Yumurtlama dönemi o zaman mı inşallah tutarben de en son 2 ağustosta regl oldum 13,15,16,17 ağustosta denedik. aslında 2-3 aydır denemeye başladık ama düzenli değildi. bu ay tutar mı bilmiyorum
yumurtlama testi yapmıyorum fakat uygulamadan takip ettiğimde o günleri gösteriyordu zaten şeffaf akıntılarım da geliyordu bu günlerde, inşallah :)Yumurtlama dönemi o zaman mı inşallah tutar
Merhaba dün adet olmam gereken günde olmayınca erken gebelik testi yapıp çok hafif bir silik çizgi görmüştüm ama sabah idrarı ile yapmadım ve Adet gününde yaptığım için beta'nın yeterince artmadığından dolayı öyle çıktığını düşünmüştüm gece yatarken de bir bel ağrım vardı bugün sabah kalktım öyle ip gibi bir şeyler gelmiş kırmızı Adet kanı desem kan gibi değil pıhtı desem pıhtida değil böyle kırmızı ip gibi yumuşak bir şey sizce neden oluyor olabilir lütfen yardım edinyumurtlama testi yapmıyorum fakat uygulamadan takip ettiğimde o günleri gösteriyordu zaten şeffaf akıntılarım da geliyordu bu günlerde, inşallah :)
yaaa insallah lan testinden de gu/el sonuclar alirsinKan testi verdim ama saniyorum ki pozitif :) belirtilerim de o yonde
umarim hic birimiz olmayizzzİnşallah ben de regl olmam ve güzel haber veririm bat 21
soruma da bakabilir misinizumarim hic birimiz olmayizzz
bende 4 5 gun omce görmüştüm insallah gervegini de görürüz ve nende ilk defa bu ay asiri duygu degisikligi yasiyorum.hemde daha regle gunler kalaRüyamda hamile olduğumu gördüm dün gece. Aşırı duygusallık yüklenmiş bi haldeyim. İlk defa bu ay çok umutlandım. Umarım hepimizin dilekleri en yakın zamanda gerçek olur.
tutunma belirtisi bu kadar erken olmaz canimm iliskiden en az 10 gun gecmesi lazimallahım bu akşam 2. Kez yine birkaç saniye süren sağ kasıkta batmalar oldu acaba tutunma mı yaa , valla heyecan yaptım . Ama ilişki de dün oldu hemen hissedilir mi acaba bu olay yazmadan edemedim heyecanlıyım umutlandım
yumjrtlamana denk geldiyse tutabilir canımben de en son 2 ağustosta regl oldum 13,15,16,17 ağustosta denedik. aslında 2-3 aydır denemeye başladık ama düzenli değildi. bu ay tutar mı bilmiyorum
yaa uzulme canim kan testinde hersey çıkar zaten umudunu kaybetmeKızlar, ben doktora gelmeden önce evde test yaptım. Çizgi göremedim bu sefer. Bu testlerin güvenirsizliğinden gerçekten bıktım artık. Moralim bozuldu. Doktordayım şimdi, bekliyorum. Sonuç netleşirse yazarım.
yani hic yasamadim lekelenme gibi birsey mi yapisi ip gibi mi canimMerhaba dün adet olmam gereken günde olmayınca erken gebelik testi yapıp çok hafif bir silik çizgi görmüştüm ama sabah idrarı ile yapmadım ve Adet gününde yaptığım için beta'nın yeterince artmadığından dolayı öyle çıktığını düşünmüştüm gece yatarken de bir bel ağrım vardı bugün sabah kalktım öyle ip gibi bir şeyler gelmiş kırmızı Adet kanı desem kan gibi değil pıhtı desem pıhtida değil böyle kırmızı ip gibi yumuşak bir şey sizce neden oluyor olabilir lütfen yardım edin
ay inşallah senin de, henüz çok erken olduğu için beklemek can sıkıcıyumjrtlamana denk geldiyse tutabilir canım
yani hic yasamadim lekelenme gibi birsey mi yapisi ip gibi mi canim
İnşallah canım. Burada sistem biraz farklı işliyor.yaa uzulme canim kan testinde hersey çıkar zaten umudunu kaybetme
evet ama odagini farkli yerle yoneltmeni oneririm bu sekilde stres yapmamis olursunnay inşallah senin de, henüz çok erken olduğu için beklemek can sıkıcı
yerlesme kanamasi genelde kahverengi pembesi oluyormuş yasamadim ama adet kaniyla farki buymuş rengine gore ayirt edebilirsin parlak kirmizi koyu kirmizi falansa adettir pembesi acik kahverengiyse yerlesme olabilirYapısı yumusak görüntüsü ip gibi
umarim pozitifi görürsünnnnİnşallah canım. Burada sistem biraz farklı işliyor.
Doktoru kan testine ikna etmem zor oldu. Şimdi tekrar idrar testi yaptılar. Eğer negatif çıkarsa kan testi yapacaklar, pozitif çıkarsa yapmıcaklarmış. Beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?