Adet olana kadar hep bir umut vardır canım inşallah yükselir ki bu kulüpte battan yükselenleri gördük. İyi düşün iyi olsun inşallah canımMalesef negatif cikti canim 0.14 cikti cok dusuk cikti ya cok ümitlenmiştim gercekten 4 gun var adete
çizgi var ya sizde görüyorum yani :) ama benim daha 10 günüm var yerleşme olamaz bence. sizde ne gibi değişiklikler oldu?bende dün nokta kadar bi kan gordum adetim cuma günü baya erken gördüm devami da gelmedi ne oldugunu anlayamadim bugun test yaptim cok aşırı bi siliklik gordum 2 3 dk icinde çıktı ama emin olamadim ilk idrarla da yapmadim kafam karisti benimde hatta gorseli de paylasim ama gorunur mu emin değilim
Insllah canimBelli olmaz dur bakalım hala ümit var :)
Tsk eserim guzel dileklerin icin insallahAdet olana kadar hep bir umut vardır canım inşallah yükselir ki bu kulüpte battan yükselenleri gördük. İyi düşün iyi olsun inşallah canım
Alt karnim da batma oluyor belim agriyor 2 gun oncede kahverengi akintim vardi cok az bazen sag kasik tarafim seyriyo gibi oluyo adetle hic alakasi olmayan seyler yani
İnşallah hepimize canım benim yainsallah sana tutunmaya calisan bir mucizen vardir canim hayırlısı olsun
ya ben cok yalanci pozitif gördüm o yuzden umitlenmek istemiyorum, bende goguslerim sisti son gunlerde hassaslaşmaya basladi goguslerimdeki damarlarim belirginlesti regle 6 7 gun kala 2 gun boyunca bel agrisi yasadim sonrasinda gecti bu seferde akinti da artis basladi 2 gun yoğun geldi sonra azaldi dunden beri yine yogunlasti ve dun akintinin icinde nokta kadar bi kan damlasi gordum adet oluyorum sandim ama olmadim arada bir anlik yoklayan kasık agrisi oluyor anlik gelip gidiyor siskinlik hissediyorum gazım var diğer aylara gore tek fark ciddi bi duygusalligim var duygu değişiklikleri yaşıyorum bide dunden beri ara ara adet oluyorum gibi hissediyorum adet gelirken kendini belli eden karin agrisi bela agrisi ve bacak cekmesi yaşıyorum uzun sureli olmuyor ama ne gelen var ne giden :)çizgi var ya sizde görüyorum yani :) ama benim daha 10 günüm var yerleşme olamaz bence. sizde ne gibi değişiklikler oldu?
insallah ya cok zor gercekten Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah hepimize canım benim yamucizelerimize kavuşalım en kısa zamanda
ay hadi inşallah gelen giden olmaz :)ya ben cok yalanci pozitif gördüm o yuzden umitlenmek istemiyorum, bende goguslerim sisti son gunlerde hassaslaşmaya basladi goguslerimdeki damarlarim belirginlesti regle 6 7 gun kala 2 gun boyunca bel agrisi yasadim sonrasinda gecti bu seferde akinti da artis basladi 2 gun yoğun geldi sonra azaldi dunden beri yine yogunlasti ve dun akintinin icinde nokta kadar bi kan damlasi gordum adet oluyorum sandim ama olmadim arada bir anlik yoklayan kasık agrisi oluyor anlik gelip gidiyor siskinlik hissediyorum gazım var diğer aylara gore tek fark ciddi bi duygusalligim var duygu değişiklikleri yaşıyorum bide dunden beri ara ara adet oluyorum gibi hissediyorum adet gelirken kendini belli eden karin agrisi bela agrisi ve bacak cekmesi yaşıyorum uzun sureli olmuyor ama ne gelen var ne giden :)
inşallah gelen bebis olur giden reglay hadi inşallah gelen giden olmaz :)
Dün mimea kafamı karıştırtı hafif silik çıkınca bugünde kargo geldi Awox ile yaptım benimde ilk idrar değil baksanabende dün nokta kadar bi kan gordum adetim cuma günü baya erken gördüm devami da gelmedi ne oldugunu anlayamadim bugun test yaptim cok aşırı bi siliklik gordum 2 3 dk icinde çıktı ama emin olamadim ilk idrarla da yapmadim kafam karisti benimde hatta gorseli de paylasim ama gorunur mu emin değilim
benimki gibi çıkmış sanki ya var gibi bisey ikimizinki de goz yanilmasi degilse eğer bisey görünüyor:)Dün mimea kafamı karıştırtı hafif silik çıkınca bugünde kargo geldi Awox ile yaptım benimde ilk idrar değil baksana
Kafayı yemediysek artık halüsinasyon görmüyoruz demi hahahahahabenimki gibi çıkmış sanki ya var gibi bisey ikimizinki de goz yanilmasi degilse eğer bisey görünüyor:)
ayy gercekten ya cizgi gorucez diye perisan olduk artik soyle kabbaakk gibi gorunen ikinci cizgi istiyoruzzzzKafayı yemediysek artık halüsinasyon görmüyoruz demi hahahahahaikimizinde aynı bide ilk idrarla yapalım bakalım ne çıkıyor Allahım bize şöyle pempiş pozitifler göstersin valla çizgi görecem diye gözüm bozulacak
Ahahahaha onu bende düşünüyorum varya şu çift çizgiyi net görmek içinayy gercekten ya cizgi gorucez diye perisan olduk artik soyle kabbaakk gibi gorunen ikinci cizgi istiyoruzzzzhamile olsam bile sirf o iki cizgiyi gormek icin ogrendikten bir sure sonra yine yapicam mahfolduk ya
ayni durumdayim ya dun yaptigim telefonda cikmiyor diye atmadim valla hahahAhahahaha onu bende düşünüyorum varya şu çift çizgiyi net görmek içinbide foto çekicem size atcam diye evi dört dönüyorum açıyı ışığı yakalamak için kamerada çıkıyor mu diye
Rabbime şükürler olsunOhaaaa senin test o kadar iyi test ki küçük betayı bile algılamış hayırlı olsun canımmm benimmmmm
Allah razı olsun bacımHadi hayırlı olsun kuzum
Sabah ola hayrola dur bakim yarın daha net bişey bekliyorum bizdenayni durumdayim ya dun yaptigim telefonda cikmiyor diye atmadim valla hahah
Aminnnn dua et bize bacımmAllah razı olsun bacımdarısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?