- 26 Ağustos 2023
- 182
- 38
- 28
- 23
Melisaaaa ne durumdasın canımBelirti varmı sizde bat 23 kasım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melisaaaa ne durumdasın canımBelirti varmı sizde bat 23 kasım
Bebiş senin yumurtlama 13 kasım mı benim de aynı da ne durumdasınAyyy içim kıpır kıpır oldu senin adına bende chat gpt ye göre 4 dpo dayım 13 akşamüstü pik görmüştüm gecesi bir tık açılmıştı 14 ü açılmaya başladı yavaş yavaş.
Benimde bel ağrım birde yumurtlamadan sonra göğüs ucumda çekilme gibi sızlama gibi değişik hani üşüdüğümüzde olur ya göğüs uçlarım öyle oldu geçmedi.
Sabırsızlıkla bekliyorum test yapacağım günü
Ama senin kesinlikle var canım güzel haberin hepimize umut olacak lan verir vermez bizede haber ver olurmu![]()
Daha erken canım hergün iki kat artar hiç merak etme. Dpo 9 10 da çıkmıyo hassas testlerde bile ki hassaslar minimum beta10 değerde ölçüyor senin iyi yineSonucum 13 çıktı biraz düşük geldi hayırlısı artık![]()
İnşallah artar canımDaha erken canım hergün iki kat artar hiç merak etme. Dpo 9 10 da çıkmıyo hassas testlerde bile ki hassaslar minimum beta10 değerde ölçüyor senin iyi yine
Ayyy inanamıyorum 13 hcg yi ölçmüş testin hassasiyeti harika.9 dpo ya göre gayet güzel bir değer canım inşallah katlana katlana artar ve ben burdayım der bebişin hep iyiyi düşünSonucum 13 çıktı biraz düşük geldi hayırlısı artık![]()
O zaman inşallah güzel haberi aynı gün alırızAy günlerimiz aynı gidiyor yazdığınızı okurken kendimi gördüm tarihlerde aynı![]()
İnşallah canım destekleriniz çok güzel gerçektenAyyy inanamıyorum 13 hcg yi ölçmüş testin hassasiyeti harika.9 dpo ya göre gayet güzel bir değer canım inşallah katlana katlana artar ve ben burdayım der bebişin hep iyiyi düşün![]()
Zorla ilk test yapacağım günü bekliyorum canım ya valla nasıl dayanıcam bilemiyorum.Belirtilerim yazdığım şekilde.bakalım nasip hayırlısıBebiş senin yumurtlama 13 kasım mı benim de aynı da ne durumdasın
Bişey sorcam benim normalde yumurtlamadan sonra adete kadar yoğun akıntım olurdu bu ay çok az peçeteye sildikçe geliyor yumurtlamadan sonra da aşırı derece bel bacak kasık ağrısı çektim sence nedendirZorla ilk test yapacağım günü bekliyorum canım ya valla nasıl dayanıcam bilemiyorum.Belirtilerim yazdığım şekilde.bakalım nasip hayırlısı![]()
Evet haklısın ama bence hiç kafanı karıştırma ve iyiye odaklanmaya çalış.Pozitif düşün pozitifi çek kendineİnşallah canım destekleriniz çok güzel gerçektenişte geçen seneki kimyasal sayıların yakın olması falan biraz kafamı karıştırdı
Döngüden döngüye değişiyor aslında belirtiler ama işte bizler dinleyince kendimizi hep bir değişik olana odaklanıyoruzBişey sorcam benim normalde yumurtlamadan sonra adete kadar yoğun akıntım olurdu bu ay çok az peçeteye sildikçe geliyor yumurtlamadan sonra da aşırı derece bel bacak kasık ağrısı çektim sence nedendir
Adete daha yok mu senin 27 kasım değil miDöngüden döngüye değişiyor aslında belirtiler ama işte bizler dinleyince kendimizi hep bir değişik olana odaklanıyoruz
Adet öncesi dönem belirtileride olabilir gebelik belirtileride.inşallah bebiş olduğu içindir
Bende bel ağrısı şiddetli birde normalde göğüslerim ağrır adet öncesi ama bu sefer çatlama gğnünden beri sadece göğüs uçlarım üşümüşüm gibi sızlıyor çekiliyor böyle değişik.birde sık idrar eklendi şimdi.bakıyorum hepsi hamilelik belirtisi ama aynı zamanda adet öncesi dönemdede olan şeyler.hayırlısı bakalım hepimiz için![]()
Evet var 28 kasım benim bat ama çatlama olduktan sonraki dönem adet öncesi dönem olarak geçiyor ya yani luteal faz.Adete daha yok mu senin 27 kasım değil mi
Hayırlısı olsun bebiş inşallah sende de bende de vardırEvet var 28 kasım benim bat ama çatlama olduktan sonraki dönem adet öncesi dönem olarak geçiyor ya yani luteal faz.
Onu kastettim.
Yaaa bugun kasık ağrım cok oldu bacagıma vurdu bayaa 4 gün kaldı regle bide ne kadar doğru bilmiyorum ama bi arkadasıma gittim hamilemisin dedii yok dedim bi test yap bence sen dedi kime hamilesin dediyse hepsi hamile cıkmıssMelisaaaa ne durumdasın canım