• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

Benim de 8-9 gibi yumurtlama oldu, ona göre cevap veriyorum, test için geçen hafta çok çok erken .
Su an benim reglime 4 gün var, aslında yapmayacaktım ama dayanamadım bugün bile zor seçilen silik bir cizgi gördüm, umarım doğrudur. Umarım siz de beklediğiniz güzel haberi alırsınız.
Sizin de bat 21 Kasım olduğuna göre bu günlerde test yaparsanız daha iyi olur.
O gariplik yada hareketliliğin sebebi progesteron artışından kaynaklı olabilir, Rahmi olası bir gebeliğe hazırlamak için yükselen bir hormon.
Dayanamadım test yaptım biraz önce ama halen negatif inşallah erken diye negatiftir :(

Havanın soguklugundan mi bilemiyorum ama sik idrara çıkmak ve kıvamsiz akintim var sizin
Akıntım varr memelerde hassasiyet yok ama darbe almışım gibi ağrı var birde kasıklarda ara ara ağrı oluyor birdeee en cok şüpheye düşüren dün lekelenme oldu pembe peceteye geldi reglime 6 gün var suan

Merhaba kızlar benimde bat 27 11-14 arası yüksek günlerdi geçen ayda yumurtalama döneminden itibaren sol kasığımda ağrı var geçen ay 2 gün gecikmişti regl sanırım kimyasal gebelikti bu ayda aynı belirtiler devam ediyor bi bucuk yıldır evliyim zaten hep regl öncesi midem bulanırdı 😟

Merhaba kızlar benimde bat 27 11-14 arası yüksek günlerdi geçen ayda yumurtalama döneminden itibaren sol kasığımda ağrı var geçen ay 2 gün gecikmişti regl sanırım kimyasal gebelikti bu ayda aynı belirtiler devam ediyor bi bucuk yıldır evliyim zaten hep regl öncesi midem bulanırdı 😟
Benimde bat 27 kasım
Bugün ovulasyon testinde pik gördüm bugünü ve yarını değerlendireceğim ama geç yumurtladığım için regl günüm değişecek.
Geçen ayda 3-4 gün reglim gecikti erken gebelik testimde hafif silik bir çizgi vardı ertesi gün regl oldum malesef.

Benimde bat 27 kasım
Bugün ovulasyon testinde pik gördüm bugünü ve yarını değerlendireceğim ama geç yumurtladığım için regl günüm değişecek.
Geçen ayda 3-4 gün reglim gecikti erken gebelik testimde hafif silik bir çizgi vardı ertesi gün regl oldum malesef.
Ben iki ay ovülasyon test kullandım ikisindede uygulama ile aynı tarihi verdi 28 günde bir döngü bende pik gördüğüm iki günü üst üste değerlendirdim öncesindede regl bitiminden bi gün sonra birer gün aralı değerlendirdim herkesin pik olduğu zamanda farklı oluyor okuyorum umarım dileklerimize kavuşuruz hepimiz 🙏🏻

Back
X