Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Herkeste belirti olmazmış ki kuzum belki senin habersiz gelir minigin bendede hic belirti yok sadece şişlik var

Normalde 5 mayis ama bu ay yumurtlama biraz erken oldu o yuzden adetimde erken olabilir
Aaa bende yanılmadıysam akıntım ve kasık agrılarım beni yanolmadıysa bende erken yumurtladım :)

İnşallah kuzum 1 senedir uğraşıyorum bu kez inşallah olur ama hiç belirti yok yine
Nm her gebelikte belirti yaşanmıyor. Benım 3 düşüğüm var ilkinde tüm belirtliri yasadım yerleşme kanamasına kadar. Ama diger ikisinde hiç belirti yoktu :)

Kızlar bu arada özür dileyerek söylüyorum sadece sildiginizde peceteye gelen beyaz kivamli akintiniz oluyor mu?Cok fazla degil belli belirsiz hafif surekli silduginizde degil ornegin gun içinde 1 ya da 2. Kere bende mesela öyle oluyor wc ye gidiyorum peceteye sildigimde azbisey beyaz kivamli akıntı geliyor ama gun içinde ya 2 ya 3 her wc ye gittiğinde degil

Tamam 1 mayis banada uyar calisanlarimz varsa sabah once testi yapsin sonra çıksın ewden

Kizlar hamile kisiler idrarini seffaf pet bardaga doldurdugunda icinda kepek gibi beyaz beyaz seyler oluyomus siz hic bunu duydunuz mu

Kizlar hamile kisiler idrarini seffaf pet bardaga doldurdugunda icinda kepek gibi beyaz beyaz seyler oluyomus siz hic bunu duydunuz mu
Hicc duymadim kuzum ama normal alafranga wc ye gittigimde ben sanki gördüğümde beyaz garip birşeyler vardi dun isteyken gördüm dedim kesin iltihap var heyecanlandim kiz vak simdi

Kızlar bizim de ilk denememiz bu ay, ben de çok heyecanlıyım, bat 4 mayıs, hep birlikte bekleyip hep birlikte güzel haberler verelim inşallah birbirimize:) her şeyin hayırlısı olsun bizler için... Belirti demissiniz, goguslerimde hassasiyet var karinda da biraz siskinlik ama bunlar regl öncesi belirtilere benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…