- 8 Nisan 2024
- 765
- 193
- 23
- 32
Canım naptın test yaptinmi merak ettimYarın sabah denicem yine bakalım nasip
yaaaa iste buu hayirli olsun canimin içiiiii saglikla kucagina alirsin insallahhhh
Canim hayirli olsun bize de dua et bu grupta cok guzel hamilelik haberleri geliyo masallah
Teşekkür ederim canım amin insallaj isteyen herkese en kısa sürede nasip olur insallahCanim hayirli olsun bize de dua et bu grupta cok guzel hamilelik haberleri geliyo masallahinsallah en kisa zamanda bizde veririz guzel haberleri insallah
Devamı gelsin insallah bol bolHayırlı olsun
Grupta netleşen ilk hamilelik mi şu an için ?:)
Çok teşekkür ederimyaaaa iste buu hayirli olsun canimin içiiiii saglikla kucagina alirsin insallahhhh
Bu da sabah testlerim. Pembe nimo mor dr daysGünaydın naptın tekrarladin mi kuzum testi
ya kalitesi cok düşmüş ben göremedim sen gorebiliyor musunBu da sabah testlerim. Pembe nimo mor dr days
Nimo çok silik çıktı ama diğer git gide koyulaştıya kalitesi cok düşmüş ben göremedim sen gorebiliyor musun
sen görüyorsan tamamdir baat ne zamandi seninNimo çok silik çıktı ama diğer git gide koyulaştı
2 uygulama kullanıyorum bir bugünü diğer yarını gösteriyor. Kan mı vereyiiiim predictor early mi alayım dhshdhhdsen görüyorsan tamamdir baat ne zamandi senin
bak mavi olani görüyorum suannn, bence kan ver ya direk kafanda soru isareti kalmamis olur2 uygulama kullanıyorum bir bugünü diğer yarını gösteriyor. Kan mı vereyiiiim predictor early mi alayım dhshdhhd
2 uygulama kullanıyorum bir bugünü diğer yarını gösteriyor. Kan mı vereyiiiim predictor early mi alayım dhshdhhd
Korkuyorum yabak mavi olani görüyorum suannn, bence kan ver ya direk kafanda soru isareti kalmamis olur
O da doğrubeklemek ve umutlanmak daha yorucu
yaa ama bu kadar pozitif tesaduf olamaz yada bozuk testler olamaz kiiii biseyler var demekkiiiii korkmaa hadi bak ben dun test yaptim negatifi gordum sonra akintimda nokta kadar bi kan gordum ve devami gelmedi biseyler oluyor ama anlamıyorum adet olacakmisim gibi de olmayacakmisim gibi de yani asla anlamiyorum ama senin sonuca cok yakın canim benim korkmaKorkuyorum ya
Ben 7 aydır deniyorum ne silik çizgiler ne poztifler gördüm bi bilseniz. Geçen ay 6 testin 4 dü pozitifti. Kan verdim negatif. Bu ay 10-12 gün önce işte o belirti gibi hissediyorum dediğim zamanlarda kan verdim negatif ama bırakmadım test yapmayı. Taa ki geçen geceye kadar zar zor gördüm silik çizgiyi inanamadım hatta size sordum. Bu sabaha kadar da o devam etti. Yani cesaret edemememin sebebi negatif görecekmiş gibi hissetmemyaa ama bu kadar pozitif tesaduf olamaz yada bozuk testler olamaz kiiii biseyler var demekkiiiii korkmaa hadi bak ben dun test yaptim negatifi gordum sonra akintimda nokta kadar bi kan gordum ve devami gelmedi biseyler oluyor ama anlamıyorum adet olacakmisim gibi de olmayacakmisim gibi de yani asla anlamiyorum ama senin sonuca cok yakın canim benim korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?