Bat 20 Haziran gebelik oluşmuş mudur öğrenen var mı

Canım oda değerleri görenler erken yumurtlamış olanlar
Geç yumurtlayanlar bat günü çok az görüyo
O zaman umudu bırakmıyoruz vücudum gerçekten çok garip hissediyorum ama psikolojik gibi de geliyor bekleyip görelim noluur ilk pozitif alan gruba yazsın piklerimiz de aynı

siz test yaptınız mı tekrardan

Kızlarım canlarım kan verdim birazdan doktor yorumlayacak ama sanırım hamileyim

Bin şükür darısı inşallah en kısa zamanda kolaylıkla sizin başınıza

Eklentiler

• IMG_8953.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 71
Teşekkür ederim sağlıkla gelsinn inşallah benim de testim silik çıktı bugün adet günüm dua edin olur mu bana da nasip olsun güzel bir haber almak
Bol dua ediyorum hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin canım benim

İnşallah canım belirtilerin nelerdi
Canım hep yazdığım gibi bende çatlamadan sonra hemen bi yoğun ama ilk defa bu kadar yoğun kasık ağrısı başladı hala da devam ediyor, iştahta artış eşim farketti bide sanırım birazda heyecandan uyuyamıyordum 1 haftadır
Onun dışında bi bel ağrısı var dünden beri bide 2 gün önce diş ağrısı ile uyanmıştım

Anladım canım bende hala regl olmadım gün içinde ara ara kasık bel ağrım oluyor akıntım oluyor beyaz renkli haftasonu bende test yaparım

Kızlarım canlarım kan verdim birazdan doktor yorumlayacak ama sanırım hamileyim

Bin şükür darısı inşallah en kısa zamanda kolaylıkla sizin başınıza
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza acaba yumurtlama dönemini nasıl degerlendirdiniz ya da ekstra yaptığınız bir şey oldu mu

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza acaba yumurtlama dönemini nasıl degerlendirdiniz ya da ekstra yaptığınız bir şey oldu mu
çok teşekkürler canım darısı başınıza hepinizin

yumurtlama zamanım : 7 haziran
çatlama hemen sonrasında 8 haziranda oldu.

ben 7-8-9-10 bu 4 gün üstüste değerlendirdim, bana dediler 1 gün ara koy ama ben hep bu 4 gün yüksek gebelik yazdıgı için değerlendirdim.
hemen duş almadım o gece yattım sabah kalkıp duş aldım ve hemen wc gitmedim.
folit asit, d vitamini, magnezyum ve qenzim başladım, eşime organik keçi boynuzu özü aldım ama 2 kaşık ya yedi ya yemedi.
sadece eşim 2 aydır hergün sevdiği için kabak çekirdeği yedi, sperm kalitesine iyi gelir dediler ben onu zaten yediriyordum. seviyordu zaten :)

başka yaptığım bişey olmadı kuzum bide hepsini geçen ay regl biter bitmez ovülasyon testi hergün yapıp ona göre ilişki yaşadım. bu testile takip harika bence vucuduna göre şekilleniyorsun aslında

Anladım canım bende hala regl olmadım gün içinde ara ara kasık bel ağrım oluyor akıntım oluyor beyaz renkli haftasonu bende test yaparım
regl olmazsan hemen bi kan ver bence, testler negatif olunca bile kanda öğrenen çok burda canım.
sakin kalıp regl gecikmesini bekle oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…