- Konu Sahibi Hahahahaha
-
O zaman umudu bırakmıyoruzCanım oda değerleri görenler erken yumurtlamış olanlar
Geç yumurtlayanlar bat günü çok az görüyo
İnşallah canımmmO zaman umudu bırakmıyoruzvücudum gerçekten çok garip hissediyorum ama psikolojik gibi de geliyor bekleyip görelim noluur ilk pozitif alan gruba yazsın piklerimiz de aynı
ben varımmm aynıyız bir gelişme yok şuan bende dün test negatiftiKimse yok mu ya
Kızlar bat 20 Haziran 2/7 Haziran yumurtalara akıntım geldi öyle düşünüyorum akıntıya göre değerlendirmeye çalıştım 4. Ayım
28/30 Mayıs 2/3/5/6 Haziran ilişki oldu adetim 7 gün kaldı test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çevrem hamile misin diye soruyor hissetmiş gibi eşimde ilk kez hamile olduğumu düşünüyor ben hissetmiyorum sizce ihtimal var mı ben gibi tarihlerde denk gelip test yapan var mı
YAAA NE GÜZELL ÇOK SEVİNDİM :))))Kızlarım canlarım kan verdim birazdan doktor yorumlayacak ama sanırım hamileyim
Bin şükür darısı inşallah en kısa zamanda kolaylıkla sizin başınıza
Hayırlı olsun inşallahKızlarım canlarım kan verdim birazdan doktor yorumlayacak ama sanırım hamileyim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alKızlarım canlarım kan verdim birazdan doktor yorumlayacak ama sanırım hamileyim
Bu son 2 testim canımHayırlı olsun inşallahtestinizin fotosu var mıydı
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallahYAAA NE GÜZELL ÇOK SEVİNDİM :))))
Canım ilk çizgi 8 gün sonra oldu yumurtlamadan sonra bugün 12. Gün bat 21 Haziran hep çift çizgi gördümHayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alyumurtlamadan sonra kaçıncı gün öğrendin
Teşekkür ederim sağlıkla gelsinn inşallah benim de testim silik çıktı bugün adet günüm dua edin olur mu bana da nasip olsun güzel bir haber almakBu son 2 testim canım
İnşallah canımCanım ilk çizgi 8 gün sonra oldu yumurtlamadan sonra bugün 12. Gün bat 21 Haziran hep çift çizgi gördümdarısı size inşallah
Bol dua ediyorum hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin canım benimTeşekkür ederim sağlıkla gelsinn inşallah benim de testim silik çıktı bugün adet günüm dua edin olur mu bana da nasip olsun güzel bir haber almak
Canım hep yazdığım gibi bende çatlamadan sonra hemen bi yoğun ama ilk defa bu kadar yoğun kasık ağrısı başladı hala da devam ediyor, iştahta artış eşim farketti bide sanırım birazda heyecandan uyuyamıyordum 1 haftadırİnşallah canımbelirtilerin nelerdi
Aminnn inşallah Allah razı olsunBol dua ediyorum hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin canım benim
Anladım canım bende hala regl olmadım gün içinde ara ara kasık bel ağrım oluyor akıntım oluyor beyaz renkli haftasonu bende test yaparımCanım hep yazdığım gibi bende çatlamadan sonra hemen bi yoğun ama ilk defa bu kadar yoğun kasık ağrısı başladı hala da devam ediyor, iştahta artış eşim farketti bide sanırım birazda heyecandan uyuyamıyordum 1 haftadır
Onun dışında bi bel ağrısı var dünden beri bide 2 gün önce diş ağrısı ile uyanmıştım
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınızaKızlarım canlarım kan verdim birazdan doktor yorumlayacak ama sanırım hamileyim
çok teşekkürler canım darısı başınıza hepinizinHayırlı olsun çok sevindim sizin adınızaacaba yumurtlama dönemini nasıl degerlendirdiniz ya da ekstra yaptığınız bir şey oldu mu
regl olmazsan hemen bi kan ver bence, testler negatif olunca bile kanda öğrenen çok burda canım.Anladım canım bende hala regl olmadım gün içinde ara ara kasık bel ağrım oluyor akıntım oluyor beyaz renkli haftasonu bende test yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?