdim negatif çıktı şimdiden dünden beri kahverengi leke geliyor doktorumu aradım yarın gidicektim kan ver gebelik olabilir dedi adetim 2.5 gün sürmüştü zaten

Kız o ben bi adet oldum ayın 19da kan verdim negatif çıktı şimdiden dünden beri kahverengi leke geliyor doktorumu aradım yarın gidicektim kan ver gebelik olabilir dedi adetim 2.5 gün sürmüştü zaten
Ben bisey anlamadim canim dediginden simdi sen hamilrmisin degil misin kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…