Daha adetind var mıı?? Erken yaptıusan ondanda negatıf cıkmış olabilirBen bi haftadır baş dönmesi dahil tüm belirtileri yaşadım ve dün gece test yaptırdım negatif Çok üzgünüm, rahim ağzı yaramı yaktırdıktan sonra ilk ayımdı, çok umutluydum
Daha adetind var mıı?? Erken yaptıusan ondanda negatıf cıkmış olabilir
Olsun. Cnmm hayırlı zamanda saglıkla gelsin bebegınnBu sabah adet oldum maalesef
Ya hamileysen diye düşündükçe bende de oluyor oYa bu aralar sebepsiz mutluluk ve hayat sevinci var. Hamilelik belirtisi mi acaba
Ya sorma gerinirken rahme sancı girdi demin onda bile "ya oldu galiba bu sefer" diyorum.Ya hamileysen diye düşündükçe bende de oluyor o
Üzülme cnm benım teyzdmınde rahmınde yara var ama 2 tanedd oğlu var :)İnşallah, yaşım 32, çikolata kistim var 2 cm, doktorum engel değil dedi, yaram vardı yakıldı iyileştim şükür, çok korkuyorum hiç hamile kalamam diye
Bat in ne zaman canimKızlar belime sankii bıçak saplıyorlar yaa cok agrıyorrr
Kızlar baktık kafayı yer gibiyiz ben manisaya yakınım. Gelirsiniz önce bende bi kahve borek falan yersiniz. Sonrada manisa sarı binaya dogru gideriz :) bize sakinleştirici falan yaparlar :)Ya sorma gerinirken rahme sancı girdi demin onda bile "ya oldu galiba bu sefer" diyorum.
4 mayıs cnmBat in ne zaman canim
Bebek vardır diye yaptırırsak tabiiKızlar baktık kafayı yer gibiyiz ben manisaya yakınım. Gelirsiniz önce bende bi kahve borek falan yersiniz. Sonrada manisa sarı binaya dogru gideriz :) bize sakinleştirici falan yaparlar :)
O da var her yerde paranoyak olduk anam :)Bebek vardır diye yaptırırsak tabii
Benimde 3 mayıs bende de oluyor o bıçak batması hem kasikta hem belde sirtim da ağrıyor arada umarım belirtidir bunlar4 mayıs cnm
Ayy abıye işliyorum abiyeyi bıraktım yatıyorum yatarken bile agrıyor. Benım kasıklarımda cok nadir batma oluyor. Ama az once sol gögsumde cok fena agrı oldu. Başkada birşey yok bende :)Benimde 3 mayıs bende de oluyor o bıçak batması hem kasikta hem belde sirtim da ağrıyor arada umarım belirtidir bunlar
Yaram yakıldı, iyileşti canım, o konuda için rahat ama 3 aydır hamile kalamadım ona üzülüyorum doktorum bi sıkıntı yok dediÜzülme cnm benım teyzdmınde rahmınde yara var ama 2 tanedd oğlu var :)
Ayyy inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimizeAyy abıye işliyorum abiyeyi bıraktım yatıyorum yatarken bile agrıyor. Benım kasıklarımda cok nadir batma oluyor. Ama az once sol gögsumde cok fena agrı oldu. Başkada birşey yok bende :)
teşekkür ederim canım sağol allah razı olsunAy ben çok heyecanlıydım ya yaptim da noldu sanki
Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz tatlimm
Bende camları sildim bugün düşünmemek için iş ariyorum kendime
Evet ya cok güzel arkadaşlık kurduk daim olsun insallah
Ben 23 yaşındayım tekirdagliyim düzce de yaşıyorum
Başın sağolsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?