- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Öyle yapıcam ya bu iki gündür biraz ev temizliği felan vardı bi kaç ani hareketim ağır kaldırmam oldu ama çok ağır değil bebeğin tutunmasını engeller mi bunlarregl olmazsan hemen bi kan ver bence, testler negatif olunca bile kanda öğrenen çok burda canım.
sakin kalıp regl gecikmesini bekle oldumu
Çok teşekkür ederim açıklaman içinçok teşekkürler canım darısı başınıza hepinizin
yumurtlama zamanım : 7 haziran
çatlama hemen sonrasında 8 haziranda oldu.
ben 7-8-9-10 bu 4 gün üstüste değerlendirdim, bana dediler 1 gün ara koy ama ben hep bu 4 gün yüksek gebelik yazdıgı için değerlendirdim.
hemen duş almadım o gece yattım sabah kalkıp duş aldım ve hemen wc gitmedim.
folit asit, d vitamini, magnezyum ve qenzim başladım, eşime organik keçi boynuzu özü aldım ama 2 kaşık ya yedi ya yemedi.
sadece eşim 2 aydır hergün sevdiği için kabak çekirdeği yedi, sperm kalitesine iyi gelir dediler ben onu zaten yediriyordum. seviyordu zaten :)
başka yaptığım bişey olmadı kuzum bide hepsini geçen ay regl biter bitmez ovülasyon testi hergün yapıp ona göre ilişki yaşadım. bu testile takip harika bence vucuduna göre şekilleniyorsun aslında
Amin kuzum hayırlısı ile inşallahÇok teşekkür ederim açıklaman içinİnşallah çok güzel bir gebelik dönemi geçirirsin
Benim testime de bakar mısınız kalitesi düştü ama görebilirseniz artık
Laboquickay ben sanki burda bi çizgi görüyorum canım ya , markası ne testinin ?
ay hadi inşallah
Eki Görüntüle 3606764
Herkes kuruma çizgisi diyorLaboquick
aslında bende ondan 3 adet kullandım ama idrar ayarlamayınca bozuk çıkardı 2 tanesini banaHerkes kuruma çizgisi diyor
Canım tekrar yaptım bekliyorum son testim de kullandım elimde test olmaması iyi olucak o yüzden kullandım elimde test olduğu süre hep yapıyorum psikolojim bozulduaslında bende ondan 3 adet kullandım ama idrar ayarlamayınca bozuk çıkardı 2 tanesini bana
ama bende doğru cevap verdi.
eğer varsa bide awox dene derim cnm
Peki sence benimki pozitif midirCanım tekrar yaptım bekliyorum son testim de kullandım elimde test olmaması iyi olucak o yüzden kullandım elimde test olduğu süre hep yapıyorum psikolojim bozuldu
Neeee, İştah artışı mı vardı belirtilerin arasındaCanım hep yazdığım gibi bende çatlamadan sonra hemen bi yoğun ama ilk defa bu kadar yoğun kasık ağrısı başladı hala da devam ediyor, iştahta artış eşim farketti bide sanırım birazda heyecandan uyuyamıyordum 1 haftadır
Onun dışında bi bel ağrısı var dünden beri bide 2 gün önce diş ağrısı ile uyanmıştım
Ovulasyon testi gebelik testi pozitif olduğunda nasıl çıktı acaba herkes pik oluyor diyor merak ettim resmi var mıdır pozitif çıktığı zamanlarçok teşekkürler canım darısı başınıza hepinizin
yumurtlama zamanım : 7 haziran
çatlama hemen sonrasında 8 haziranda oldu.
ben 7-8-9-10 bu 4 gün üstüste değerlendirdim, bana dediler 1 gün ara koy ama ben hep bu 4 gün yüksek gebelik yazdıgı için değerlendirdim.
hemen duş almadım o gece yattım sabah kalkıp duş aldım ve hemen wc gitmedim.
folit asit, d vitamini, magnezyum ve qenzim başladım, eşime organik keçi boynuzu özü aldım ama 2 kaşık ya yedi ya yemedi.
sadece eşim 2 aydır hergün sevdiği için kabak çekirdeği yedi, sperm kalitesine iyi gelir dediler ben onu zaten yediriyordum. seviyordu zaten :)
başka yaptığım bişey olmadı kuzum bide hepsini geçen ay regl biter bitmez ovülasyon testi hergün yapıp ona göre ilişki yaşadım. bu testile takip harika bence vucuduna göre şekilleniyorsun aslında
Dün yapmıştım tamdaOvulasyon testi gebelik testi pozitif olduğunda nasıl çıktı acaba herkes pik oluyor diyor merak ettim resmi var mıdır pozitif çıktığı zamanlar
Ay maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende dualarınızı beklerimDün yapmıştım tamda
Üstteki ovülasyon
Alttaki sabah akşam yaptığım gebelik testi
canım zaten kilo vermeye çalışırken gebe kaldım bide iştah artışı beni bitirdi :)Neeee, İştah artışı mı vardı belirtilerin arasındabende de acayip bi iştah artışı var sürekli bir şeyler yiyesim var güya kilo vermek istiyorum ama elim hep bir şeylere gidiyor.
Genelde erken gebelik döneminde koku hassasiyetinden tersine iştah kapanması oluyor diye okuduğumdan bu ay da boş geçecek herhalde diyordum. O zaman benim için de hala umut var
elbette, rabbim kolaylıkla bebiş nasip etsin kuzum sana daAy maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende dualarınızı beklerim
Aynen canım, kilo alınır verilir hiç kafana takma sürecin tadını çıkarcanım zaten kilo vermeye çalışırken gebe kaldım bide iştah artışı beni bitirdi :)
5 haftadan sonra mide bulantısı başlayabilir dedi bugün doktor.
ay olsunda kiloya takılmıyorum artık.
şükür diyorum bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?