BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Kızlar var mı tarihimiz uyan
Bat 10 Ağustos Tarıh uymuyor ama yazmak ıstedım . Ben şu an en berbat donemdeyım vücudumda belırtı arıyorum 3 gün belırtım oldu kasık agrısı falan ama şu an hıc bır belırtım yok ya belırtılerım uçtu gitti . Meraktan kafayı yıyorum . Kendımı sureklı burda buluyorum

Ah canım yalnız değilsin bende bilgi edinmek için takılıyorum buralarda tarihinde yakınmış hadi inşallah güzel haberlerini alırız

Benimde bat 20 bizde 2 aydır deniyoruz ben henüz ovülosyon testine başlamadım gün aşırı şeklinde deniyoruz bu ay beraber bekleyelimmm

Kızlar ovulasyon takvimim sizede fikir olsun

Eklentiler

• IMG_3026.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 59
Kaset olan 14 yazan bu sabah diğer strip olan en alttakiyke aynı idrar. Ama ben kaset 13 yazan pik sanmıştım dün

Kaset olan 14 yazan bu sabah diğer strip olan en alttakiyke aynı idrar. Ama ben kaset 13 yazan pik sanmıştım dün
Bugün pik olmuş canım sen değerlendirseydin dün bugun 3 gün değerlendir çatlayana kadar benim 2 gün pik ti çatlayana kadar değerlendirdim artık regl olana kadar gün aşırı değerlendircem

Bugün pik olmuş canım sen değerlendirseydin dün bugun 3 gün değerlendir çatlayana kadar benim 2 gün pik ti çatlayana kadar değerlendirdim artık regl olana kadar gün aşırı değerlendircem
5 7 8 ilişki oldu bugün gidecek artık 2 hafta olmicak inşallah yeterli olur hemen çatlar rezervim çok kötü nadir yumurtlama ama bu ay gibi koyu olmamıştı geçen ay

5 7 8 ilişki oldu bugün gidecek artık 2 hafta olmicak inşallah yeterli olur hemen çatlar rezervim çok kötü nadir yumurtlama ama bu ay gibi koyu olmamıştı geçen ay
Ağrın da var mı canım değerlendirsen çok güzel olurdu ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…