- 28 Ağustos 2013
- 271
- 147
- 303
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Benimde sağ kaşık ağrısı var ya yürüyemiyorum niye böyle oldu anlamadımYa şöyle 8/9 Haziran da biraz sol kasık bel ağrısı oldu kısa süreli geçti daha sonra benim uyku problemim oldu yani bir gün geç yatıyorum bir gün erken uyanıyorum bir gün hiç uyanamıyorum gibi oldu sonra iki gündür de sanki adet olacakmış gibi ağrıyla ve halsizlikle uyanıyorum daha sonra geçiyor ama şu an bugün duş aldım uzandım ve iki saattir falan kaşık bel ağrım var hani adet oldum olacağım ağrısı olur ya öyle ama ben erken adet de olmam genelde gününde ya da 2.03 gün gecikmeli olurum eğer stres vs yaptıysam o yüzden adet de olmayacağım ben de araştırdım yerleşmede olabiliyormuş böyle ağrılar ve her kadında da kanama gelmek zorunda değilmiş yerleşme kanaması ya şu anlık öyle bir şey yok bende ama bu ağır yerleşme ise inşallah öyledir ama test yapmayacağım dediğim gibi 17’sine kadar bekleyeceğim
Benden leke geldi bugün pembe kahve ilk kez sok oldumBenimde sağ kaşık ağrısı var ya yürüyemiyorum niye böyle oldu anlamadım
Ay yerleşme olabilirBenden leke geldi bugün pembe kahve ilk kez sok oldum
Bilmiyorum kan veremem büyük ihtimalle versem bile pzt belki bilmiyorum bende beklemedeyim çişim çok gelmeye başladı kanamadan sonra ofAy yerleşme olabilirbence eğer lan verebilme imkanın varsa kan mı versen acaba, idrardansa kanda en erken çıkıyor çünkü
Benimde..Benim bu 4. Ayım olacak arkadaşlar hiç umudum olmayan bir ay diyebilirim ama sohbet etmek için burayı açıyorum belkide bu konu başlığı altında bebeğini öğrenen olcak hep birlikte mutlu oluruz
Benimde akıntı ve göğüs ağrısından başka belirti yokKızlar belirtiniz var mı çok erken ama normalde regl öncesi göğüslerim böyle olmazdı koltukaltına yayılan mor ezik ağrısı gibi
Benden bugün lekelenme geldi pembe kahverengi takip edicem ilk kez başıma geldi şok oldumBenimde akıntı ve göğüs ağrısından başka belirti yok
Canım kötü çıkmış ovü testin bence varsa bi gebelik testi yap yada kan ver var gibi yaKızlar ben 5 haziranda yumurtlama gördüm 7 de çatlama şuan ovu testim böyle ama bat 21 -23 haziran gibi hamilelik testi yapmadım henüz
Ben soldaki çizgi sağdakine göre silikse negatif diye biliyorum ama siz yaptınız mı Ovulasyon testiCanım kötü çıkmış ovü testin bence varsa bi gebelik testi yap yada kan ver var gibi ya
Birde ben bir kadınla anlaşmıştım ovu takip için bana ovude pik gördüğün günü 1.gün say 11 gün sonra early predictor ile gebelik testi dene demişti benim henüz dolmadıCanım kötü çıkmış ovü testin bence varsa bi gebelik testi yap yada kan ver var gibi ya
Sanki pike yakın bu ya o yüzden bat yakın yapılan ovü testleri gebelik işaret edebiliyorBirde ben bir kadınla anlaşmıştım ovu takip için bana ovude pik gördüğün günü 1.gün say 11 gün sonra early predictor ile gebelik testi dene demişti benim henüz dolmadı
Burda sizintest koyu çıkmış yazacaktım kötü çıkmış klavye azizliğiBen soldaki çizgi sağdakine göre silikse negatif diye biliyorum ama siz yaptınız mı Ovulasyon testi
O zaman benim 17 haziranda predictor alıp deneyeceğimBirde ben bir kadınla anlaşmıştım ovu takip için bana ovude pik gördüğün günü 1.gün say 11 gün sonra early predictor ile gebelik testi dene demişti benim henüz dolmadı
Yap yap ben yine korkuyorum yapmaya henüz Ovulasyon evde var diye ona bakıyorum pik gördüğün gün1. Gün ilişki 24 saat sonra 2. Gün tekrar ilişki 3.gün hafif silikleştiğinde tekrar ilişki hatta bana şey demişti ilişki bittikten sonra altına yastık koy kulaklık tak eglenceli müzikler dinle diye stres hormonu salgılanmasın diyeSanki pike yakın bu ya o yüzden bat yakın yapılan ovü testleri gebelik işaret edebiliyoray bu dediğini bende yapayım
Sizin 7 haziran yumurtlama ise 7 haziran 1. Gün sayacaksınız 11. Gün erken gebelik testi yapacaksınız yani 17 hazirandaBurda sizintest koyu çıkmış yazacaktım kötü çıkmış klavye azizliğiben yarın deniyorum canım7 Haziran yumurtlama 8 çatlama bat 21 Haziran ama ilk idrarla yapacağım yarın
Aslında bu dediklerini yaptım yastık ve müzik hariç ama aklımda bulunsun müzik iyi fikirYap yap ben yine korkuyorum yapmaya henüz Ovulasyon evde var diye ona bakıyorum pik gördüğün gün1. Gün ilişki 24 saat sonra 2. Gün tekrar ilişki 3.gün hafif silikleştiğinde tekrar ilişki hatta bana şey demişti ilişki bittikten sonra altına yastık koy kulaklık tak eglenceli müzikler dinle diye stres hormonu salgılanmasın diye
Hakkınızda hayırlısı olsun mezdeke dinlemiştim bendeAslında bu dediklerini yaptım yastık ve müzik hariç ama aklımda bulunsun müzik iyi fikirben pik gördüğüm gün dahil 4 gün üst üste değerlendirdim ama bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?