Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

çizgi var ya sizde görüyorum yani :) ama benim daha 10 günüm var yerleşme olamaz bence. sizde ne gibi değişiklikler oldu?

Alt karnim da batma oluyor belim agriyor 2 gun oncede kahverengi akintim vardi cok az bazen sag kasik tarafim seyriyo gibi oluyo adetle hic alakasi olmayan seyler yani

Yalancı testlere kanıp o kadar umutlandık ki.
Benim test sonucu geldi az önce. Maalesef negatifmiş.

Sol kasığımdaki hareketlilik ve hafif sızı hala devam ediyo ama. Çok ilginç bir ay yaşıyorum.

çizgi var ya sizde görüyorum yani :) ama benim daha 10 günüm var yerleşme olamaz bence. sizde ne gibi değişiklikler oldu?
ya ben cok yalanci pozitif gördüm o yuzden umitlenmek istemiyorum, bende goguslerim sisti son gunlerde hassaslaşmaya basladi goguslerimdeki damarlarim belirginlesti regle 6 7 gun kala 2 gun boyunca bel agrisi yasadim sonrasinda gecti bu seferde akinti da artis basladi 2 gun yoğun geldi sonra azaldi dunden beri yine yogunlasti ve dun akintinin icinde nokta kadar bi kan damlasi gordum adet oluyorum sandim ama olmadim arada bir anlik yoklayan kasık agrisi oluyor anlik gelip gidiyor siskinlik hissediyorum gazım var diğer aylara gore tek fark ciddi bi duygusalligim var duygu değişiklikleri yaşıyorum bide dunden beri ara ara adet oluyorum gibi hissediyorum adet gelirken kendini belli eden karin agrisi bela agrisi ve bacak cekmesi yaşıyorum uzun sureli olmuyor ama ne gelen var ne giden :)

ay hadi inşallah gelen giden olmaz :)

Dün mimea kafamı karıştırtı hafif silik çıkınca bugünde kargo geldi Awox ile yaptım benimde ilk idrar değil baksana

Eklentiler

• IMG_5630.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 32
benimki gibi çıkmış sanki ya var gibi bisey ikimizinki de goz yanilmasi degilse eğer bisey görünüyor:)
Kafayı yemediysek artık halüsinasyon görmüyoruz demi hahahahaha ikimizinde aynı bide ilk idrarla yapalım bakalım ne çıkıyor Allahım bize şöyle pempiş pozitifler göstersin valla çizgi görecem diye gözüm bozulacak

ayy gercekten ya cizgi gorucez diye perisan olduk artik soyle kabbaakk gibi gorunen ikinci cizgi istiyoruzzzz hamile olsam bile sirf o iki cizgiyi gormek icin ogrendikten bir sure sonra yine yapicam mahfolduk ya

ayy gercekten ya cizgi gorucez diye perisan olduk artik soyle kabbaakk gibi gorunen ikinci cizgi istiyoruzzzz hamile olsam bile sirf o iki cizgiyi gormek icin ogrendikten bir sure sonra yine yapicam mahfolduk ya
Ahahahaha onu bende düşünüyorum varya şu çift çizgiyi net görmek için bide foto çekicem size atcam diye evi dört dönüyorum açıyı ışığı yakalamak için kamerada çıkıyor mu diye

ayni durumdayim ya dun yaptigim telefonda cikmiyor diye atmadim valla hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…