Tesekkur ederim bende iyiyim2ters 1 düz yuvarlanıp gidiyrum işte sen nasılsın
İyi yapmışsın bende temizledim evi ama detaylı degil üstün körü bi temizlik yaptım işte :)Tesekkur ederim bende iyiyimannemler gelecek diye temizlik derdine dustum
Istanbuldayim 29 yasindayimKimler kac yasinda burada ben 25 yaşındayım
kahramanmaraşta 32 yaşındayım. yarismaci arkadaslara başarılar dilerim.Istanbuldayim 29 yasindayim
test yaptin miBenimde 23 nisan hala olmadım...
:)))) bende 26 yaşındayım iyi olan kazansın diyeyim bari bende :))))kahramanmaraşta 32 yaşındayım. yarismaci arkadaslara başarılar dilerim.
2 gün önce yaptım canım negatiftest yaptin mi
yarin tekrarla cikmazsa birsey dr. ile gorus canim2 gün önce yaptım canım negatif((
isim hic yabanci gelmiyor canim yaYaş 32.5 :) Yolun yarısına az kala...
Benim de bir defasinda 12 gun gecikti. Bu arada stres yasadin mi. Yolculuk yaptin mi. Mevsim degisikliginden de gecikebiliyor. Ya da baska bir hastaliktan dolayi ilac kullandin mi.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ben geçen ay korunmadım, adetim 27, 30, 33 bu şekildeki aralıklarla düzensiz de olsa her ay oluyor. Âdet görmediğim ay olmadı hiç. Bu ay hastaolmadım fakat adetim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım negatif çıkti. Şu an adetim tam 9 gün geçti ne yapacağımı şaşırdım göğsümde ağrı var bir de hafif bel
Agrisi. Tek belirti bu. Hamile miyim değil miyim testi tekrar mı etmeliyim doktora mı gitmeliyim? Geç döllenme olabilir mi? Lütfen bilenler cevaplar mi? Karmakarışığım
Yoksa tanisiyor muyuz?isim hic yabanci gelmiyor canim ya
2012 2013 de burdaydim yine benYoksa tanisiyor muyuz?
P.tesi yapcam canım bu sefer üzülmek istemiyorum..yarin tekrarla cikmazsa birsey dr. ile gorus canim
Ay ben çok heyecanlıydım ya yaptim da noldu sankiKız sen bendende beter çıktın ben yine biraz beklemiştim ilk denemede yapmamıştım:))
Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz tatlimmValla bende hicc azalma yok saniyesi saniyesine dakikası dakikasina artıyor heyecanim bilmiyorum nereye kadar sürecek böyle ama bu sefer kesin karar verdim sag salim yarına çıkmayı allah nasip ederse yarin sabah yapacagim burdanda yazacagim paylasacagim tmm belki yarindan düşünürsek bata 5 gun var ama olecem meraktan ha negatif cikarsa üzülürüm simdi yalan söylemeyim ama pozitif cikarsadaoh oh yandan yandan ayyyy allahim keske ya
Bende camları sildim bugün düşünmemek için iş ariyorum kendimeBen mutfagi temizlemeye verdim kendimi. En dip köşesine kadar pırıl pırıl yapcam. Yeter ki bebek fikri aklimdan ciksin ya
Evet ya cok güzel arkadaşlık kurduk daim olsun insallahSanki biseyler kaçırıyor musum gibi açıyorum yarim saate birhepimiz ark.olduk keske surse belki bu ay gebelik olusmayacak belki gelecek aylarda olacak biz birbirimizi kaybetmeyelim bu topikte olmasa baska yerde
Ben 23 yaşındayım tekirdagliyim düzce de yaşıyorumKimler kac yasinda burada ben 25 yaşındayım
Başın sağolsun canımŞimdi duydum bi yakınım vefat etmiş malum mu oldu bugün zaten çok gariptim yaşımı bile yazamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?