Hadi bakalım inşallahhhKızlar kusura bakmayin yazamadim bugun aksama düğün var onun icin avm avm dolaşıyoruz yazamadim 1 mayis banada uyar bende çalışıyorum ama o gun izinliyim 1 mayista sabah saatlerinde yapar yazarızALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRLI GÜZEL HABERLER VERELIM BIRBIRIMIZE
Tmm cnm sabah il idrar olsun :)Saatte belirleyim bari
Aminn cnm inşAllahh hepimiz hayırlı haberlerimizi paylaşalım burda :)Kızlar kusura bakmayin yazamadim bugun aksama düğün var onun icin avm avm dolaşıyoruz yazamadim 1 mayis banada uyar bende çalışıyorum ama o gun izinliyim 1 mayista sabah saatlerinde yapar yazarızALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRLI GÜZEL HABERLER VERELIM BIRBIRIMIZE
Geç döllenmeyse cıkmayabılırBenim de 4 mayis 1 inde cikar mi sonuc ben hic bilmiyorum ilk defa deniyorum
Iyiyim canim sen nasilsinKızlar nasılsınız sesler kesildi :)
Bende iyiyim cnmm saol :)Iyiyim canim sen nasilsin
Ne yemek yaptın kız :)Ee yemek hazırlıkları :)
Bolu usulü yoğurtlu salçalı patatesli gözleme :)Ne yemek yaptın kız :)
Enfesss afiyet olsunn :)Bolu usulü yoğurtlu salçalı patatesli gözleme :)
Benım yerimede at göbek:) evlencek cifte mutluklar dilerim :) ben izmirden katılıyorum 21 yasındayımIki gobek atmaya gidiyorum kizlar alisveris bitti saclar yapıldı dogruu salonkizlar bu arada hangi ilden katılıyorsunuz gebelik yarışmasına
Niye kafanı taşlara vururyorsun :)Amkaradan katılıyorum yaş 31
Sağol yakınsak bigünde beraber olsun sivastan ben :)Enfesss afiyet olsunn :)
Iki gobek atmaya gidiyorum kizlar alisveris bitti saclar yapıldı dogruu salonkizlar bu arada hangi ilden katılıyorsunuz gebelik yarışmasına
Ben izmır beraber olamasakta benım yerimede yersın ben yemiş kadar olurum :) saolasınSağol yakınsak bigünde beraber olsun sivastan ben :)
Eşimde izmir karşıyakalı bir ayağımızda izmirde :)Ben izmır beraber olamasakta benım yerimede yersın ben yemiş kadar olurum :) saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?