Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

2 uygulama kullanıyorum bir bugünü diğer yarını gösteriyor. Kan mı vereyiiiim predictor early mi alayım dhshdhhd
Benimde geçen ay bat günümde mavi test gibi cikmisti ertesi günü kan verdim beta 17 cikti sonra 12 ye düştü kimyasal gebelik yasadim bence sende kan ver en azindan ne olduğunu görmüş olursun insallah benim yaşadigimi yaşamazsin saglikli bi gebelik yaşarsin

Negatif de görebilirsin her ihtimali düşünmeliyiz evet buradaki herkes gebe kalmak istiyor aramızda kalmayanlarda olabilir biri bensemde ama gebelik haberi verenler daha çok umut oluyor bu ay olmazsa da belki bir kaç ay sonra olacak bilemeyiz herşey Allahtan sabırlı olmak gerekiyor. Bende 1 yıldır uğraşıyorum görmediğim yalancı pozitif test kalmadı gecikmelerim verdiğim kanları saymıyorum bile. Her ay yeni bir başlangıç yeni bir umut üzülmek yok modunu düşürme ve git kan ver kesin sonuç al testlerde seni yıpratıyor

o zaman adetin gecikmesinin ertesi günü yap kan testini bende 7 aydir görüyorum ayninseyleri yasadim bu ayda umutluydum ama dun negatifi gorunce bi moralim bozuldu ya bi siliklik görüyorum ama tamamen gormek istedigim için gordugumu düşünüyorum bende

kesinlikle katılıyorum her gebe bize bir umut once üzülüyoruz ama sizin gibi gebelerimizi gorunce umutlaniyoruz yeni aya yeniden başlıyoruz o yüzden korkma

kesinlikle katılıyorum her gebe bize bir umut once üzülüyoruz ama sizin gibi gebelerimizi gorunce umutlaniyoruz yeni aya yeniden başlıyoruz o yüzden korkma
İnancımızı kaybetmemeliyiz zaten üzüntüden stresten vücut etkileniyor bu şekilde gebelik olsada sağlıklı bir gebelik yaşayamayız. Gebe kalanlar da yazıyor kimyasal mı şöyle mi böyle mi bide onun stresine giriyorlar bırakın anı yaşayın o an mutlu olman gerekiyor bırak üzülünecek bişey olursa ona ozmaan üzülürsün. Aylardır 5 in üzeri beta görmek isteyenler var biride benim.burda birbirimizi tanımladığımız halde birbirimize dualarımız geçiyor İnşallah yakın zamanda güzel haberleri alırız umudumuzu yitirmek yok birbirimize destek olalım bilgilendirelim pes etmek yok

Ne güzel söyledin
Bu süreç boyunca tek başına olmak ve sürekli bu konuyu düşünmek çok yıpratıcı gerçekten. Burada birbirimize destek vermemiz çok iyi geliyo. Deneyimlerimizi okuyan başkaları da var, onlara da umut oluyodur.

Kesinlikle öyle ne güzel pozitif haberler aldık her güne mutlu uyanıyoruz en azından aynı sorunu yaşadığımız birilerinin mutluluğuna ortak oluyoruz. Dışarda çevremizde bizi anlayan kimse yok en yakınımız da olsa anlamıyor çünkü aynı şeyleri aynı duyguları yaşamıyoruz. Ben oyüzden kendimi burda buldum önceden sadece okurdum sonra üye oldum burası bana okadar iyi geldiki anlatamam

Kızlar mesajlarınız tek tek okudum hepiniz umarım pozitifleri görürsünüz
R rosalii tebrik ediyorum sonucuna gerçekten kendi sonucum gibi heyecanla bakıp mutlu oldum rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
A adilebaytarovic seninde var gibi duruyor heyecanın çok güzel bunun tadını çıkarıyorsan bekle ama stres olacaksan kan testi yaptırman daha iyi hissettirir bence umarım pozitifini kutlarız seninde
Diğer arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz. Bende sizin belirtileri okudukça kendimde de bazı şeyler hissettim daha doğrusu hissedince baktım foruma. Göğsüm şişti hassaslaştı gaz sancısı yaşadım benim adet tarihimde 21 Ağustos gözüküyor ama değişkenlik gösteriyor bazen. Bir hafta önceden başladı göğsümdeki ağrılar ara ara kasık batmaları bugün sabah kalktığımda ağrı geçmiş gibiydi adet olacağım büyük ihtimal ama sizlerin yazılarını okumak bile heyecanlandırdı :) daha önce tüp bebek denemelerim oldu maalesef olmadı yeniden başlayacağım bende bu ay. Ama gitmeden yine vitamin takviyesi ve hamileliği kolaylaştıracak jel vardı onu kullandım ondan bir umut işte. 2 gün kaldı olmazsa belki test yaparım olursa da tedaviye gideceğim için yine üzülmeyeceğim

Mesajını görünce takviyelerimi içmediğimi farkettim ve hemen içtim Sana iyi gelmemize çok sevindim ne güzel moral olmuşuz güzel haberler alman dileği ile

kesinlikle katiliyorumm pes etmek yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…