Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

İnşallah Yerleşme kanaması bende de olmadı.

allahım bu akşam 2. Kez yine birkaç saniye süren sağ kasıkta batmalar oldu acaba tutunma mı yaa , valla heyecan yaptım . Ama ilişki de dün oldu hemen hissedilir mi acaba bu olay yazmadan edemedim heyecanlıyım umutlandım

İlk idrar herzman en net sonucu verir bence yapacaksan hep ilk idrar ile yap çünkü küçük olduğu için hep bus şekilde çıkar silik

benimde belim 2 gun cok agridi sonra gexri normalde agri basladiginda en gec ertesi gun adet olurum ama bu sefer adete 5 6 gun kala agri oldu suan adetime 3 gun var

kızlar bugun iliskiden sonra akintimda nokta kadar bi kan vardi koyu degildi ama nokta kadardi ve kesildi saatlerdir normal akinti dışında birsey yok reglime 3 gun var bat 22 arada gelen adet olacakmis gibi bir his var goguslerim asiri derecede şişti ve hassaslaştı yaşayan var mi boyle birsey

İçini ferah tut canımm bu kadar çok pozitif çıkmaz eğer yoksa ki sende var canım vasat

Evet days doctor a hiç güvenemiyorum.
Aksi gibi çevremdeki tüm eczanelerde bu var. Elimde 2 tane daha var az önce yaptım koyulaşmış gibi sanki. İkisi arasında 2-3 saat falan… bakalım yarın başka test bulmaya çalışcam.

benimde belim 2 gun cok agridi sonra gexri normalde agri basladiginda en gec ertesi gun adet olurum ama bu sefer adete 5 6 gun kala agri oldu suan adetime 3 gun var
Evet aynısı ara ara sinir ağrısı gibi girdi sadece bir kaç kere regl zamanı sürekli oluyor
İnşallah bu da bir belirtidir

Eklentiler

• IMG_9149.webp
    32 KB · Görüntüleme: 54
cizgilerin cok net görünüyor canim umarim guzel sonuclar alirsinnnnn

Eklentiler

• IMG_8358.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…