• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım 9 eylül de benim yumurtlama günüm 11 sabahı da çatlamış görmüştüm testte bence seninkide bugün bir tık koyu çıkmış aynı giditor hemen hemen seninle lh durumu benimde bembeyaz olmadı hiç inşallah ikimizinkide hamilelik dalgalanmasıdır 🤲
Benim bembeyaz olmaması iğne etkisindendir canım. Ben de silikleşir tekrar koyulaşıyor mu onu takip ediyorum. Bakalım az kaldı zaten ama günler de geçmiyor 😅

Hangisi son yaptığınız elinizle tuttuğumuzu valla pik gibi görünüyor gebelik testi varmı evde
En alttaki canım son yaptığım. Gebelik testi var ama sabah ilk idrarı geçti bide çatlamadan sonraki 8. Gün daha bata 4 gün var çıkmaz diye gebelik yapmıyorum bu ovu daha erken gösteriyor pikle diye yaptım. Tam pik değil canım ikisi aynı renk değil ama sondan öncekilere göre koyu geldi bana

En alttaki canım son yaptığım. Gebelik testi var ama sabah ilk idrarı geçti bide çatlamadan sonraki 8. Gün daha bata 4 gün var çıkmaz diye gebelik yapmıyorum bu ovu daha erken gösteriyor pikle diye yaptım. Tam pik değil canım ikisi aynı renk değil ama sondan öncekilere göre koyu geldi bana
Hayırlısı inşallah genişlerimiz bizimle olur benimde bata 10 gün kaldı şiddetli göğüs sizlamasi Mafetti beni

Benim bay 28 eylül psikolojik değil eminim göğüslerim çok ağrıyor sızlıyor prolaktin dün baktırdım değeri düşük sabah da dış etlerim şişmiş ben anlamıyorum sanırım üşüttüm
Benimde bat 28 eylül canım ovulasyonla takip ettim ayın 15 inde çatladı siz takip edebildiniz mi yumurtlamayı

6 gün varsa daha çıksa da çok çok silik çıkar.Sonuc için bence arada kalırsınız yine. En iyisi adet gününu beklemek. Ben de bekliyorum nasip diyerek.
Ama içinize sinmezse alın testi eczaneden yapın geçin 😉
Kuzum böyle negatif çıkacak diye öyle endişeliyim ki yıkım olur bu ay yine 😥

Kızlar zaman geçmiyor ya napıcaz böyle..ve içimde iyi bir his yok, kendimi olumsuza mı hazırlıyorum malum mu oluyor bilmiyorum 🤷‍♀️

Back
X