- 8 Nisan 2024
- 765
- 193
- 23
- 32
Canım karanlık yerde çekmişsin galiba sen görebiliyor musunBu da sabah testlerim. Pembe nimo mor dr days
Ayy hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz aşkımBen kan verdim1 saate çıkacak
Ayy hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz aşkımBen kan verdim1 saate çıkacak
Yaaaa hamilesin inşallah sağlıkla artar kuzum benimKızlaaar bi bakar mısınız
Elbet bir gün olacak allah isteyen herkesin kucağını doldursun senin de inşallah en kısa zamandaKızlar mesajlarınız tek tek okudum hepiniz umarım pozitifleri görürsünüz
R rosalii tebrik ediyorum sonucuna gerçekten kendi sonucum gibi heyecanla bakıp mutlu oldumrabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
@adilebaytarovic seninde var gibi duruyor heyecanın çok güzel bunun tadını çıkarıyorsan bekle ama stres olacaksan kan testi yaptırman daha iyi hissettirir benceumarım pozitifini kutlarız seninde
Diğer arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz. Bende sizin belirtileri okudukça kendimde de bazı şeyler hissettim daha doğrusu hissedince baktım foruma. Göğsüm şişti hassaslaştı gaz sancısı yaşadım benim adet tarihimde 21 Ağustos gözüküyor ama değişkenlik gösteriyor bazen. Bir hafta önceden başladı göğsümdeki ağrılar ara ara kasık batmaları bugün sabah kalktığımda ağrı geçmiş gibiydi adet olacağım büyük ihtimal ama sizlerin yazılarını okumak bile heyecanlandırdı :) daha önce tüp bebek denemelerim oldu maalesef olmadı yeniden başlayacağım bende bu ay. Ama gitmeden yine vitamin takviyesi ve hamileliği kolaylaştıracak jel vardı onu kullandım ondan bir umut işte. 2 gün kaldı olmazsa belki test yaparım olursa da tedaviye gideceğim için yine üzülmeyeceğim
0.14 cikti benim sonuc hamile degilmisim kizlar
Alt karnim da batma oluyor belim agriyor 2 gun oncede kahverengi akintim vardi cok az bazen sag kasik tarafim seyriyo gibi oluyo adetle hic alakasi olmayan seyler yaniVücudunda hamilelik belirtileri devam ediyor mu?
yaa haber ver mutlakaaAyy insallah canim bende kan verdim sonuc bekliyorum
bizlere de dua et canimmmAllahıma hamdolsundizlerim titriyor aaaay
Malesef negatif cikti canim 0.14 cikti cok dusuk cikti ya cok ümitlenmiştim gercekten 4 gun var adeteyaa haber ver mutlakaa
daha erken belki yerlesme tam olmamistir daha adete kadar bekle bakalimMalesef negatif cikti canim 0.14 cikti cok dusuk cikti ya cok ümitlenmiştim gercekten 4 gun var adete
sabah ilk idrarlaa yapmalisiinn ben dun ve bugun yaptim ilk idrarla yapmadim ama negatif cikti bi golgelik siliklik.goruyorum ama sadece kafami karıştırdı o yüzden sabah ilk idrarla yapman daha iyi benceeeSizden heveslendim gittim test aldım :) hastada olacak gibiyim ağrı oluyor arada yapsam mı beklesem mi kararsızım
bende dün nokta kadar bi kan gordum adetim cuma günü baya erken gördüm devami da gelmedi ne oldugunu anlayamadim bugun test yaptim cok aşırı bi siliklik gordum 2 3 dk icinde çıktı ama emin olamadim ilk idrarla da yapmadim kafam karisti benimde hatta gorseli de paylasim ama gorunur mu emin değilimkızlar mukuslu akıntının içinde ince bir kan vardı, peçeteye geldi biraz da yoğundu ilk defa başıma geldi yerleşme değildir diye düşünüyorum çünkü adete daha var böyle bi durum yaşayan var mı?
Haklısın canım Dışardayım hafif pembe bir akıntı gördüm gibi büyük ihtimal hasta oluyorum yapmama gerek kalmayacak :) olmazsam yarın yapacağımsabah ilk idrarlaa yapmalisiinn ben dun ve bugun yaptim ilk idrarla yapmadim ama negatif cikti bi golgelik siliklik.goruyorum ama sadece kafami karıştırdı o yüzden sabah ilk idrarla yapman daha iyi benceee
insallah sana tutunmaya calisan bir mucizen vardir canim hayırlısı olsunHaklısın canım Dışardayım hafif pembe bir akıntı gördüm gibi büyük ihtimal hasta oluyorum yapmama gerek kalmayacak :) olmazsam yarın yapacağım
Ohaaaa senin test o kadar iyi test ki küçük betayı bile algılamış hayırlı olsun canımmm benimmmmmKızlaaar bi bakar mısınız
Belli olmaz dur bakalım hala ümit var :)Malesef negatif cikti canim 0.14 cikti cok dusuk cikti ya cok ümitlenmiştim gercekten 4 gun var adete
Hadi hayırlı olsun kuzumKızlaaar bi bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?