Yapalım benim bat mayıs 3 en erken 4 ü olur bana göre senin ??Kızlar adet günlerimiz yakın ya hep beraber test yapalım aynıu günn olmazmı?? :) bı gün kararlastıralımm.
Olacak inşallahhh olacak canımmmİnşAllahh cnm benımde 4. Olcak Allah kısmet ederse :)
Benim bu kimyasalda adet dönemine yakın akıntım artmıştı hamilelik belirtileri arasında geçiyor aslındaKızlar bu arada özür dileyerek söylüyorum sadece sildiginizde peceteye gelen beyaz kivamli akintiniz oluyor mu?Cok fazla degil belli belirsiz hafif surekli silduginizde degil ornegin gun içinde 1 ya da 2. Kere bende mesela öyle oluyor wc ye gidiyorum peceteye sildigimde azbisey beyaz kivamli akıntı geliyor ama gun içinde ya 2 ya 3 her wc ye gittiğinde degil
Sen 4 mayısmı diyorsun cnmmYapalım benim bat mayıs 3 en erken 4 ü olur bana göre senin ??
Mayıs 3 te sabah olmazsam 3 de olabilirSen 4 mayısmı diyorsun cnmm
Canim ben o kadar bekleyememMayıs 3 te sabah olmazsam 3 de olabilir
Cnm 1mayıs nasıl iyimi??Canim ben o kadar bekleyemem
Bana 1 mayis uyar canimCnm 1mayıs nasıl iyimi??
Cnm 1 mayıs iyidir benimde adet günüm 4 mayısMayıs 3 te sabah olmazsam 3 de olabilir
Tmm cnm sen ben ve @melegım44 1 mayısta yapıyoruz Allah'ın izniyleBana 1 mayis uyar canim
Tamam canim insallah o gun hepimiz guzel haberler alirizTmm cnm sen ben ve @melegım44 1 mayısta yapıyoruz Allah'ın izniyle
İnşAllah cnm :)Tamam canim insallah o gun hepimiz guzel haberler aliriz
Benide ekleyin :)Tmm cnm sen ben ve @melegım44 1 mayısta yapıyoruz Allah'ın izniyle
Ben 1 mayis sabahı erken saatlerde yapabilirim 8.30 gibiSaatte belirleyim bari
İnşallah canım Allah gönlüne göre verirKizlar benimde 2 mayis dua edin bana da ıns olir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?