Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Benim de bir defasinda 12 gun gecikti. Bu arada stres yasadin mi. Yolculuk yaptin mi. Mevsim degisikliginden de gecikebiliyor. Ya da baska bir hastaliktan dolayi ilac kullandin mi.

Kız sen bendende beter çıktın ben yine biraz beklemiştim ilk denemede yapmamıştım:))
Ay ben çok heyecanlıydım ya yaptim da noldu sanki
Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz tatlimm
Ben mutfagi temizlemeye verdim kendimi. En dip köşesine kadar pırıl pırıl yapcam. Yeter ki bebek fikri aklimdan ciksin ya
Bende camları sildim bugün düşünmemek için iş ariyorum kendime
Sanki biseyler kaçırıyor musum gibi açıyorum yarim saate birhepimiz ark.olduk keske surse belki bu ay gebelik olusmayacak belki gelecek aylarda olacak biz birbirimizi kaybetmeyelim bu topikte olmasa baska yerde
Evet ya cok güzel arkadaşlık kurduk daim olsun insallah
Kimler kac yasinda burada ben 25 yaşındayım
Ben 23 yaşındayım tekirdagliyim düzce de yaşıyorum
Şimdi duydum bi yakınım vefat etmiş malum mu oldu bugün zaten çok gariptim yaşımı bile yazamadım
Başın sağolsun canım

Selam kızlar bu topik ne böyle çok tatlisiniz gerçekten bu arada benim bat 3 mayıs bu belirtimi bilmiyorum ama 20 nisan yumurtlama günümdü 6 gündür sol kasigimda ağrı var ara sira belimin sol tarafına ve kalcamin sol tarafina vuruyor o ağrı göğüslerimde pek bir degisiklik yok
Not gecen ay sol tarafimda ari sütü kullanmama bagli olarak yumurta kisti oluşmuştu ama adetle attim onu yine kist mi var yoksa diye korkuyorum ama kist oluşması icin de bir sebep yok adetlerim hep düzenli dir kist varken bile duzenliydi

Bi arada 26 yaşındayım ankaraliyim ankara da oturuyorum
Biraz uzun oldu galiba

Ben bi haftadır baş dönmesi dahil tüm belirtileri yaşadım ve dün gece test yaptırdım negatif Çok üzgünüm, rahim ağzı yaramı yaktırdıktan sonra ilk ayımdı, çok umutluydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…