Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Benim de bir defasinda 12 gun gecikti. Bu arada stres yasadin mi. Yolculuk yaptin mi. Mevsim degisikliginden de gecikebiliyor. Ya da baska bir hastaliktan dolayi ilac kullandin mi.
Canim bu ay ilk defa denedik ve galiba ben biraz stres yaptim ovulasyon takibi yaptim ondan streslenmis olabilir miyim? Yumurtlama gununu kacirmayayim diye her gun takipteydim. Bir de folik asit kullandim hamile kalmadan once kullanin dediler 1 aydir kullaniyorum. 5 gun onceki kan testi sonucum 0,100 idi simdi bi daha kan verdim 0,136 cikti. Galiba hamile degilim kayda deger bir artis degil. Göğüslerim çok acıyor sen 12 gun gecikmenden sonra olmus muydun canim adet?

Ben de 5 aydir folik asit kullaniyorum. Tahliller filan da normal cikti. 3 aydir deniyoruz. Ama nasip olmadi daha. Ben 12 gun gecikmeden sonra olmustum. Stres, tasinma telasi. Bayram ziyaretleri. 1 hafta da 3 bin km yolculuk. Iklim degisikligi filan sebep oldu heralde o zaman.

Ya bu aralar sebepsiz mutluluk ve hayat sevinci var. Hamilelik belirtisi mi acaba
Oo çok iyi hadi bakalım insallah hamissindir
Ben bi haftadır baş dönmesi dahil tüm belirtileri yaşadım ve dün gece test yaptırdım negatif Çok üzgünüm, rahim ağzı yaramı yaktırdıktan sonra ilk ayımdı, çok umutluydum
Olsun canım üzülme biran önce verir rabbim insallah bebis
Kızlar belime sankii bıçak saplıyorlar yaa cok agrıyorrr
Hamilelik belirtisi olabilir kiz bu hadi hayırlısı
Bu sabah adet oldum maalesef
Canim bende adetim olsun pes etmek yok
güç tasarrufundayım resmen panik yok, heyecan yok, stres yok, telaş yok, sersemledim mi ne?
Çok iyi gidiyorsun canım böyle devam

hayat enerjim bitmedi şükür mutluyumda ama sakinim

Hayırlısı bakalım bir mucize olsun istiyorum yüm bekleyen herkes bu ay sağlıklı bi sekilde gebe kalsım istiyorum :)

Anladim canim. Tesekkur ederim icimi rahatlattin ben de cok tedirgindim acaba kist falan mi var neden olmadim diye. Ama yine de yarin doktora gidecegim . Insallah senin de gonlundeki duan kabul olur en kisa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…