Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Elbet bir gün olacak allah isteyen herkesin kucağını doldursun senin de inşallah en kısa zamanda

Sizden heveslendim gittim test aldım :) hastada olacak gibiyim ağrı oluyor arada yapsam mı beklesem mi kararsızım

kızlar mukuslu akıntının içinde ince bir kan vardı, peçeteye geldi biraz da yoğundu ilk defa başıma geldi yerleşme değildir diye düşünüyorum çünkü adete daha var böyle bi durum yaşayan var mı?

Sizden heveslendim gittim test aldım :) hastada olacak gibiyim ağrı oluyor arada yapsam mı beklesem mi kararsızım
sabah ilk idrarlaa yapmalisiinn ben dun ve bugun yaptim ilk idrarla yapmadim ama negatif cikti bi golgelik siliklik.goruyorum ama sadece kafami karıştırdı o yüzden sabah ilk idrarla yapman daha iyi benceee

bende dün nokta kadar bi kan gordum adetim cuma günü baya erken gördüm devami da gelmedi ne oldugunu anlayamadim bugun test yaptim cok aşırı bi siliklik gordum 2 3 dk icinde çıktı ama emin olamadim ilk idrarla da yapmadim kafam karisti benimde hatta gorseli de paylasim ama gorunur mu emin değilim

Eklentiler

• IMG-20250819-WA0002.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 21
sabah ilk idrarlaa yapmalisiinn ben dun ve bugun yaptim ilk idrarla yapmadim ama negatif cikti bi golgelik siliklik.goruyorum ama sadece kafami karıştırdı o yüzden sabah ilk idrarla yapman daha iyi benceee
Haklısın canım Dışardayım hafif pembe bir akıntı gördüm gibi büyük ihtimal hasta oluyorum yapmama gerek kalmayacak :) olmazsam yarın yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…