Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Ben bi haftadır baş dönmesi dahil tüm belirtileri yaşadım ve dün gece test yaptırdım negatif Çok üzgünüm, rahim ağzı yaramı yaktırdıktan sonra ilk ayımdı, çok umutluydum
Daha adetind var mıı?? Erken yaptıusan ondanda negatıf cıkmış olabilir

Kızlar belime sankii bıçak saplıyorlar yaa cok agrıyorrr

İnşallah, yaşım 32, çikolata kistim var 2 cm, doktorum engel değil dedi, yaram vardı yakıldı iyileştim şükür, çok korkuyorum hiç hamile kalamam diye

Buarada benim bat 7 mayıs şimdi belirti olurmu sanmıyorum ama kasıklarımda bir gariplik var birde afedersiniz idrarda olsa gaz da olsa kasıklarımı çatlatır derecede ağrıtıyor..bu benim ikinci denenem acemiyim hiç bişey bilmiyorum

İnşallah, yaşım 32, çikolata kistim var 2 cm, doktorum engel değil dedi, yaram vardı yakıldı iyileştim şükür, çok korkuyorum hiç hamile kalamam diye
Üzülme cnm benım teyzdmınde rahmınde yara var ama 2 tanedd oğlu var :)

Ya sorma gerinirken rahme sancı girdi demin onda bile "ya oldu galiba bu sefer" diyorum.
Kızlar baktık kafayı yer gibiyiz ben manisaya yakınım. Gelirsiniz önce bende bi kahve borek falan yersiniz. Sonrada manisa sarı binaya dogru gideriz :) bize sakinleştirici falan yaparlar :)

Kızlar baktık kafayı yer gibiyiz ben manisaya yakınım. Gelirsiniz önce bende bi kahve borek falan yersiniz. Sonrada manisa sarı binaya dogru gideriz :) bize sakinleştirici falan yaparlar :)
Bebek vardır diye yaptırırsak tabii

Benimde 3 mayıs bende de oluyor o bıçak batması hem kasikta hem belde sirtim da ağrıyor arada umarım belirtidir bunlar
Ayy abıye işliyorum abiyeyi bıraktım yatıyorum yatarken bile agrıyor. Benım kasıklarımda cok nadir batma oluyor. Ama az once sol gögsumde cok fena agrı oldu. Başkada birşey yok bende :)

teşekkür ederim canım sağol allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…