- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Ne demek canımTamam canım devam ediyorum teşekkür ederim
Bat 10 Ağustos Tarıh uymuyor ama yazmak ıstedım . Ben şu an en berbat donemdeyımKızlar var mı tarihimiz uyan
Ah canım yalnız değilsin bende bilgi edinmek için takılıyorum buralarda tarihinde yakınmış hadi inşallah güzel haberlerini alırızBat 10 Ağustos Tarıh uymuyor ama yazmak ıstedım . Ben şu an en berbat donemdeyımvücudumda belırtı arıyorum 3 gün belırtım oldu kasık agrısı falan ama şu an hıc bır belırtım yok ya belırtılerım uçtu gitti . Meraktan kafayı yıyorum . Kendımı sureklı burda buluyorum
Yumurta ölçümü yaptirdin mi canım yeterince gelişmeden çatlıyor olabilir.Benim 28 temmuzda regl bitti 1 Ağustos da yumurtlamam oldu
İnsallah hepımız canımAh canım yalnız değilsin bende bilgi edinmek için takılıyorum buralarda tarihinde yakınmış hadi inşallah güzel haberlerini alırız
Ovülasyonla takip ediyorum da oraya bakarak yorum yapıyorum bugün de silikleşti çatladı sanırımYumurta ölçümü yaptirdin mi canım yeterince gelişmeden çatlıyor olabilir.
Canım bana atar mısın ovulasyon sonuçlarınıOvülasyonla takip ediyorum da oraya bakarak yorum yapıyorum bugün de silikleşti çatladı sanırım
Merhaba benimde bat 22 civarı dün yaptığım ovu testi ilk defa koyu ama pikmi emin degilim çünkü 15 dakikadan sonra bakabildimKızlar ovulasyon takvimim sizede fikir olsun
Diğerlerini de at canımMerhaba benimde bat 22 civarı dün yaptığım ovu testi ilk defa koyu ama pikmi emin degilim çünkü 15 dakikadan sonra bakabildim
Benimde bat gunum 18 ağustosta yumurtlama gunumu degerlendirdik(4-5-6) bakalim ne olucak insallah guzel haberler alirizDiğerlerini de at canım
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumBenimde bat gunum 18 ağustosta yumurtlama gunumu degerlendirdik(4-5-6) bakalim ne olucak insallah guzel haberler aliriz
İnşallah hepimizden gelir guzel haberlerİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
O attığım akşam 22 30 du sabah 2. İdrarla daha da koyu oldu sanırım pik bu sabah olduDiğerlerini de at canım
Evet alttaki pik canım üstteki 14 yazanda pik o hangi gün bugün müO attığım akşam 22 30 du sabah 2. İdrarla daha da koyu oldu sanırım pik bu sabah oldu
Bugün pik olmuş canım sen değerlendirseydin dün bugun 3 gün değerlendir çatlayana kadar benim 2 gün pik ti çatlayana kadar değerlendirdim artık regl olana kadar gün aşırı değerlendircemKaset olan 14 yazan bu sabah diğer strip olan en alttakiyke aynı idrar. Ama ben kaset 13 yazan pik sanmıştım dün
5 7 8 ilişki oldu bugün gidecek artık 2 hafta olmicak inşallah yeterli olur hemen çatlar rezervim çok kötü nadir yumurtlama ama bu ay gibi koyu olmamıştı geçen ayBugün pik olmuş canım sen değerlendirseydin dün bugun 3 gün değerlendir çatlayana kadar benim 2 gün pik ti çatlayana kadar değerlendirdim artık regl olana kadar gün aşırı değerlendircem
Ağrın da var mı canım değerlendirsen çok güzel olurdu ama kısmet5 7 8 ilişki oldu bugün gidecek artık 2 hafta olmicak inşallah yeterli olur hemen çatlar rezervim çok kötü nadir yumurtlama ama bu ay gibi koyu olmamıştı geçen ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?