• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

Kızlar benim değerim düştü galiba yine kimyasal olacak testim dunkunden daha açık çıktı sabah kan verecegim evde tekrar deneyin dedim ama daha açık cikti

Eklentiler

• 1000020384.webp
    1000020384.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000020383.webp
    1000020383.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000020380.webp
    1000020380.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar benim değerim düştü galiba yine kimyasal olacak testim dunkunden daha açık çıktı sabah kan verecegim evde tekrar deneyin dedim ama daha açık cikti
Kanama basladı mı bende evden takip ediyordum silikleşmişti ama beta düşmemiştii 2 gün sonra lekelenme basladı

Merhabalar bende aralik ayi icin bekliyorum yazılarınızı okudum sonuclariniz ne oldu merak ettim insaallah gönlünüzden gecen olsun 🙏🙏

İçini ferah tutmaya çalış belkide çok su içtiysen o yüzdendir.Regl günğne hala var çünkü erken dönemdesin değilmi.bize haber vermeyi unutma.bürün dualarım seninle ve miniğinle 🫶🏻
Bugün tekrar verdim canım 38 saat arayla farklı labaratuvar 23.47 çıktı %80 artmış çok şükür inşallah devam eder çok teşekkür ederim ❤️

Benimde çatlama 13 Kasımdı acayip kasık ağrım ve bacak ağrım var acaba hangi gün gebelik testi yapsam çıkar adetlerim düzensiz olduğu için şu gün adet tarihim diyemiyorum

Benimde çatlama 13 Kasımdı acayip kasık ağrım ve bacak ağrım var acaba hangi gün gebelik testi yapsam çıkar adetlerim düzensiz olduğu için şu gün adet tarihim diyemiyorum
En sağlıklısı 10 dpo aslında ama 8. 9. Dpo dada yakalıyor testler bazen.bazende 12. 13.
Sabırlıysanız 10 dpo bekleyin
Değilseniz ultra early awox yada predictor ile 8 de yapmaya başlayabilirsiniz.
Negatifte umudunuzu kaybetmeyin ama 🫶🏻

Kızlar bana yardımcı olur musunuz kafam karıştı. Çatlamayı 10 kasım olarak düşünüyordum ama 11 kasımdan mı saymam lazım dpo hesabı için. Bat 24-25 kasım gibi. 10. Ay yazmışım yanlarına yanlışlıkla ama 11. Ay testlerim bunlar.
IMG_8101.webp

En sağlıklısı 10 dpo aslında ama 8. 9. Dpo dada yakalıyor testler bazen.bazende 12. 13.
Sabırlıysanız 10 dpo bekleyin
Değilseniz ultra early awox yada predictor ile 8 de yapmaya başlayabilirsiniz.
Negatifte umudunuzu kaybetmeyin ama 🫶🏻
Benimde 9.gün kan testi versem çıkarmı sonuç

Back
X