Bende ovülasyon kullanmıyorum strese sokuyor inşallah denk gelmiştir senin belli olmaz belirtisiz kalırsın belkiBen bu ay akıntı takip edicem öyle anlıyorum diyip ovulasyon testi kullanmadım ama herhalde denk getiremedim yaa . Bugün test yaptım son ilişki tarihi 17 siydi bembeyaz, erken tabi test için ama hiç belirti filan da yok muhtemelen olmadı
Roll markasi dpo ne demek anlamadimGörü
Görüyorum ne güzel hangi test ve dpo kaç
Yapicam.bugun ins bakalim carsiya cikinca alipBende görüyorum ama başka bi test var mı elinde Onuda bi yap
İnşallah güzel sonuçların olur simge seni aralık topiginden hatırlıyorum umarım gezmeyiz artık buralardaYapicam.bugun ins bakalim carsiya cikinca alip
Cnm baya gecikmen olmus ztn hayirli olsun simdisenKızlar bat 19 ağustostu test yaptım çok heyecanlıyım…
Benimkide 18 Eylül yumurtlama 3 Eylül gözüküyor ovülasyon yapıcam bakalım bu ay ilk deneme 1 oğlum var 2. Çocuk için allahım hepimize nasip etsin inşallahYakın olan bırını buldumyumurtlamam ne zaman
Amin canın ınsallahBenimkide 18 Eylül yumurtlama 3 Eylül gözüküyor ovülasyon yapıcam bakalım bu ay ilk deneme 1 oğlum var 2. Çocuk için allahım hepimize nasip etsin inşallah
Ooo maşallah baya pembe ve 6 ğün olmuş hayırlı olsunKızlar bat 19 ağustostu test yaptım çok heyecanlıyım…
Mavı olanda gördüm ama dıgerınde göremedim muhtemelen fotoğraf çekince gozukmhyor . Var dımı onda da ? İnsallah hamılesındırKızlar geçen sene Ağustos ayından beri gebelik istiyorduk tam bir sene sonra ilk defa bu ay çift çizgi gördümOvulasyon takibine göre bugün 12 dpo
Baya belirgin hayırlı olsun darısı bize şu çizgiKızlar geçen sene Ağustos ayından beri gebelik istiyorduk tam bir sene sonra ilk defa bu ay çift çizgi gördümOvulasyon takibine göre bugün 12 dpo
Nasıl dayandın ya senKızlar bat 19 ağustostu test yaptım çok heyecanlıyım…
Belirtin neler canımKızlar geçen sene Ağustos ayından beri gebelik istiyorduk tam bir sene sonra ilk defa bu ay çift çizgi gördümOvulasyon takibine göre bugün 12 dpo
Evet canım ikisinde de var ama buraya yükleyince görüntü gidiyor, inşallah canımMavı olanda gördüm ama dıgerınde göremedim muhtemelen fotoğraf çekince gozukmhyor . Var dımı onda da ? İnsallah hamılesındır
Ya çünkü doktorum pcos görünümün var demişti ve bu temmuzun ortasında bıraktık korunmayı. 15.30 da randevum var çok heyecanlıyım ama hiçbir şey de hissetmiyorum farklı olarakNasıl dayandın ya senAllah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın tebrık ederım canım
Güzel haberını beklıyoruzEvet canım ikisinde de var ama buraya yükleyince görüntü gidiyor, inşallah canım
Aynı adet öncesi belirtilerimi yaşıyorum canım şuan, ama yumurtlamadan sonra 8. gün pembe peçeteye gelen bir kanamam olduBelirtin neler canım
İnşallah sağlıklı ilerler canım bugün doktora gideceğim, darısı isteyen herkeseGüzel haberını beklıyoruz
Amin canım ınsallahİnşallah sağlıklı ilerler canım bugün doktora gideceğim, darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?