insallah guzel haberler aliriz bu ayyyy bat 22 bakalimm31 Ağustos beklemedeyim
bude n3gatif cikinca goden belietilerimiz varrAyy aynılarını yaşadım. Benim de negatif çıktı sonra birden bütün belirtiler kesildi gibi yabenim bat 18-20 arası. Sende belirtiler devam mı
ayy hayirr regl olana kadar kaybetmek yok bat gelmeden test yapmaaaaayinnnnBen hamile kaldığıma olan tüm inancımı kaybettim çiçeğimhergün test yaptım ama sonuç hiç değişmedi maalesef
bu kadar test yapmayinnn kotu hissederseniz umutsuzluk iyi degil stres yaparr biraz kafanizi ve odaginizi degistirin bat gunune kadar sabredinnBenim de tarihlerim aynı. Kullandığım uygulama yumurtlama günümü 6 Ağustos olarak gösteriyodu, ama regl döngüm çok düzensiz olduğu için 10 Ağustos’a kadar değerlendirmek istedim. Bu ay ilk kez vücudumda birkaç farklı değişiklik fark ettim.
9 Ağustos’tan itibaren kasıklarımda hâlâ devam eden ağrılar var. Sol kasıkta hem regl sancısına benzer hem de sızı gibi. Göğüslerim bir beden büyüdü, bir haftadır aşırı hassas, dokunmaya bile dayanamıyorum. Cook iştahlıyım. Ayrıca yoğun bir duygusallık var üzerimde. Normalde gözlerim kolay dolar ama bu sefer sanki her an hıçkıra hıçkıra ağlayacak gibiyim. Regl öncesi bende genelde hiçbir belirti olmaz, sürpriz şekilde başlar. Bu yüzden bu hisler benim için çok farklı. Aşerme vs bende de yok.
Bu süreçte 6 test yaptım: ikisi negatif, ikisi silik çizgi, ikisi de bozuk çıktıGecen ay da silik cikan test vardi. Cok ümitlenmek istemiyorum o yüzden. Beklenen regl tarihim 21 Ağustos. Bakalım, hayırlısı…
ay ona hic dikkat etmedim ben ya ama o donemde bi kasik agrisi hassasiyeti hissediyorumKızlar o değilde bu çatlama günü neden bu kadar sık tuvalete çıkıyorum sadece bende mi böyle anlamadım ya
inşallah olmayizz ve guzel haberlerimizi birbirimize veririz bir kisiden bile bu ha eri almak digerlerimize umut olurrAynen öyle sanırım regl olacağım. İnşallah olmam. Olmayız
İnanılmaz ya üç daha tuvalletten çıktığım an kese tekrar doluyor berbatay ona hic dikkat etmedim ben ya ama o donemde bi kasik agrisi hassasiyeti hissediyorum
ya sperm 3 5 gun canli kalabilir icini ferah tut yunurtlama ve catlamayla canli kalma suresi 2 3 gün sürüyor zaten degerlendirmissindir mutlakaaaİnanılmaz ya üç daha tuvalletten çıktığım an kese tekrar doluyor berbat
Kaşık ağrısı bende de oluyor ama ben onu hep üşüttüm diye adlandırıyordum meğerse sürekli yanlış günleri değerlendirmişim keşke vicudumu dinleseymişim
İlk kez bu ayya sperm 3 5 gun canli kalabilir icini ferah tut yunurtlama ve catlamayla canli kalma suresi 2 3 gün sürüyor zaten degerlendirmissindir mutlakaaa
Benimde göğüslerim şiş hafif ağrı var rahatsız etmiyor ama bel kasık ağrısı ara ara yokluyor çok erken benim için daha 9 gün var reglimebenim 2 gun boyunca siddetli bir bel agrim oldu bugun de akimtimda artiş oldu yumurtlama sonrasi baya azalmıştı 8 9 gundur yani bugün bi artis oldu goguslerimde siskinlik ve hafif agri disinda baska birseyim yok beklemedeyim sende durumlar nasilll
Yok aşkım herşey normalyumurtlama doneminde kasik agrisi oluyor canimm o kadar cabuk belirti vermez aserme tiksinme koku vs. bir hafta gecmis aradan farkli belirtilerin varmiii yeni gordum kusura bakma
fertamur kan ilacidir canim evet bulanti yapar sut ve sut urunleriyle kullanma araya min 2 saat koy ve cay kahve de ayni sekilde 2 saat koy araya eczanede calistim bir sene guvenebilirsin bana ve yeni gordum mesajini canim kusura bakma
Yaklaşık 1 buçuk yıldır deniyoruz ama ben çok fazla kilolu olduğum için hamile kalamadim sonrasında tüp mide ameliyatı oldum 38 kilo verdim ameliyat tan 5 ay sonra hamile kaldım ama bebegimi kaybettim 2 aylıkken şuan ikinci denememiz olacak nasipse 12 gün kaldı işte nasip olmuştur inşallah rabbimin izniyleinsallahh ne zamandir deniyorsunuzz
ilk kez bu ay denediyseniz eger sonuc alamazsan normal canim stres yapmaa sakınİlk kez bu ay
benim 4 gun kaldi iste bakalimBenimde göğüslerim şiş hafif ağrı var rahatsız etmiyor ama bel kasık ağrısı ara ara yokluyor çok erken benim için daha 9 gün var reglime
benimde regle 4 gun var minik belirtiler var ama gecen aylarda farkli olarak akinti yogunlugum erken basladi bide halsizim uyku halim var ve belirgin şekilde duygu degisikligim var ama yine de umutlanmiyorum olacakmisim gibi düşünüyorumYok aşkım herşey normal
bulanti falan da yapar ama kandizligin varsa icersen daha iyi olur senin icinValla asiri gaz sancisi da yapti icemedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?