Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Benimde sağ kaşık ağrısı var ya yürüyemiyorum niye böyle oldu anlamadım

Ay yerleşme olabilir bence eğer lan verebilme imkanın varsa kan mı versen acaba, idrardansa kanda en erken çıkıyor çünkü
Bilmiyorum kan veremem büyük ihtimalle versem bile pzt belki bilmiyorum bende beklemedeyim çişim çok gelmeye başladı kanamadan sonra of

Kızlar ben 5 haziranda yumurtlama gördüm 7 de çatlama şuan ovu testim böyle ama bat 21 -23 haziran gibi hamilelik testi yapmadım henüz

Eklentiler

• IMG_0047.webp
    73 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ben 5 haziranda yumurtlama gördüm 7 de çatlama şuan ovu testim böyle ama bat 21 -23 haziran gibi hamilelik testi yapmadım henüz
Canım kötü çıkmış ovü testin bence varsa bi gebelik testi yap yada kan ver var gibi ya

Canım kötü çıkmış ovü testin bence varsa bi gebelik testi yap yada kan ver var gibi ya
Birde ben bir kadınla anlaşmıştım ovu takip için bana ovude pik gördüğün günü 1.gün say 11 gün sonra early predictor ile gebelik testi dene demişti benim henüz dolmadı

Birde ben bir kadınla anlaşmıştım ovu takip için bana ovude pik gördüğün günü 1.gün say 11 gün sonra early predictor ile gebelik testi dene demişti benim henüz dolmadı
Sanki pike yakın bu ya o yüzden bat yakın yapılan ovü testleri gebelik işaret edebiliyor ay bu dediğini bende yapayım

Ben soldaki çizgi sağdakine göre silikse negatif diye biliyorum ama siz yaptınız mı Ovulasyon testi
Burda sizintest koyu çıkmış yazacaktım kötü çıkmış klavye azizliği ben yarın deniyorum canım7 Haziran yumurtlama 8 çatlama bat 21 Haziran ama ilk idrarla yapacağım yarın

O zaman benim 17 haziranda predictor alıp deneyeceğim

Eklentiler

• IMG_8774.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 30
Sanki pike yakın bu ya o yüzden bat yakın yapılan ovü testleri gebelik işaret edebiliyor ay bu dediğini bende yapayım
Yap yap ben yine korkuyorum yapmaya henüz Ovulasyon evde var diye ona bakıyorum pik gördüğün gün1. Gün ilişki 24 saat sonra 2. Gün tekrar ilişki 3.gün hafif silikleştiğinde tekrar ilişki hatta bana şey demişti ilişki bittikten sonra altına yastık koy kulaklık tak eglenceli müzikler dinle diye stres hormonu salgılanmasın diye

Burda sizintest koyu çıkmış yazacaktım kötü çıkmış klavye azizliği ben yarın deniyorum canım7 Haziran yumurtlama 8 çatlama bat 21 Haziran ama ilk idrarla yapacağım yarın
Sizin 7 haziran yumurtlama ise 7 haziran 1. Gün sayacaksınız 11. Gün erken gebelik testi yapacaksınız yani 17 haziranda

Aslında bu dediklerini yaptım yastık ve müzik hariç ama aklımda bulunsun müzik iyi fikir ben pik gördüğüm gün dahil 4 gün üst üste değerlendirdim ama bakalım sonuç ne olacak

Aslında bu dediklerini yaptım yastık ve müzik hariç ama aklımda bulunsun müzik iyi fikir ben pik gördüğüm gün dahil 4 gün üst üste değerlendirdim ama bakalım sonuç ne olacak
Hakkınızda hayırlısı olsun mezdeke dinlemiştim bende stresliyken yumurta spermi kabul etmiyormuş

kızzlaarr nollurrr yardımmm sırasıyla 8,11,12,14 haziran testlerim ve eklemediğim görseller yani 9,10,13 haziran hep silikti hatta çizgiler görünmüyor bile. görselde net değildir belki ama çizgiler baya koyuydu. anlamadım şimdi yumurta çatladı mı yoksa ne oluyor bilgilendirin beni gebelik testi yaptım ama negatifti. regle 7-8 gün var tahmini dünden beri de ciddi bir kasık ve bel ağrım var. hatta bugün kasıklarımda sanki baloncuklar patlıyormuş gibi bir şey hissettim..

Eklentiler

• IMG_1440.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1528.webp
    133,6 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_1557.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_1606.webp
    114,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…