Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Haklısın canım stres çok etkili ama işte biz bayanlar başka birşey düşünmüyoruz malesef

Asitli çok tüketmeyiz maden suyu hariç o da haftada 1 ya da 2 bugün eşim Harnup Pekmezi özü almış hepimiz için ama kendi içmiyor malesef içirebilirsem deneyeceğim

Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür perşembe doktora gidicem bikere hcg baktırdım 206 cıktı dahada baktırmadım psikolojim bozuluyo sen nezaman ilk kana baktırdın ve kaç çıktı bide keseyi nezaman gördün canım

Ben 4+2 de baktırdım canım 956 çıktı.sonra 5+2de lekeler başlayınca hemen doktora gittim karından keseyi gördük doktor gelişmez dedi kalbi atmasi lazımdı diip saçmaladi o haftada..lekeler kırmızıya dönünce 5+6da tanıdığımız bi prof.a gittik.kalbinin attığını gördük yine karından ve bi prob. Yok bi daha o doktora gitme dedi.ama benim o ay adetimin 14. Günü yumurtam çatladı ovulasyon testi kullanmıştım canım.normalde 16 17 de çatlardı.o ay erken oldu ben ona bağlıyorum

Benimde psikolojim bozuluo diye düsükten sonra 6. Haftaya kadar doktora gitmeme karari almıştım ama kanamalar olunca mecbur kaldım

Suan ben 4+6 dayım gitsem kese gözükmez ozamn ben daha adet tarihimden 3 gn önce kana baktırdım 206 cıktı korkuyoru bu deger düşükmü diye yine kimyasal olur diye bi önceki gibi belimdede agrılar basladı

Suan ben 4+6 dayım gitsem kese gözükmez ozamn ben daha adet tarihimden 3 gn önce kana baktırdım 206 cıktı korkuyoru bu deger düşükmü diye yine kimyasal olur diye bi önceki gibi belimdede agrılar basladı
Hayır 3 gün kala kan degerin cok guzel bence.benim arkadasimda 5+6 da kalp atisini gordu karindan.4+6 da gittiginde keseyi goremedi alttan muaynede gördü.bence çok güzel degerin ve gorüncek kese de bebis de kalp atisi da:)benim gorumcemin 3 gün kala 120ydi kan degeri suan oglu 1 yasinda .degerin guzel yukselmis

Bide öncekiyle kıyaslama bende oncekiyle ayni lekelerim oldu dedim.. oncekinde 6 haftada kese gorunmuodu bunda kalbini gorduk.ayni olmuyo her belirti:) olumlu düşün.bi kez yasayinc tedirgin oluyo insan.benim 2 gunde bir 2 kat olmasina ragmen belli bi zamana kadar kese görünmedi de 6.haftanin sonunda gördük.sen hiiiic takma iyi olcak

İnşallah canım ya cok korkuyorum aksi bi durum olcak diye

Vardı ama adet tarihimden 1 hafta sonra başladı sağsalim su haftayıda atlatsam rahatlıcam
Insallah hicbi sorun olmadan büyücek bikaç gün sonra gitsen kese görünür bence.biraz idrara sıkışık gitmek gerekiyomuş.daha iyi görünürmüş.çok iyi anliyorum seni bende 4+4ü gecene kadar günler geçmedi.kanamam o zaman başlamıştı.sende görünce orda rahatlarsın.olur ki doktor bana dedii gibi saçmalarsa 5.haftanın başında kalbi atması lazımdı diye dinleme hiç sıkma canını.o kadar hızlı büyüyo ki .. :)

C
Canımsın inşallah dediğin gibi olur hamileliklerimiz sorunsuz gecer gittiğimde umarım gözükür kimseye hamile oldugumu bile söyliywmedim eşim haric

C

Canımsın inşallah dediğin gibi olur hamileliklerimiz sorunsuz gecer gittiğimde umarım gözükür kimseye hamile oldugumu bile söyliywmedim eşim haric
Insallah sorunsuz geçicek :) çok yorma kendini ilk haftalar. beslenmene dikkat et .kalp atışını duyunca söyledik bizde.kotu tecrube edinince insan korkuyo.Allah hayirli saglikli evlatlar bağışlasın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…