- 10 Ekim 2023
- 53
- 15
- 8
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Canım bunları alt alta sırasıyla koyup çek böyle anlaşılmıyor hatta birini flaşla çekmişin. En net tek fotoğrafta anlaşılır.kızzlaarr nollurrr yardımmmsırasıyla 8,11,12,14 haziran testlerim ve eklemediğim görseller yani 9,10,13 haziran hep silikti hatta çizgiler görünmüyor bile. görselde net değildir belki ama çizgiler baya koyuydu. anlamadım şimdi yumurta çatladı mı yoksa ne oluyor bilgilendirin beni gebelik testi yaptım ama negatifti. regle 7-8 gün var tahmini dünden beri de ciddi bir kasık ve bel ağrım var. hatta bugün kasıklarımda sanki baloncuklar patlıyormuş gibi bir şey hissettim..
Ay baya pozitif görünüyor umarım gönlünüzden geçen olmuştur bence bir kan tahlili yapınkızzlaarr nollurrr yardımmmsırasıyla 8,11,12,14 haziran testlerim ve eklemediğim görseller yani 9,10,13 haziran hep silikti hatta çizgiler görünmüyor bile. görselde net değildir belki ama çizgiler baya koyuydu. anlamadım şimdi yumurta çatladı mı yoksa ne oluyor bilgilendirin beni gebelik testi yaptım ama negatifti. regle 7-8 gün var tahmini dünden beri de ciddi bir kasık ve bel ağrım var. hatta bugün kasıklarımda sanki baloncuklar patlıyormuş gibi bir şey hissettim..
Ya illa 17 sini beklemesem bu sabah yapsam olurmu çıkarmı acaba yoksa erken miSizin 7 haziran yumurtlama ise 7 haziran 1. Gün sayacaksınız 11. Gün erken gebelik testi yapacaksınız yani 17 haziranda
Acaba bendede çıkarmı çatlama 8 haziran ben biraz erkencimiyim yoksa sabah yapsammı dayanamıyorumCanım benim 11. Gün çıkmıştı hatta softec diye bi markaydı gittim hemen kan verdim aralık 10 du 12 ile öğrenmiştim düşün o kadar düşükken bile erken gebelik testinde çıktı
Canım çok erken benimde çatlama 5 haziran ben geçtiğimiz Cuma yapmıştım tertemiz negatif çıkmıştı beklemek lazımAcaba bendede çıkarmı çatlama 8 haziran ben biraz erkencimiyim yoksa sabah yapsammı dayanamıyorum
Pardon benim pik 5 çatlama 7 haziranCanım çok erken benimde çatlama 5 haziran ben geçtiğimiz Cuma yapmıştım tertemiz negatif çıkmıştı beklemek lazım
Markası ne canım istersen bi farklı test daha al yine dene , yada direk kan ver, özellerdeki kan testi gebelik testlerinden daha uygun resmenArkadaşlar erkenmi yalancı pozitifmi bilmiyorum ama sabah ilk idrarımla test yaptım silik pozitif çıktı ya
Days comfort iki gün sonra tekrarlıycam ya da kan veririm dediğiniz gibiMarkası ne canım istersen bi farklı test daha al yine dene , yada direk kan ver, özellerdeki kan testi gebelik testlerinden daha uygun resmen
testleri yaptıktan sonra hemen atıyorum ki ben, eşim görmesin diyeCanım bunları alt alta sırasıyla koyup çek böyle anlaşılmıyor hatta birini flaşla çekmişin. En net tek fotoğrafta anlaşılır.
ayyy teşekkür ederimmm ama bu pozitif olanlar ovulasyon testiAy baya pozitif görünüyor umarım gönlünüzden geçen olmuştur bence bir kan tahlili yapın
Ama böyle anlaşılmaz canım, sen eşinin görmeyeceği bir yere koytestleri yaptıktan sonra hemen atıyorum ki ben, eşim görmesin diyeama şunu anlamadım, pozitif oluyor sonra baya silikleşiyor sonra yine pozitif oldu ben mi bu ovü testi işini beceremiyorum yoksa testlerde mi sıkıntı var? yoksa komple ben mi sıkıntılıyım regle 1 hafta civarı var acaba o yüzden mi dalgalanma oluyor? ve karnımda, kasıklarımda garip şeyler oluyor, hiç böyle olmazdı.
bugün yaptım yine silik çıktıAma böyle anlaşılmaz canım, sen eşinin görmeyeceği bir yere koy
Ne kadar var adetine ve test yapmayı düşünüyor musun?bugün yaptım yine silik çıktıve karnımda garip şeyler oluyor. reglim yakın ama hiçbir zaman karnımın ağırdığını görmedim. kasıklarım ağrıyor, bir de bugün bütün gün uykuluydum.. inşallah bunlar belirtidir.. erken mi bilmiyorum ama hayırlısı artık..
regle 5 gün gösteriyor ama benim düzensiz oluyor, yani max 1 haftaya olacağım. bu sabah yine ovü yaptım yine silik çıktı, gebelik negatifNe kadar var adetine ve test yapmayı düşünüyor musun?
bat ne zaman ve çatlama ne zaman oldu? benim de ovü silik çıkıyor ama gebelik testi negatifSelam kızlar dün yaptığım gebelik testi negatif ama ovü testi silik çıktınedir yorumunuz
Canım senle aynıyız , 7 Haziran yumurtlama 8 çatlama oldubat ne zaman ve çatlama ne zaman oldu? benim de ovü silik çıkıyor ama gebelik testi negatif
Geçende böyle yapmıştım ama o ilk idrar değildi bide gecikmeden sonra yapmak istedimGünaydın kızlar bugün regl 1 gün gecikti ve sabah ilk idrarla gebelik yaptım biraz süre sonrada lh yaptım çatlamadan sonra 12.gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?