- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Haklısın canım stres çok etkili ama işte biz bayanlar başka birşey düşünmüyoruz malesefOyalancak bişeyler bulmak gerekiyo.ben aksam sabahlara kadar arkadaslarla okey oynadim.tüm gündüz kore dizisi izledim dusunmemek icin cok ugrastim .cok taktigim zamanlar olmadı 5 ay kadar. Oturup çok ağladım ilkini kaybedince bide .niye olmuyo ne problem var diye. En son kendimi de esimi de besledim.esime tum asitli icecekleri bıraktırdım.hergun keciboynuzu icirdim .multivitamin icirdim.istemiyodu ilk baslar vitamin felan.cok uzuldugumu gorunce oda ilkini kaybettikten sonra kabul etti.doktora gittik hicbi probleminiz yok stressten tek olmamasinin sebebi dusunmiceksin dedi. Tek sebep stress iste oyalancak bisey lazim
Her sabah ve aksam tahta kasikla icilmesi lazimmis. Veee insallahhh hayirlisiyla olcak ben inanıyorum:)Asitli çok tüketmeyiz maden suyu hariç o da haftada 1 ya da 2 bugün eşim Harnup Pekmezi özü almış hepimiz için ama kendi içmiyor malesef içirebilirsem deneyeceğim
Tahta kaşık mı?Yeni duydum İnan ben normal 1 yemek kaşığı tüketiyordumHer sabah ve aksam tahta kasikla icilmesi lazimmis. Veee insallahhh hayirlisiyla olcak ben inanıyorum:)
Eczanede soylediler pekmezin demirle temas etmemesi lazimmis tahta kasikla icin dedi.tatli kasigi gibi kucuk .sabah bi aksam bir ic dediTahta kaşık mı?Yeni duydum İnan ben normal 1 yemek kaşığı tüketiyordum
Canım nasıl oldun lekelenmeler bittimiHer sabah ve aksam tahta kasikla icilmesi lazimmis. Veee insallahhh hayirlisiyla olcak ben inanıyorum:)
Akşamları hiç gelmiyo.sabahları az çok açık geliyo.biter inşallah.buna da şükür diyorum.1 hafta sonra tekrar gidicem doktora umarım.mutlu ayriliriz hastaneden..senin nasıl geçiyo:)Canım nasıl oldun lekelenmeler bittimi
Ben 4+2 de baktırdım canım 956 çıktı.sonra 5+2de lekeler başlayınca hemen doktora gittim karından keseyi gördük doktor gelişmez dedi kalbi atmasi lazımdı diip saçmaladi o haftada..lekeler kırmızıya dönünce 5+6da tanıdığımız bi prof.a gittik.kalbinin attığını gördük yine karından ve bi prob. Yok bi daha o doktora gitme dedi.ama benim o ay adetimin 14. Günü yumurtam çatladı ovulasyon testi kullanmıştım canım.normalde 16 17 de çatlardı.o ay erken oldu ben ona bağlıyorumŞimdilik bir sıkıntı yok çok şükür perşembe doktora gidicem bikere hcg baktırdım 206 cıktı dahada baktırmadım psikolojim bozuluyo sen nezaman ilk kana baktırdın ve kaç çıktı bide keseyi nezaman gördün canım
Benimde psikolojim bozuluo diye düsükten sonra 6. Haftaya kadar doktora gitmeme karari almıştım ama kanamalar olunca mecbur kaldımŞimdilik bir sıkıntı yok çok şükür perşembe doktora gidicem bikere hcg baktırdım 206 cıktı dahada baktırmadım psikolojim bozuluyo sen nezaman ilk kana baktırdın ve kaç çıktı bide keseyi nezaman gördün canım
Hayır 3 gün kala kan degerin cok guzel bence.benim arkadasimda 5+6 da kalp atisini gordu karindan.4+6 da gittiginde keseyi goremedi alttan muaynede gördü.bence çok güzel degerin ve gorüncek kese de bebis de kalp atisi da:)benim gorumcemin 3 gün kala 120ydi kan degeri suan oglu 1 yasinda .degerin guzel yukselmisSuan ben 4+6 dayım gitsem kese gözükmez ozamn ben daha adet tarihimden 3 gn önce kana baktırdım 206 cıktı korkuyoru bu deger düşükmü diye yine kimyasal olur diye bi önceki gibi belimdede agrılar basladı
Bide öncekiyle kıyaslama bende oncekiyle ayni lekelerim oldu dedim.. oncekinde 6 haftada kese gorunmuodu bunda kalbini gorduk.ayni olmuyo her belirti:) olumlu düşün.bi kez yasayinc tedirgin oluyo insan.benim 2 gunde bir 2 kat olmasina ragmen belli bi zamana kadar kese görünmedi de 6.haftanin sonunda gördük.sen hiiiic takma iyi olcakHayır 3 gün kala kan degerin cok guzel bence.benim arkadasimda 5+6 da kalp atisini gordu karindan.4+6 da gittiginde keseyi goremedi alttan muaynede gördü.bence çok güzel degerin ve gorüncek kese de bebis de kalp atisi da:)benim gorumcemin 3 gün kala 120ydi kan degeri suan oglu 1 yasinda .degerin guzel yukselmis
İnşallah canım ya cok korkuyorum aksi bi durum olcak diyeBide öncekiyle kıyaslama bende oncekiyle ayni lekelerim oldu dedim.. oncekinde 6 haftada kese gorunmuodu bunda kalbini gorduk.ayni olmuyo her belirti:) olumlu düşün.bi kez yasayinc tedirgin oluyo insan.benim 2 gunde bir 2 kat olmasina ragmen belli bi zamana kadar kese görünmedi de 6.haftanin sonunda gördük.sen hiiiic takma iyi olcak
Kimyasalda lekeler kanamalar vardı dimi? Bunda yok bak ne güzel sorun yok :) demekki büyüyoİnşallah canım ya cok korkuyorum aksi bi durum olcak diye
Vardı ama adet tarihimden 1 hafta sonra başladı sağsalim su haftayıda atlatsam rahatlıcamKimyasalda lekeler kanamalar vardı dimi? Bunda yok bak ne güzel sorun yok :) demekki büyüyo
Insallah hicbi sorun olmadan büyücekVardı ama adet tarihimden 1 hafta sonra başladı sağsalim su haftayıda atlatsam rahatlıcam
Canımsın inşallah dediğin gibi olur hamileliklerimiz sorunsuz gecer gittiğimde umarım gözükür kimseye hamile oldugumu bile söyliywmedim eşim haricInsallah hicbi sorun olmadan büyücekbikaç gün sonra gitsen kese görünür bence.biraz idrara sıkışık gitmek gerekiyomuş.daha iyi görünürmüş.çok iyi anliyorum seni bende 4+4ü gecene kadar günler geçmedi.kanamam o zaman başlamıştı.sende görünce orda rahatlarsın.olur ki doktor bana dedii gibi saçmalarsa 5.haftanın başında kalbi atması lazımdı diye dinleme hiç sıkma canını.o kadar hızlı büyüyo ki .. :)
Insallah sorunsuz geçicek :) çok yorma kendini ilk haftalar. beslenmene dikkat et .kalp atışını duyunca söyledik bizde.kotu tecrube edinince insan korkuyo.Allah hayirli saglikli evlatlar bağışlasın bizeC
Canımsın inşallah dediğin gibi olur hamileliklerimiz sorunsuz gecer gittiğimde umarım gözükür kimseye hamile oldugumu bile söyliywmedim eşim haric
Insallah sorunsuz geçicek :) çok yorma kendini ilk haftalar. beslenmene dikkat et .kalp atışını duyunca söyledik bizde.kotu tecrube edinince insan korkuyo.Allah hayirli saglikli evlatlar bağışlasın bize ve isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?