- 10 Ocak 2015
- 91
- 28
- 288
Kızlar merhababen de bat 21 olarak aranıza katılmak istedim, inşallah hepimizin bebişi olur :) 9 aydır da ben aynı süreçteyim sizlerle.
Bu ay 6 Ağustos pikti 5-6-7 değerlendirdik 1 hafta sonrasında felaket bir göğüs hassasiyeti baş gösterdi bırakın dokunmayı,yürüyüp tişört giyemiyordum. 3-4 gün sürdü Sonra düzelir gibi oldu şimdi yine hassasiyet dolgunluk söz konusu normalde regl öncesi bunu hiç yaşamam yani göğüslerim konuya Fransız kalır hep aman banane rahim ne halt ediyorsa etsin der gibi shdjdj bu ay delirdiler. Aynı zamanda yoğun olmayan beyaz-krem akıntı yaşıyorum ara ara dursa da devam etti sürekli,sağ kasık ve sağ alt karında bariz bir ağrı oldu hep günlerdir ve şuan regl olacak gibiyim ağrısı da var sabahtan beri WC gidip duruyorum deli dana gibi ama bişey yok . Kanama, lekelenme vs yaşamadım.Test yap demeyin predictor firmasını zengin edip kendi fakirleşenlerdenim, gebelik belirtisi olan varsa aralarında yazınız lütfen teşekkürlerden bir demet
İnşallah ben de regl olmam ve güzel haber veririm bat 21İnşallahYerleşme kanaması olmadı.
İnşallah ben de regl olmam ve güzel haber veririm bat 21
İlk idrar herzman en net sonucu verir bence yapacaksan hep ilk idrar ile yap çünkü küçük olduğu için hep bus şekilde çıkar silikİnşallah canım benimya ben gecikme beklemek istiyorum aslında kendşme engel olabilirsem tabi yarında verebilirim. Ama sonuç neyse buraya yazacağım mutlaka. Az önce yine test yaptım biri dr days. Biri nimo. Hala aynı. Hiç koyulaşmamış. Umarım yanılmıyoruzdur. Bakar mısınız?
guzel haberlerini bekliyoruzzzAyy hadi inşallah
Reglime 3 gün kaldı geçerse kan vereceğim bakalım
benimde belim 2 gun cok agridi sonra gexri normalde agri basladiginda en gec ertesi gun adet olurum ama bu sefer adete 5 6 gun kala agri oldu suan adetime 3 gun varBende de sağ kasıkta var ara ara bacağına vuruyor
Sıvı bir şey içince hafif mide bulantısı oluyor
Bir de dün bel ağrım vardı bugün geçti şükür
Normalde reglden bir iki gün önce başlar ama olana kadar geçmez
Yarın sabah denicem yine bakalım nasipİlk idrar herzman en net sonucu verir bence yapacaksan hep ilk idrar ile yap çünkü küçük olduğu için hep bus şekilde çıkar silik
Ayy inşallah ama içimden ne geliyors direkt düşünmeden yazıyorumSen beni çok gaza getiriyon bak inşallah elinde patlamam
İçini ferah tut canımm bu kadar çok pozitif çıkmaz eğer yoksa ki sende var canım vasatİnşallah canım benimya ben gecikme beklemek istiyorum aslında kendşme engel olabilirsem tabi yarında verebilirim. Ama sonuç neyse buraya yazacağım mutlaka. Az önce yine test yaptım biri dr days. Biri nimo. Hala aynı. Hiç koyulaşmamış. Umarım yanılmıyoruzdur. Bakar mısınız?
Evet days doctor a hiç güvenemiyorum.kan testiyle cikar canim
Ay ben days doktorla yaptim gecen aylarda hep pozitif cikartti umitlendim gittim kan verdim sonuc husrana ugradim hamile degilmisim canim baska test bulursan onla yap bence bu test hep yalanci pozitif cikartiyo bi degil kac kere boyle cikti bende
Evet aynısı ara ara sinir ağrısı gibi girdi sadece bir kaç kere regl zamanı sürekli oluyorbenimde belim 2 gun cok agridi sonra gexri normalde agri basladiginda en gec ertesi gun adet olurum ama bu sefer adete 5 6 gun kala agri oldu suan adetime 3 gun var
cizgilerin cok net görünüyor canim umarim guzel sonuclar alirsinnnnnEvet days doctor a hiç güvenemiyorum.
Aksi gibi çevremdeki tüm eczanelerde bu var. Elimde 2 tane daha var az önce yaptım koyulaşmış gibi sanki. İkisi arasında 2-3 saat falan… bakalım yarın başka test bulmaya çalışcam.
Evet aynısı ara ara sinir ağrısı gibi girdi sadece bir kaç kere regl zamanı sürekli oluyor
İnşallah bu da bir belirtidir
Amin inşallah hepimizcizgilerin cok net görünüyor canim umarim guzel sonuclar alirsinnnnn
Hay ağızın bal yesin beAyy inşallah ama içimden ne geliyors direkt düşünmeden yazıyorum
Dün geceden beri yaptıklarımı atayım sana sjshshshİçini ferah tut canımm bu kadar çok pozitif çıkmaz eğer yoksa ki sende var canım vasat
Günaydın naptın tekrarladin mi kuzum testiHay ağızın bal yesin be
Dün geceden beri yaptıklarımı atayım sana sjshshsh
Kan testi verdim ama saniyorum ki pozitif :) belirtilerim de o yondecok net görüyorum bendee bi kan testi mutlaka yaptirr yarin sabah ilk idrarla yine tekrarla istersen
Var canım benim varHay ağızın bal yesin be
Dün geceden beri yaptıklarımı atayım sana sjshshsh
Kan testini bizimle de paylaş bu grup çok güzel haberler verecek maşallahKan testi verdim ama saniyorum ki pozitif :) belirtilerim de o yonde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?