- 14 Mart 2025
- 1.110
- 159
- 38
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Kimse yok mu yaKızlar bat 20 Haziran 2/7 Haziran yumurtalara akıntım geldi öyle düşünüyorum akıntıya göre değerlendirmeye çalıştım 4. Ayım
28/30 Mayıs 2/3/5/6 Haziran ilişki oldu adetim 7 gün kaldı test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çevrem hamile misin diye soruyor hissetmiş gibi eşimde ilk kez hamile olduğumu düşünüyor ben hissetmiyorum sizce ihtimal var mı ben gibi tarihlerde denk gelip test yapan var mı
Bence erken ilişkiden en az 10 gün geçmesi gerekiyor çıkabilmesi için ki önce kanda sonra idrarda çıkar test yapsanız dahi şu an çıkma olasılığı çok çok düşük.Kızlar bat 20 Haziran 2/7 Haziran yumurtalara akıntım geldi öyle düşünüyorum akıntıya göre değerlendirmeye çalıştım 4. Ayım
28/30 Mayıs 2/3/5/6 Haziran ilişki oldu adetim 7 gün kaldı test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çevrem hamile misin diye soruyor hissetmiş gibi eşimde ilk kez hamile olduğumu düşünüyor ben hissetmiyorum sizce ihtimal var mı ben gibi tarihlerde denk gelip test yapan var mı
Yok test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 4 gün sonra falan belki yaparım ben zaten olduğunu sanmıyorum 3 aydır olmadı dahaBence erken ilişkiden en az 10 gün geçmesi gerekiyor çıkabilmesi için ki önce kanda sonra idrarda çıkar test yapsanız dahi şu an çıkma olasılığı çok çok düşük.
Keşke vermeseydiniz zaten fobim olduğundan kan hemen veremem 3/4 gün kala belki test yaparım zaten sanmıyorum daŞuan çok erken ben bugün bunu bile bile kan verdim negatif çıktı canım sıkıldı biraz bekleyin bence belittilerinizi takip edin derim
Nasip bu işler. 1 sene olmaması doğal kabul ediliyor. İnşallah en kısa zamanda olur.Yok test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 4 gün sonra falan belki yaparım ben zaten olduğunu sanmıyorum 3 aydır olmadı daha
İnşallah bu 4. Ay umudumu yitirdim cevrem sureklı hamile misin diyor garip bi şekilde o yüzden aklıma takılıyor benimdeNasip bu işler. 1 sene olmaması doğal kabul ediliyor. İnşallah en kısa zamanda olur.
Bence çevrenin ne dediğini umursama .sürekli çocuk soranları hadsiz buluyorum.bizde 1 yılı geçti uğraşıyoruz ama olmayıncada olmuyor .İnşallah bu 4. Ay umudumu yitirdim cevrem sureklı hamile misin diyor garip bi şekilde o yüzden aklıma takılıyor benimde
Sizin bat ne zaman ben de dün kan verdim negatif çıktı belirtiniz var mıŞuan çok erken ben bugün bunu bile bile kan verdim negatif çıktı canım sıkıldı biraz bekleyin bence belittilerinizi takip edin derim
Şuan çok erken ben bugün bunu bile bile kan verdim negatif çıktı canım sıkıldı biraz bekleyin bence belittilerinizi takip edin derim kacla negatif
Kac ile negatif çıktı? Benim bat 18-19 haziran dün sabah benimde negatif çıktıSizin bat ne zaman ben de dün kan verdim negatif çıktı belirtiniz var mı
Benim bat da 19 haziran dün sabah kan verdim <2,30 çıktı sizin nasılKac ile negatif çıktı? Benim bat 18-19 haziran dün sabah benimde negatif çıktı
0,68 ile negatif. Belirtilerim vardi. Daha önceki gebeligimde oldugu gibi regl ağrısı yaşamaya başlamıştım battan çok önce. Bakalım yine de bekliyorumBenim bat da 19 haziran dün sabah kan verdim <2,30 çıktı sizin nasıl
Birlikte bekleyelim inşallah ben sağlık ocağında vermiştim ne bileyim bu ay benim de bir hissin vardı arkadaşlarım da öyle dedi ama nasip. Sizin belirtileriniz nelerdi0,68 ile negatif. Belirtilerim vardi. Daha önceki gebeligimde oldugu gibi regl ağrısı yaşamaya başlamıştım battan çok önce. Bakalım yine de bekliyorum
Regl ağrısı gibi ağrı ve halsizlik. Öncesinde göğüs ucladimda hassasiyet oluşmuştu. Bundan o belirti yokBirlikte bekleyelim inşallah ben sağlık ocağında vermiştim ne bileyim bu ay benim de bir hissin vardı arkadaşlarım da öyle dedi ama nasip. Sizin belirtileriniz nelerdi
15 haz çok bi belirtim yok kasık ağrım vardı mesela bugün yok gögüslerde dolgunluk kadık batmasıSizin bat ne zaman ben de dün kan verdim negatif çıktı belirtiniz var mı
0.25 canım bnm 3 haz yumurtlamamKac ile negatif çıktı? Benim bat 18-19 haziran dün sabah benimde negatif çıktı
Bakalım ne olacak gününüze iki gün var henüz15 haz çok bi belirtim yok kasık ağrım vardı mesela bugün yok gögüslerde dolgunluk kadık batması
Tekrar test yapmayı düşünüyor musunuz0.25 canım bnm 3 haz yumurtlamam
Evet pzt veya salı siz ?Tekrar test yapmayı düşünüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?