- 28 Ağustos 2013
- 271
- 147
- 303
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Ben yârın deneyeceğimMerhaba gebelik testi yapan var mı
Yok yapmadım yarın ilk idrarla yaparım belki korkuyorum yapmayaerken test yaptınmı canım sen ? bi denesene ben yarın deneyeceğim
Bende korkuyorum hem çok merak ediyorum hemde üzülmek istemiyorumYok yapmadım yarın ilk idrarla yaparım belki korkuyorum yapmaya
Benim belirtimde kalmadı pek yarın adet günüm ama öyle bi ağrım bişeyim kalmadıBende korkuyorum hem çok merak ediyorum hemde üzülmek istemiyorum
Test yaptım idrar negatif canımBende korkuyorum hem çok merak ediyorum hemde üzülmek istemiyorum
canım alttaki ovü test dimi koyu çıkmış aslında ovü ile öğrenenler olabiliyor.Sizce varmı bişey valla gözlerim bozuldu artık ikinci çizgi aramaktan
Gebelik testi bende göremedim gibi işte bi umut buraya atayım dedimcanım alttaki ovü test dimi koyu çıkmış aslında ovü ile öğrenenler olabiliyor.
üsttekinde göremiyorum bişey o gebelik mi hızlı gebelik testi mi acaba canım ?
Benim 20 Haziran ve bugün kaşık ve bel ağrım fazlalaştı yani ben adet olacağım diye düşünüyorum açıkçası ama yerleşme zamanına da denk geliyor açıkçası ama lekelenme falan hiçbir şey yok zaten her kadında olmak zorunda değilmiş ama ben hala çok ihtimal vermiyorum dördüncü denemem benim bu daMerhaba kızlar benimde 22 haziran bat, her zamankinden farklı olarak aşırı bir bel ağrım var ama daha çok erken belirti olur mu bilmiyorum
Kızlar benim bat 20 haziran yumurtalama 5-6 çatlama 7 galiba ovülasyon ile takip etmiştim. Benimde üç gündür sol kasık ağrı baskı gibi göğüs hassasiyeti var umarım doğru hissediyoruzdur.
Ben 17 haziranda test yapcam bat 20 Haziranerken test yaptınmı canım sen ? bi denesene ben yarın deneyeceğim
Ben 3 gün kala yapcam 17 sinde yapcam testi ya biraz zaman geçsin 20 sinde de adet olmam gerekiyor şuanda kasık ve bel ağrım varMerhaba gebelik testi yapan var mı
Böyle Ovulasyon da pozitif çıkıp öğrenen de çok varmış ama neden normal testi çıkmadı bilmiyorum istiyorsanız başka erken gebelik testi yapınSizce varmı bişey valla gözlerim bozuldu artık ikinci çizgi aramaktan
Elimde bu var ama 3 haziran yumurtlama belkide erkendir henüz ben sabırsız davrandım bide sabah ki idrarlada yapmadım bi kaç gün sonra tekrarlarım olmazsaBöyle Ovulasyon da pozitif çıkıp öğrenen de çok varmış ama neden normal testi çıkmadı bilmiyorum istiyorsanız başka erken gebelik testi yapın
Ben takip yapmadım 2 haziranda sumuksu akıntı başladı 7 sine kadar devam etti bende mümkün olduğu sürece yapmaya çalıştım tam kurbana denk geldi zaten olduysa olmuştur 17 haziranda test yaparım belkiElimde bu var ama 3 haziran yumurtlama belkide erkendir henüz ben sabırsız davrandım bide sabah ki idrarlada yapmadım bi kaç gün sonra tekrarlarım olmazsa
Belirti varmı ? Yerleşme kanaması vs ?Ben takip yapmadım 2 haziranda sumuksu akıntı başladı 7 sine kadar devam etti bende mümkün olduğu sürece yapmaya çalıştım tam kurbana denk geldi zaten olduysa olmuştur 17 haziranda test yaparım belki
Ya şöyle 8/9 Haziran da biraz sol kasık bel ağrısı oldu kısa süreli geçti daha sonra benim uyku problemim oldu yani bir gün geç yatıyorum bir gün erken uyanıyorum bir gün hiç uyanamıyorum gibi oldu sonra iki gündür de sanki adet olacakmış gibi ağrıyla ve halsizlikle uyanıyorum daha sonra geçiyor ama şu an bugün duş aldım uzandım ve iki saattir falan kaşık bel ağrım var hani adet oldum olacağım ağrısı olur ya öyle ama ben erken adet de olmam genelde gününde ya da 2.03 gün gecikmeli olurum eğer stres vs yaptıysam o yüzden adet de olmayacağım ben de araştırdım yerleşmede olabiliyormuş böyle ağrılar ve her kadında da kanama gelmek zorunda değilmiş yerleşme kanaması ya şu anlık öyle bir şey yok bende ama bu ağır yerleşme ise inşallah öyledir ama test yapmayacağım dediğim gibi 17’sine kadar bekleyeceğimBelirti varmı ? Yerleşme kanaması vs ?
İnşallah yerleşmedir canımYa şöyle 8/9 Haziran da biraz sol kasık bel ağrısı oldu kısa süreli geçti daha sonra benim uyku problemim oldu yani bir gün geç yatıyorum bir gün erken uyanıyorum bir gün hiç uyanamıyorum gibi oldu sonra iki gündür de sanki adet olacakmış gibi ağrıyla ve halsizlikle uyanıyorum daha sonra geçiyor ama şu an bugün duş aldım uzandım ve iki saattir falan kaşık bel ağrım var hani adet oldum olacağım ağrısı olur ya öyle ama ben erken adet de olmam genelde gününde ya da 2.03 gün gecikmeli olurum eğer stres vs yaptıysam o yüzden adet de olmayacağım ben de araştırdım yerleşmede olabiliyormuş böyle ağrılar ve her kadında da kanama gelmek zorunda değilmiş yerleşme kanaması ya şu anlık öyle bir şey yok bende ama bu ağır yerleşme ise inşallah öyledir ama test yapmayacağım dediğim gibi 17’sine kadar bekleyeceğim
İnşallah ya hayırlısıİnşallah yerleşmedir canım
Çok iyi yapmışsın canım fikir alıyoruz iyi oluyor , ben yatın bi bakıcam ama erken de olabilir görmemek normal yani sende ovü testi belirgin bence pazartesi bi daha demekte fayda varGebelik testi bende göremedim gibi işte bi umut buraya atayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?