Bat 20-21-22-23 eylül

Gebelik testinde çizgi göremedim. Ovulasyon testinde de gebelik olması için pik olması lazım ama 4 gün öncesinde doğru sonuc vermeyebilir benımde 3 gün kaldı gebelik testi yaptım bir şey cıkmadı

Baya bi geçti şuan dediğim gibi ikinci regl tarıhım ve 4gun sonra tekrar yumurtlama günüm 20 22gun önce felandi

Gebelik testinde çizgi göremedim. Ovulasyon testinde de gebelik olması için pik olması lazım ama 4 gün öncesinde doğru sonuc vermeyebilir benımde 3 gün kaldı gebelik testi yaptım bir şey cıkmadı
Bugün yeniden yaptım 3 gün kaldı gebelik testim yok diye gecikince yaparım gebelik testini de büyük ihtimal bir umut ovulasyonla bakıyorum

Eklentiler

• IMG_20250919_112915.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 43
Bugün yeniden yaptım 3 gün kaldı gebelik testim yok diye gecikince yaparım gebelik testini de büyük ihtimal bir umut ovulasyonla bakıyorum
Sizden görüp yapayım dedım lh testi 2 gün kaldı ama bir yükselme mevcut değil

Eklentiler

• IMG_7220.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 39
Sizden görüp yapayım dedım lh testi 2 gün kaldı ama bir yükselme mevcut değil
Gebelik testiniz yok mu onunla baksaniz Bende ilk defa kullanıyorum ovulasyon testi normal de nasıl çıkıyor bilmiyorum o yüzden belki normali böyledir gebelikle alakası yoktur yani bende bilmiyorum şuan bi umut bağlıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…