Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

ben de en son 2 ağustosta regl oldum 13,15,16,17 ağustosta denedik. aslında 2-3 aydır denemeye başladık ama düzenli değildi. bu ay tutar mı bilmiyorum

yumurtlama testi yapmıyorum fakat uygulamadan takip ettiğimde o günleri gösteriyordu zaten şeffaf akıntılarım da geliyordu bu günlerde, inşallah :)
Merhaba dün adet olmam gereken günde olmayınca erken gebelik testi yapıp çok hafif bir silik çizgi görmüştüm ama sabah idrarı ile yapmadım ve Adet gününde yaptığım için beta'nın yeterince artmadığından dolayı öyle çıktığını düşünmüştüm gece yatarken de bir bel ağrım vardı bugün sabah kalktım öyle ip gibi bir şeyler gelmiş kırmızı Adet kanı desem kan gibi değil pıhtı desem pıhtida değil böyle kırmızı ip gibi yumuşak bir şey sizce neden oluyor olabilir lütfen yardım edin

Rüyamda hamile olduğumu gördüm dün gece. Aşırı duygusallık yüklenmiş bi haldeyim. İlk defa bu ay çok umutlandım. Umarım hepimizin dilekleri en yakın zamanda gerçek olur.
bende 4 5 gun omce görmüştüm insallah gervegini de görürüz ve nende ilk defa bu ay asiri duygu degisikligi yasiyorum.hemde daha regle gunler kala

tutunma belirtisi bu kadar erken olmaz canimm iliskiden en az 10 gun gecmesi lazim

Kızlar, ben doktora gelmeden önce evde test yaptım. Çizgi göremedim bu sefer. Bu testlerin güvenirsizliğinden gerçekten bıktım artık. Moralim bozuldu. Doktordayım şimdi, bekliyorum. Sonuç netleşirse yazarım.

yaa uzulme canim kan testinde hersey çıkar zaten umudunu kaybetme

yani hic yasamadim lekelenme gibi birsey mi yapisi ip gibi mi canim

yaa uzulme canim kan testinde hersey çıkar zaten umudunu kaybetme
İnşallah canım. Burada sistem biraz farklı işliyor.
Doktoru kan testine ikna etmem zor oldu. Şimdi tekrar idrar testi yaptılar. Eğer negatif çıkarsa kan testi yapacaklar, pozitif çıkarsa yapmıcaklarmış. Beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…