Allahtan umit kesilmez kuzum insallah vardırKızlar benimde 2 Mayıs ama hiç belirtilen yok yine olmadı galiba
İnşallah kuzum 1 senedir uğraşıyorum bu kez inşallah olur ama hiç belirti yok yineAllahtan umit kesilmez kuzum insallah vardır
Aaa bende yanılmadıysam akıntım ve kasık agrılarım beni yanolmadıysa bende erken yumurtladım :)Normalde 5 mayis ama bu ay yumurtlama biraz erken oldu o yuzden adetimde erken olabilir
İnşallah kuzum ama genelde bi belirti oluyo mutlaka her ay hiç belirti olmuyo kesin yok diyorum yok cikiyo yine yok heralde bakalım hayirlisiHerkeste belirti olmazmış ki kuzum belki senin habersiz gelir minigin bendede hic belirti yok sadece şişlik var
1 mayıs olsun olur my?:)Bana uyar neden olmasin ya ayin 28 inde yapariz yada 1 Mayis işçi bayraminda
Nm her gebelikte belirti yaşanmıyor. Benım 3 düşüğüm var ilkinde tüm belirtliri yasadım yerleşme kanamasına kadar. Ama diger ikisinde hiç belirti yoktu :)İnşallah kuzum 1 senedir uğraşıyorum bu kez inşallah olur ama hiç belirti yok yine
Hayırlısıİnşallah kuzum ama genelde bi belirti oluyo mutlaka her ay hiç belirti olmuyo kesin yok diyorum yok cikiyo yine yok heralde bakalım hayirlisi
Evet canım öyle zaten kepek kepek değil de beyaz pıhtı gibi sürüyor hamilelik boyuncaKizlar hamile kisiler idrarini seffaf pet bardaga doldurdugunda icinda kepek gibi beyaz beyaz seyler oluyomus siz hic bunu duydunuz mu
Hicc duymadim kuzum ama normal alafranga wc ye gittigimde ben sanki gördüğümde beyaz garip birşeyler vardi dun isteyken gördüm dedim kesin iltihap var heyecanlandim kiz vak simdiKizlar hamile kisiler idrarini seffaf pet bardaga doldurdugunda icinda kepek gibi beyaz beyaz seyler oluyomus siz hic bunu duydunuz mu
Ay denesek mi acabaHicc duymadim kuzum ama normal alafranga wc ye gittigimde ben sanki gördüğümde beyaz garip birşeyler vardi dun isteyken gördüm dedim kesin iltihap var heyecanlandim kiz vak simdi
1 düşük +1 kimyasal =3.inşallah sağlıklı nasip eder yaradanGecmiş olsun cnm düşüklerin mi var senınde
AaaaaaKızlar test yaptım dayanamadım sanırım hamileyim
İnşAllahh cnm benımde 4. Olcak Allah kısmet ederse :)1 düşük +1 kimyasal =3.inşallah sağlıklı nasip eder yaradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?