- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Anladım benim kaşık ve bel ağrısı dışında bir belirtim yok sanırım, uyku baskın geliyor ama o da yorgunluktan belirti arıyorum sanırım sabredeyim inşallah çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun inşallahBence çıkmaz. 3-4 gün sonra yapsanız çıkar. Beklemek en iyisi olur.
Ben adetime 4-5 gün kaldı diye hesap ederek testi yaptım. Yani uygulamada gösterdiğinden önce olacağını düşündüm. Çünkü çok belirtim oldu. Bu kadar belirti olmasa pazar günü yapacaktım. Kesinlikle erken yapmazdım belirti olmasa
Ya benimde böyle çıkmıştı artık güvenmiyorum kan da görmeden ve silik çizgiye asla güvenmiyorum ama inş vardır sizin17si değil 16sı görünüyor bat. Yanlış yazmışım. Ama uygulama 31.günde adet olmayı baz alarak 16sını gösteriyor. 13ü de olabilir. 28.günde oldum geçen ay.
Yani 7 gün öncesinde hiçbir testte çıkmaz. Early predictor 6 gün önceye kadar gösteren bir test zaten.
Sizde pcos var mı? Pcos olanları hatalı gösteriyor genelde. Ya da artımed, duratest gibi kötü markalar hata veriyor.
Bu benim testim. Siteye yükleyince kalite çok düşüyor. Ama belli yine de.
Eki Görüntüle 3603623
Çıkmaz bence 4 gün daha bekleyinBenim adetime 7-8 gün var gebelik testi yapsam çıkar mı sizce yumurtlama uzerinden 8 gün geçti
Ya benimde böyle çıkmıştı artık güvenmiyorum kan da görmeden ve silik çizgiye asla güvenmiyorum ama inş vardır sizin
He yok benim başka markalardı o marka doğru diyokar tek güvendiğim o marka kaldı valla yaparsam bu ay onu bulup yapmaya çalışcam ben Laboquick çok güveniyordum kuruma yaptı valla tek güveneceğim o kaldı sizin yaptığınızEarly predictor mu yapmıştınız siz de? Arkadaşlarımda da bende de hiç sorun çıkarmadı bu marka aslında.
Benim 2.gebelik olduğu için anlıyorum belirtilerden ama oldu ki bozuk teste denk geldim adet olurum zaten. Kana baktırmama gerek yok yani.
Bulamıyorum o markayı bi türlü onda çıktıysa vardır diye düşünüyorumEarly predictor mu yapmıştınız siz de? Arkadaşlarımda da bende de hiç sorun çıkarmadı bu marka aslında.
Benim 2.gebelik olduğu için anlıyorum belirtilerden ama oldu ki bozuk teste denk geldim adet olurum zaten. Kana baktırmama gerek yok yani.
He yok benim başka markalardı o marka doğru diyokar tek güvendiğim o marka kaldı valla yaparsam bu ay onu bulup yapmaya çalışcam ben Laboquick çok güveniyordum kuruma yaptı valla tek güveneceğim o kaldı sizin yaptığınız
Evet yok maalesef link atabilir misiniz bende alırım belki o doğru diyorlarKuruma çizgisi dikkate alınmamalı. İlk 3 dkda çıkarsa pozitiftir. Bu markada öyle yazıyor. Benimki hemen çıktı.
early predictoru 2li şekilde trendyoldan sipariş ettim. 2.yi de yapacağım o yüzden. Hazır elimde varken. Eczanelerde pek yok herhalde.
Predictor Early Gebelık Test-2 Kutu-skt:01/2027 - Fiyatı, YorumlarıEvet yok maalesef link atabilir misiniz bende alırım belki o doğru diyorlar
Çok pahalı ya
Çok pahalı ya
Awox nasıl onu da çok duydum o bir tık daha uygun sanki ondan mı alsamO zaman siz kan testi verin gününüz geçince. Ucuz testlere güvenmeyin.
Awox nasıl onu da çok duydum o bir tık daha uygun sanki ondan mı alsam
En kötü onu sipariş ederimOna da iyi diyorlar. Ben de burada okudum. Denenebilir
Bana kalırsa ucuz olanlar daha net gösteriyor hatta benim ilk bebeğim de betahgc 11’ di silik çizgi olarak göstermişti kaset test o pahalı testten yapmıştım hiçbir şey göstermemişti pahalı olandan almaktansa farklı farklı testlerden 2. 3 tane alıp deneyebilirsin benceOna da iyi diyorlar. Ben de burada okudum. Denenebilir
Insallah tekrarlamaz canım, bende geçen sene agustosda dış gebelik yasadım eylulde tamamen sifirlanmisti bu aya kadar korunduk soktor 6 ay korun yeterli demisti biz 10 ay nerdeyse korunduk korkuyorum bende tekrar olursa diye Rabbim bizede nasip etsin insallahGüzel düşünelim lütfennnbenim de çok korkum var beş ay önce dış gebelik yaşadım bir ay hastanede kaldım başıma gelmeyen kalmadı umudum var bakalım bu ay ilk kez korunmadık inşallah tekrarlamaz
Bana kalırsa ucuz olanlar daha net gösteriyor hatta benim ilk bebeğim de betahgc 11’ di silik çizgi olarak göstermişti kaset test o pahalı testten yapmıştım hiçbir şey göstermemişti pahalı olandan almaktansa farklı farklı testlerden 2. 3 tane alıp deneyebilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?