Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Canım bunları alt alta sırasıyla koyup çek böyle anlaşılmıyor hatta birini flaşla çekmişin. En net tek fotoğrafta anlaşılır.

Ay baya pozitif görünüyor umarım gönlünüzden geçen olmuştur bence bir kan tahlili yapın

Canım benim 11. Gün çıkmıştı hatta softec diye bi markaydı gittim hemen kan verdim aralık 10 du 12 ile öğrenmiştim düşün o kadar düşükken bile erken gebelik testinde çıktı
Acaba bendede çıkarmı çatlama 8 haziran ben biraz erkencimiyim yoksa sabah yapsammı dayanamıyorum

Arkadaşlar erkenmi yalancı pozitifmi bilmiyorum ama sabah ilk idrarımla test yaptım silik pozitif çıktı ya

Arkadaşlar erkenmi yalancı pozitifmi bilmiyorum ama sabah ilk idrarımla test yaptım silik pozitif çıktı ya
Markası ne canım istersen bi farklı test daha al yine dene , yada direk kan ver, özellerdeki kan testi gebelik testlerinden daha uygun resmen

Canım bunları alt alta sırasıyla koyup çek böyle anlaşılmıyor hatta birini flaşla çekmişin. En net tek fotoğrafta anlaşılır.
testleri yaptıktan sonra hemen atıyorum ki ben, eşim görmesin diye ama şunu anlamadım, pozitif oluyor sonra baya silikleşiyor sonra yine pozitif oldu ben mi bu ovü testi işini beceremiyorum yoksa testlerde mi sıkıntı var? yoksa komple ben mi sıkıntılıyım regle 1 hafta civarı var acaba o yüzden mi dalgalanma oluyor? ve karnımda, kasıklarımda garip şeyler oluyor, hiç böyle olmazdı.

Ay baya pozitif görünüyor umarım gönlünüzden geçen olmuştur bence bir kan tahlili yapın
ayyy teşekkür ederimmm ama bu pozitif olanlar ovulasyon testi gebelik negatifti. ama belki de tekrar test yaptığımda pozitif çıkacak, allah söyletmiştir belki de böyle sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…