• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

Ayyy içim kıpır kıpır oldu senin adına bende chat gpt ye göre 4 dpo dayım 13 akşamüstü pik görmüştüm gecesi bir tık açılmıştı 14 ü açılmaya başladı yavaş yavaş.
Benimde bel ağrım birde yumurtlamadan sonra göğüs ucumda çekilme gibi sızlama gibi değişik hani üşüdüğümüzde olur ya göğüs uçlarım öyle oldu geçmedi.
Sabırsızlıkla bekliyorum test yapacağım günü 🥹
Ama senin kesinlikle var canım güzel haberin hepimize umut olacak lan verir vermez bizede haber ver olurmu 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Bebiş senin yumurtlama 13 kasım mı benim de aynı da ne durumdasın

Ayyy inanamıyorum 13 hcg yi ölçmüş testin hassasiyeti harika.9 dpo ya göre gayet güzel bir değer canım inşallah katlana katlana artar ve ben burdayım der bebişin hep iyiyi düşün ❤️
İnşallah canım destekleriniz çok güzel gerçekten ♥️işte geçen seneki kimyasal sayıların yakın olması falan biraz kafamı karıştırdı

Zorla ilk test yapacağım günü bekliyorum canım ya valla nasıl dayanıcam bilemiyorum.Belirtilerim yazdığım şekilde.bakalım nasip hayırlısı 🥲🤲🏻
Bişey sorcam benim normalde yumurtlamadan sonra adete kadar yoğun akıntım olurdu bu ay çok az peçeteye sildikçe geliyor yumurtlamadan sonra da aşırı derece bel bacak kasık ağrısı çektim sence nedendir

İnşallah canım destekleriniz çok güzel gerçekten ♥️işte geçen seneki kimyasal sayıların yakın olması falan biraz kafamı karıştırdı
Evet haklısın ama bence hiç kafanı karıştırma ve iyiye odaklanmaya çalış.Pozitif düşün pozitifi çek kendine ❤️
Adet gecikmesinden 1 gün sonra 17 ile öğrenenler var bu sitede şuan kucaklarında bebişleri.❤️🐣
Hayırlısıyla herşey güzel olucak ❤️

Bişey sorcam benim normalde yumurtlamadan sonra adete kadar yoğun akıntım olurdu bu ay çok az peçeteye sildikçe geliyor yumurtlamadan sonra da aşırı derece bel bacak kasık ağrısı çektim sence nedendir
Döngüden döngüye değişiyor aslında belirtiler ama işte bizler dinleyince kendimizi hep bir değişik olana odaklanıyoruz 🥹
Adet öncesi dönem belirtileride olabilir gebelik belirtileride.inşallah bebiş olduğu içindir 🫶🏻
Bende bel ağrısı şiddetli birde normalde göğüslerim ağrır adet öncesi ama bu sefer çatlama gğnünden beri sadece göğüs uçlarım üşümüşüm gibi sızlıyor çekiliyor böyle değişik.birde sık idrar eklendi şimdi.bakıyorum hepsi hamilelik belirtisi ama aynı zamanda adet öncesi dönemdede olan şeyler.hayırlısı bakalım hepimiz için ❤️❤️❤️

Döngüden döngüye değişiyor aslında belirtiler ama işte bizler dinleyince kendimizi hep bir değişik olana odaklanıyoruz 🥹
Adet öncesi dönem belirtileride olabilir gebelik belirtileride.inşallah bebiş olduğu içindir 🫶🏻
Bende bel ağrısı şiddetli birde normalde göğüslerim ağrır adet öncesi ama bu sefer çatlama gğnünden beri sadece göğüs uçlarım üşümüşüm gibi sızlıyor çekiliyor böyle değişik.birde sık idrar eklendi şimdi.bakıyorum hepsi hamilelik belirtisi ama aynı zamanda adet öncesi dönemdede olan şeyler.hayırlısı bakalım hepimiz için ❤️❤️❤️
Adete daha yok mu senin 27 kasım değil mi

Back
X