Bat 20 Haziran gebelik oluşmuş mudur öğrenen var mı

Sat 24 Mayıs bat 19 Haziran. Normalde benim tarihler şaşmaz ama hala daha regl olmadığım için bugün iyice şüphe düştü içime. Kasıklarımda , alt karında sızlama hissediyorum ve arada bacağıma vuruyor. Ayrıca dün sabah göz kararması baş dönmesi de yaşadım ama tüm bunlar psikolojik mi bilmiyorum. Bir de 7-8 Haziran gibi diş ağrısı yaşadım ve sonra geçti, hatta diş doktoruna gittim ama hiçbir şey yok dedi. Dişle ilgili yorumlar görünce çok şaşırdım o yüzden ama yerleşme olmadan diş ağrısı olur mu bilmiyorum. Bunların hepsi üst üste gelince acaba mı diyorum

regl olmazsan hemen bi kan ver bence, testler negatif olunca bile kanda öğrenen çok burda canım.
sakin kalıp regl gecikmesini bekle oldumu
Öyle yapıcam ya bu iki gündür biraz ev temizliği felan vardı bi kaç ani hareketim ağır kaldırmam oldu ama çok ağır değil bebeğin tutunmasını engeller mi bunlar

Çok teşekkür ederim açıklaman için İnşallah çok güzel bir gebelik dönemi geçirirsin

Benim testime de bakar mısınız kalitesi düştü ama görebilirseniz artık

Eklentiler

• IMG_20250619_153629_066.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 9
aslında bende ondan 3 adet kullandım ama idrar ayarlamayınca bozuk çıkardı 2 tanesini bana

ama bende doğru cevap verdi.
eğer varsa bide awox dene derim cnm
Canım tekrar yaptım bekliyorum son testim de kullandım elimde test olmaması iyi olucak o yüzden kullandım elimde test olduğu süre hep yapıyorum psikolojim bozuldu

Neeee, İştah artışı mı vardı belirtilerin arasında bende de acayip bi iştah artışı var sürekli bir şeyler yiyesim var güya kilo vermek istiyorum ama elim hep bir şeylere gidiyor.

Genelde erken gebelik döneminde koku hassasiyetinden tersine iştah kapanması oluyor diye okuduğumdan bu ay da boş geçecek herhalde diyordum. O zaman benim için de hala umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…