Bat 20-21-22-23 eylül

Adete yakın ovulasyon testi pik yapıyormuş t daha koyu oluyor yanı. Dün gebelık testi yaptım normal kaset test bişey cıkmadı ovulasyonda da bişry cıkmadı bellı kı adet olacağım zaten akıntı da var

Anladım canım inşallah en kısa sürede hamile kalabiliriz bende dayanamicam kaset test alıp denicem bugün onda belli olur artık

Yaptınız mı test
Yaptım çok çok silik çıktı hafif pembe gözümle net görüyorum ama fotoda kayboluyor biraz netlestirdim fotoyu bu şekilde belli oluyor mu bilmiyorum ama marketten aldım eczane uzak kalınca yalancı da olabilir bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20250919_194055.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Selam kizlar, benim sat 27 agustos dpo 10 veya 11 eylul tam emin değilim bat 23 eylul. Bir süredir kasik ağrım var gecen 1 hafta hep ıslak gecti. Bu hafta 2 gun anı bel ağrısı basladi kasiklarim 2 gundur agriyor. Son 2 aydır düzenli regl görüyorum
Pkos var
2 gun once kan verdim negatif cikti ama deger yazmiyor bugun test yaptim cok silik cizgi cikti yarın sabah ilk idrarla yapcam. Bat olmazsam da kan vercem
Eger hamileysem süreçleri burada benim gibi olan arkadaşlarım da umudunu kesmesin diye paylaşacağım 1 sene once gunum gelmeden idrar testinde öğrenmiştim rüyamda görmüştüm o idrar testi kasetti ve negatif cikmisti çöpü dokerken 2 3 saat sonra silik pozitif görmüştüm 1 hafta sonrasında kanda cikmisti (o dönem dogum kontrol kullaniyordum ve kiloda olduğu icin doktorlar tedavisiz olmaz diyordu)

Çok hafif bir çizgi var ama emin olmak için birkaç gün daha beklemek gerekcek

Çok hafif bir çizgi var ama emin olmak için birkaç gün daha beklemek gerekcek
Öyle yapicam artik yarın ve pazar günü ovu yaparim bir pazartesi de regli gunu zaten belli olur artık arada böyle silik çıkıp regl olmuslugum var ama bu sefer hiç regl belirtim de yok 1 hafta önceden baslardi herşey hiç bir şeyim yok akintim var fazlaca sadece beklemek kaldı artık

Ovulasyon testini burada da paylaşın güzel haberler alcaksınız inşallah benımde pazar günü benımde belırtım yok kabızlık gaz ve akıntı dışında akıntıda öyle cok yok arada sarımsı beyazımsı bişeyler geliyor ve biraz zaman zor geçiyor

Kızlar normal gebelik testleri var ya kaset olan yaptım bugün ama test negatif . Normal mens dönemim Bat 20 Eylül . Ama bende bi gün öncesinde lekelenme olurdu şu an birşey yok . Aksine hep süt kesiği akıntım var . Kaşık ağrılarım sırt ağrım 10 gün önce başladı . 15 inde lekelenmem oldu . Şu an sadece sırt ağrım ve göğüs hassasiyetim var . Umutlanmak ta istemiyorum. 3 gün önce kan verdim negatifti düşünmekten yoruldum ya

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız en kısa sürede gerçekten zaman geçmiyor ve aklımda sürekli testler

En azından yarın öğrenceksın sabah bir daha test yap bence

Sabah yaptkm böyle çıktı ovulasyonn

Eklentiler

• IMG_20250920_021147.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 44
Ovulasyon testi ile nasıl öğreniliyor ki
Kesin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla regli günü ya da bir kaç gün öncesi pik gibi çıkarsa gebelik olabiliyormuş ben regliye 6 gün kala başladım ovulasyona böyle oldu en son ki foto da iki gün kala

Eklentiler

• IMG_20250920_115044.webp
    56 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…