Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Arkadaşlar adetime beş gün var dün adetime altı gün kala beta yaptım hamile olduğumu öğrendim 46.7 değerle çok mu düşük sebebi ne sizce ne yapmam gerekir iki güne bir takibini yap dedi doktor ve uygulama son adet tarihime göre dört haftalık gebe çıkarıyor beni ama değer bana düşük geldi acaba daha adet günüme var diyemi böyle

Canım 6 gun once ogrenmissin rakam cok normal bu sekilde olmasi zaten regl grcikmesinde ortalama 200un uzerinde bi rakam olucak buda cok normal bi surec. Kaldiki zaten 2 gunde 1 verdigin kan bir onceki betana gore 2 kati artmasi gerekiyor onemli kismi bu rakamin buyuklugu kucuklugu degil doktorunda demistir. Herhangi bisey yapmana gerek yok dusunup dusunup strese sokma kendini hersey normal hersey yolunca sadece yedigine ictigine dikkat et betani takip et yeterli minnoşuna sağlıklıca kavuş insallah maşallah diyelim simdiden

Benimkine de bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20250618_072312.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 50
Selam arkadaşlar bat 22 Haziran benim de bel ve kasık ağrım var ama dün testler yanılttı beni 2 test pozitif çıktı 2 test negatif yani mimea ve freeyl pozitif çıktı aklınız da bulunsun güvenmeyin bu markalara

Eklentiler

• IMG20250618065153.webp
    41 KB · Görüntüleme: 45
Ya artık evde test yapamicaz yavas yavas markalar bozmaya basladi gecen sene ben gebeligimi ogrendigimde hic markaya takilmiyordum yani yalancı pozitif sudur budur derdi yoktu surda neredeyse 1 senedir bir çok marka yalancı pozitif veriyor bende freely yaptım sabah, sizinki gibiydi ilk5 dakkada olmasina ragmen hic inanasım gelmedi cope attim. Gecen ay 1 gun gecikti duratest yaptım o da yalancı pozitif verdi. Artimed nam saldı soylememe bile gerek yok yani. Guvenilir prodoctor bile hatali sonuc veriyo neye guvencez bilmiyorum.. cidden insanlarin duygulariyla oynuyolar. Erken gebelik testi benim oturdugum semtte en ucuzu 40 liradan basliyor 150 bile verdigim olmustu yani yazık gunah bu paralarada kirilan umutlarada.... ://

Aynen gerçekten testlere güven olmuyor sanırım en iyi marka prodoctor ilk defa böyle bir karmaşa yaşadım insanların duygularıyla oynuyolarya

Günaydınn kızlar benimde adetime 3 gün var şiddetli bir şekilde göğüslerim acıyordu dün ve bugün hiç acı yok , ilk defa böyle bir durum yaşıyorum. Karşılaşan var mı? Aşırı şişkinlik ve afedersiniz beyaz akıntım var

Gecen ay aynısinı yasadım ama regl oldum. Reglime
Kızlar hastaneye gidiyorum bu sabah kaset laboquick ile yaptığım testi atıp gidiyorum, hem size hem kendime dua ediyorum
Sizde dua edin sonucu da paylaşacağım
Çiktı mi sonucun canım

Maşallah tebrik ederimm seni Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinnn canımm bizede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…