Aynen kuzum inşallahaminnn bu guzel haberleri alanlar umut oluyor ya insallah bizde alırız en kisa zamanda
Uygulamada 6 ağustos görünüyordu yumurtlama. 19unda bugün yani öğrendim çiçeğimAşkım sen yumurtlama gününden sonraki kaçıncı günde öğrendin
Ben aylardır uygulamadaki yumurtlama dönemine göre birliktelik yaşadım ve hepsi yanlış gösteriyor muş adetten üç gün sonra test yapmaya başladım dördüncü gün pik yakaladım yani ben hep kaçırıyormuşum tahmin ettiğimden daha erken yumurtlama oluyormuş uygulamada gösterdiğinden dört gün falan önce beş gün önce yumurtlama gerçekleşiyormuş yani bugün dördüncü gündeyim çatlama gününden sonraki dördüncü gündeyim sen çatlama gününden sonraki kaçıncı gün bir de yani uygulamaya göre nasıl yakaladın şaşırıyorum vallahi ama çok süper olmuşUygulamada 6 ağustos görünüyordu yumurtlama. 19unda bugün yani öğrendim çiçeğim
Ay inşallah gerek kalmaz ya valla stresten iyice kafayı sıyırcazbende ayni seyi düşünüyorum eger bubayda olmazsa onumuzdeki ay esimle gidecegizz
gozlerimizi ve akil sagligimizi kaybetmeden bebisimizin haberini alsaydik iyiydiAy inşallah gerek kalmaz ya valla stresten iyice kafayı sıyırcaz
hosgeldinnn benim bat 22 canimBenım bat 4 Eylül bende aranıza gelim bari . Benımle aynı zamanlarda olan var mı
aslinda olabilir canim test yapsaydin önceBenim de bugün regl olmam lazımdı, SAT 22 temmuz. bir haftadır belim çok ağrıyordu hâla ağrıyor. Ara ara bacaklarım da ağrıyordu, kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum öğlenleri uyuyorum akşamları erken yatıyorum gün içinde başım tutuyor bazen. Bugün çamaşırımda bir damla leke vardı sadece başka hiçbir şey yok. Reglim ağır geçer benim karın ağrısından acillik olurum. Bu kanamaya regl diyemiyorum çünkü karnım ağrımıyor.. bekleyeceğim 4-5 gün daha olmazsam doktora gidicem. Belirtiler gebelik gibi mi sizce?
Bugün regl günüm ya, gecikme süreci 2-3 gün bekleyip öyle yapmak istedim. Geçmişte bir düşüğüm var çünküaslinda olabilir canim test yapsaydin önce
anladim canim bekleyebilirsen daha iyi tabiki insallah guzel.haberlerini alırızBugün regl günüm ya, gecikme süreci 2-3 gün bekleyip öyle yapmak istedim. Geçmişte bir düşüğüm var çünkü
sperm 3 5 gun arasinda canli kaliyor canim insallah vardir birlikte bekletip göreceğizMerhaba kızlar bat 26 Ağustos benimde 10 Ağustos yumurtlama günü ve 7 Ağustos günü ilişki oldu sizce bu ayı kaçırmışmıyımdır çatlama günü olmadı malesefmaşallah bu grup pozitif dolu umarım aranıza katılabilirim
İnşallah güzel haberleri herkesten alırız 10 aydır deniyorum gebeliğim hiç oluşmadı malesef bu ay değerlendiremedim aslında geçen ay yalancı pozitif görünce bu ay bıraktım bakalım ne olacak 35 yaşındayım geç olmadan gebe kalmak istiyorumsperm 3 5 gun arasinda canli kaliyor canim insallah vardir birlikte bekletip göreceğizbirbirimize destek oluyoruz hamişlerimizle birlikte seviniyoruz yenileri icin umut ediyoruz bakalim yenilerini de goruruz insallah
Ben dediğim gibi 31 regl bittiği gibi 31-1-2-3-4-5 değerlendirdim sonrasında hiç bişeybyaşanmadı mesela. Ama şükürler olsun rabbime. Bugün 6.88 ile gebeliğimi öğrendim. Gün aşırı yapmadım mesela regl biter bitmez 6 gün değerlendirdim. Tutmuş ağzını yediğimBen aylardır uygulamadaki yumurtlama dönemine göre birliktelik yaşadım ve hepsi yanlış gösteriyor muş adetten üç gün sonra test yapmaya başladım dördüncü gün pik yakaladım yani ben hep kaçırıyormuşum tahmin ettiğimden daha erken yumurtlama oluyormuş uygulamada gösterdiğinden dört gün falan önce beş gün önce yumurtlama gerçekleşiyormuş yani bugün dördüncü gündeyim çatlama gününden sonraki dördüncü gündeyim sen çatlama gününden sonraki kaçıncı gün bir de yani uygulamaya göre nasıl yakaladın şaşırıyorum vallahi ama çok süper olmuş
Ayyy maşallah sağlıkla gelsin inşallah bende adetten sonra dördüncü gün pik yakaladım sonraki günde yakaladım diğer gün pik silikleşti bende sadece pik gördüğüm iki günü ve ertesi günü değerlendirdim umarım tutar genel olarak o kadar sağlıksız besleniyorum ki değerlerim de çok düşük gerek magnezyum gerek demir bide aşırı sigara tüketiyorum hele eşim hemen hemen her gece alkol kullanır bilemiyorum yani pek umutsuzum doğrusuBen dediğim gibi 31 regl bittiği gibi 31-1-2-3-4-5 değerlendirdim sonrasında hiç bişeybyaşanmadı mesela. Ama şükürler olsun rabbime. Bugün 6.88 ile gebeliğimi öğrendim. Gün aşırı yapmadım mesela regl biter bitmez 6 gün değerlendirdim. Tutmuş ağzını yediğim
Ay abla bizim günler aynıymış bende negatif görmek ten korkup vermiyorym kan 25inde gidicem inşallah sen tekrar kan verecekmisin yarınBenimde yumurtlamam 6 ağustostu. 31 temmuzdan 5 ağustosa kadar fire vermeden değerlendirdik. Şuan sağ kasığım mııo böbreğim miiiiii bi yerim ağrıyo ama anlayamıyorum. Belimde bi ağrı. Sürekli uzanmak istiyorum. Aşerme tiksinme vs yok. Benim bat 20-21 ağustos test yapmak istemiyorum. Hiç umudum yok siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin şuan belirtiniz var mi akinti vs.Ben dediğim gibi 31 regl bittiği gibi 31-1-2-3-4-5 değerlendirdim sonrasında hiç bişeybyaşanmadı mesela. Ama şükürler olsun rabbime. Bugün 6.88 ile gebeliğimi öğrendim. Gün aşırı yapmadım mesela regl biter bitmez 6 gün değerlendirdim. Tutmuş ağzını yediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?