Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Kızlar o değilde bu çatlama günü neden bu kadar sık tuvalete çıkıyorum sadece bende mi böyle anlamadım ya

bu kadar test yapmayinnn kotu hissederseniz umutsuzluk iyi degil stres yaparr biraz kafanizi ve odaginizi degistirin bat gunune kadar sabredinn

ay ona hic dikkat etmedim ben ya ama o donemde bi kasik agrisi hassasiyeti hissediyorum
İnanılmaz ya üç daha tuvalletten çıktığım an kese tekrar doluyor berbat
Kaşık ağrısı bende de oluyor ama ben onu hep üşüttüm diye adlandırıyordum meğerse sürekli yanlış günleri değerlendirmişim keşke vicudumu dinleseymişim

ya sperm 3 5 gun canli kalabilir icini ferah tut yunurtlama ve catlamayla canli kalma suresi 2 3 gün sürüyor zaten degerlendirmissindir mutlakaaa

Benimde göğüslerim şiş hafif ağrı var rahatsız etmiyor ama bel kasık ağrısı ara ara yokluyor çok erken benim için daha 9 gün var reglime

fertamur kan ilacidir canim evet bulanti yapar sut ve sut urunleriyle kullanma araya min 2 saat koy ve cay kahve de ayni sekilde 2 saat koy araya eczanede calistim bir sene guvenebilirsin bana ve yeni gordum mesajini canim kusura bakma

Valla asiri gaz sancisi da yapti icemedim zaten

insallahh ne zamandir deniyorsunuzz
Yaklaşık 1 buçuk yıldır deniyoruz ama ben çok fazla kilolu olduğum için hamile kalamadim sonrasında tüp mide ameliyatı oldum 38 kilo verdim ameliyat tan 5 ay sonra hamile kaldım ama bebegimi kaybettim 2 aylıkken şuan ikinci denememiz olacak nasipse 12 gün kaldı işte nasip olmuştur inşallah rabbimin izniyle

bat 21 hiçbir hissim yok dün ilk idrarla test yaptım negatif çıktı. regl olacak gibi de hissetmiyorum. zaten ben her ay regl olacak gibi hissetmem. herhalde bu ay da tutmadı ama bekliyoruz bakalım hayırlısı

Benim de 20 Ağustos regl günüm ama bu sabah yine dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Bir daha regl günüme kadar test yapmayacağım deyip deyip yapıyorum kendi moralimi bozuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…