yarin yapmasam mi acaba yaa adet olmazsam persembe yapiyim diyorum bennnSabah ola hayrola dur bakim yarın daha net bişey bekliyorum bizden
Aşkım sürekli yap ya valla ben her gün yaptım. Yakalarım çok şüküryarin yapmasam mi acaba yaa adet olmazsam persembe yapiyim diyorum bennn
insallah sonu güzel sonuçlanır bacımmmBen daha DPO dörtteyim bekle bekleyebilirsen
Aşkım sen yumurtlama gününden sonraki kaçıncı günde öğrendinAşkım sürekli yap ya valla ben her gün yaptım. Yakalarım çok şükür
Az kalmış senin inşallah herkes güzel haberleri veririnsallah sonu güzel sonuçlanır bacımmmbenim bat 22 beklemedeyimm
oyle mi diyorsun ya bu sefer de cizgi ariyorum deli gibiiiiAşkım sürekli yap ya valla ben her gün yaptım. Yakalarım çok şükür
zaten bişey kalmamış bekle ozmaan Bencedeyarin yapmasam mi acaba yaa adet olmazsam persembe yapiyim diyorum bennn
evet ya insallah bakalim bugun yaptim bi test ama ilk idrarla degildi marka da artimed olunca guvenemiyorum o yuzden bekliyorum bakalimAz kalmış senin inşallah herkes güzel haberleri verir
evet az kaldi bakalim hayirlisi bu hafta netlesicekzaten bişey kalmamış bekle ozmaan Bencede
Bende gaza geliyorum sen öyle deyinceAşkım sürekli yap ya valla ben her gün yaptım. Yakalarım çok şükür
Allahım güzel haberler almayı nasip etsin bizeevet az kaldi bakalim hayirlisi bu hafta netlesicek
aminnn bu guzel haberleri alanlar umut oluyor ya insallah bizde alırız en kisa zamandaAllahım güzel haberler almayı nasip etsin bize
İnşallah kuzum olmazsa bu ay incir kürüne başlıycam eşimede keçi boynuzu kürü yapcam Sanada fikir olsun bitkisel denemek istiyorum bide içimde kalmasın en azındanaminnn bu guzel haberleri alanlar umut oluyor ya insallah bizde alırız en kisa zamanda
chatcpt engel degildir sol testis saglamsa islevini goruyorsa sorun yoktur dediiii kucuklukten yapilan ameliyatta ayni sekilde sorun yasatmaz ama buyukken yapilan ameliyat eskisi gibi sperm uretimi olmaz ama bir tarafta yeterli olur dedii eger supheleniyorsan bi doktora sor canimmm aklinda soru isareti kalmaamis olurBide kızlar size birşey sorucam benim eşim çok küçükken sağ testis kayması yaşamış ameliyatla düzeltilmiş bir daha sağ testis kayması yaşamış tekrar ameliyat olmuş yani demem o ki bu çocuk olmasına Engel mi
İnşallah kuzum olmazsa bu ay incir kürüne başlıycam eşimede keçi boynuzu kürü yapcam Sanada fikir olsun bitkisel denemek istiyorum bide içimde kalmasın en azından
Bu ayda olmazsa zaten ikimizde görünsek iyi olacakchatcpt engel degildir sol testis saglamsa islevini goruyorsa sorun yoktur dediiii kucuklukten yapilan ameliyatta ayni sekilde sorun yasatmaz ama buyukken yapilan ameliyat eskisi gibi sperm uretimi olmaz ama bir tarafta yeterli olur dedii eger supheleniyorsan bi doktora sor canimmm aklinda soru isareti kalmaamis olur
bende ayni seyi düşünüyorum eger bubayda olmazsa onumuzdeki ay esimle gidecegizzBu ayda olmazsa zaten ikimizde görünsek iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?