Canim igneden sonra iliski hangi siklikla oldu bende 22 nisan aksami saat 9 catlatma ignesi ovitrelle vuruldum bilgilendirirmisin benide
Bu ay hic calisma olmadi canim esimle aramiz bozuk zamana birakmamiz lazimmis olacagi zaman olurmus ben cok ustune gidiyo musunTeşekkür ederim canım cok sağol sen ne yaptin?Nasıl gidiyor çalışmalar
Valla bizde e ayni ben doktordan çıktım esim yanimdaydi zaten kalkmis bak temmuza kadar bekleyecez dedi hicc umrunda degil adam korkudan yapmıyor bile kaxa olacakBu ay hic calisma olmadi canim esimle aramiz bozuk zamana birakmamiz lazimmis olacagi zaman olurmus ben cok ustune gidiyo musun
Bu erkekleri bi anlasam zaten ama bende bi karar aldim bende uzak duracam yapmiyosa kendi bilir hic ugrasamam vallaValla bizde e ayni ben doktordan çıktım esim yanimdaydi zaten kalkmis bak temmuza kadar bekleyecez dedi hicc umrunda degil adam korkudan yapmıyor bile kaxa olacak
Ben uzak dursam adamin hoşuna gidiyor sesim çıkmıyor diye ben hep usteledigim icin sürekli düsuk yapıyor musumBu erkekleri bi anlasam zaten ama bende bi karar aldim bende uzak duracam yapmiyosa kendi bilir hic ugrasamam valla
Iyi olmaya çalışıyoruz canim sen nasılsın?kızlar nasılsınız iyi misiniz
Boyle dusunmek onlarin isine geliyo canimBen uzak dursam adamin hoşuna gidiyor sesim çıkmıyor diye ben hep usteledigim icin sürekli düsuk yapıyor musumboyle sacma bişey olabilir mi ki ya
Allah yardimcin olsun canim umarim sağlıklı bir sekilde kucagina alirsinCanım uzun zamandır giremiyorum çünkü sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum yogun kanama ile düşük tehlikesi yaşadım haylende devam ediyor..Ama kesede bozulma olmadı 1 hafta öncede kalp atışını duydum ama sürekli yatar vaziyetteyim. .ben iğneden sonra tam 36 saat sonra ilk birlikteliği yaşadık ve 3 gün boyunca devam etti sonra birdaha ilişki olmadı. .seninde sonuçlanmistir umarım sende hamişsindir. ..
Cok daraldim ama cok bunaldımBoyle dusunmek onlarin isine geliyo canim
Bebişim dur bakalım benim son gebeliğimde hiç belirti yoktu sanki, hatta 2 gün öncesinde feryat figan ağlamıştım belirtim yok diye. Geçen ay da o kadar belirtim vardı ki... kalça ve kuyruk sokumu ağrım çoktu, sonradan aklıma geldi ki benim kuyruk sokumu kemiğim kırıkbazen adetten önce sızlıyor. O yüzden belirtilere güvenip moral bozmak yok
Ah be canım inşallah ne güzel olurBelkide belirtisiz gelir canom olamaz mi
Insallah canım insallah mutlu haberi verirsin bize bu ayAh be canım inşallah ne güzel olur
bende iyiyim işte cnm iş güç çalışmakla geçiyor zaman işte.Iyi olmaya çalışıyoruz canim sen nasılsın?
Kız o ben bi adet oldum ayın 19da kan verdim negatif çıktı şimdiden dünden beri kahverengi leke geliyor doktorumu aradım yarın gidicektim kan ver gebelik olabilir dedi adetim 2.5 gün sürmüştü zatenBenim bu ay çalışma yok temmuza kadar bekleyecez Allah nasio ederse senin son durum be canim?Agir is yapma hatta hic is yapma bakalım biraz kendini dinle doktora gittin mi muayene oldunn mu?keseyi kalp atışını duydun mi?ne cok soru sordum ben ya
Ben bisey anlamadim canim dediginden simdi sen hamilrmisin degil misin kafam karıştıKız o ben bi adet oldum ayın 19da kan verdim negatif çıktı şimdiden dünden beri kahverengi leke geliyor doktorumu aradım yarın gidicektim kan ver gebelik olabilir dedi adetim 2.5 gün sürmüştü zaten
Insallah bebis vardir canimSlm kızlar. Bugün bat günü normalde hiç geçikme olmaz bende. Henüz başlamadı dur bakalım ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?