Bugün olan ilişki yetmezmi catlamasi icin havuc yicem ama inşallah hemen çatlar sabah 8.50 de pik yakaladım ama sanırım gece pik olmuştur üstüne 24 saat sonra çatladı desem off hesaplama yapmakla ömrüm bitecekAğrın da var mı canım değerlendirsen çok güzel olurdu ama kısmet
Ağrı değilde öğlen 1 gibi bir ara zonklama oldu o kadarAğrın da var mı canım değerlendirsen çok güzel olurdu ama kısmet
Belirtisi olmuş güzel yani canımAğrı değilde öğlen 1 gibi bir ara zonklama oldu o kadar
İnşallah senin bat ne zmandi şimdi bugünün üstüne 14 koyacam dimiBelirtisi olmuş güzel yani canım
22 agustos canım 20 sinde belli olacak benimkide 14 koyuyorsun sanırımİnşallah senin bat ne zmandi şimdi bugünün üstüne 14 koyacam dimi
Yumurtlama ne zman yakaladın ben bu ay kovalamicam hatta düşünmicem yarın yine lh yaparım silikmi o kadar her ay 8. Günden gebelik testi yapıp deli gibi para döktüm bu ay ilk olsun22 agustos canım 20 sinde belli olacak benimkide 14 koyuyorsun sanırım
2 gün önce yumurtlama hatta 3 gün önce bugun de çatlama canım çatlamadan sonra 13 gün sayıyormuşsunYumurtlama ne zman yakaladın ben bu ay kovalamicam hatta düşünmicem yarın yine lh yaparım silikmi o kadar her ay 8. Günden gebelik testi yapıp deli gibi para döktüm bu ay ilk olsun
Bugün mü catlama2 gün önce yumurtlama hatta 3 gün önce bugun de çatlama canım çatlamadan sonra 13 gün sayıyormuşsun
Benim uygulamada yumurtlama günü 23 Ağustos gösteriyor ben ilk defa deniycem 1 oğlum var adet olunca spriali çıkartırcam direk bakalım nasıl olucak hiç ovülsayon testi falan yapmadım hiç bilmiyorum oğlum aralıkta 4 yaşına giriyor sizce iyi mi ara yaşlarıKızlar var mı tarihimiz uyan
Benimde kızım 24 aralıkta 4 e giriyor inşallah hemen olur sizin deBenim uygulamada yumurtlama günü 23 Ağustos gösteriyor ben ilk defa deniycem 1 oğlum var adet olunca spriali çıkartırcam direk bakalım nasıl olucak hiç ovülsayon testi falan yapmadım hiç bilmiyorum oğlum aralıkta 4 yaşına giriyor sizce iyi mi ara yaşları
Evet canım bugun çatlaama dün akşam açıldı baya bugün sabah çatladıBugün mü catlama
Ay inşallah siz de deniyorsunuz dimi bu pik falan ne beni biraz bilgilendirir misiniz ya ben hiç bilmiyorum ovülasyon ne zaman yapılır adet bittikten kaç gün sonraBenimde kızım 24 aralıkta 4 e giriyor inşallah hemen olur
Buraya yazarsın canım yardımcı oluruz ovulasyon testinde yaşı iyi maşallah büyümüşBenim uygulamada yumurtlama günü 23 Ağustos gösteriyor ben ilk defa deniycem 1 oğlum var adet olunca spriali çıkartırcam direk bakalım nasıl olucak hiç ovülsayon testi falan yapmadım hiç bilmiyorum oğlum aralıkta 4 yaşına giriyor sizce iyi mi ara yaşları
Özel gereksinimi var yürüme aşamasında bende artık istiyorum bi kardeşi olsun evde tel başına etrafımda destek olacak olan var o yüzden düşünüyorum artıkBuraya yazarsın canım yardımcı oluruz ovulasyon testinde yaşı iyi maşallah büyümüş
Hangi marka almalıyım baya pahalıymışBuraya yazarsın canım yardımcı oluruz ovulasyon testinde yaşı iyi maşallah büyümüş
Sağlıcakla olsun canımÖzel gereksinimi var yürüme aşamasında bende artık istiyorum bi kardeşi olsun evde tel başına etrafımda destek olacak olan var o yüzden düşünüyorum artık
Benimki ınnovita memnunum ben canım burda da öneren çoktuHangi marka almalıyım baya pahalıymış
Canım ben normalde erken yumurtladigim için adet bittikten 1 gun sonra trendyoldqn aldığım ovulasyon testleri ile takip ediyorum bu ay 14. Günüm sabah pik oldu yani cift çizgilerin ikiside aynı koyulukta yada t yazan daha koyu ise ona pik deniyor pikten sonraki en gec dogruysa 36 saat içinde yumurtluyorsun. Ekteki gibi hergun aynı saat ve 2 saat sıvı almadan yapiyorsunAy inşallah siz de deniyorsunuz dimi bu pik falan ne beni biraz bilgilendirir misiniz ya ben hiç bilmiyorum ovülasyon ne zaman yapılır adet bittikten kaç gün sonra
Çok teşekkür ederimCanım ben normalde erken yumurtladigim için adet bittikten 1 gun sonra trendyoldqn aldığım ovulasyon testleri ile takip ediyorum bu ay 14. Günüm sabah pik oldu yani cift çizgilerin ikiside aynı koyulukta yada t yazan daha koyu ise ona pik deniyor pikten sonraki en gec dogruysa 36 saat içinde yumurtluyorsun. Ekteki gibi hergun aynı saat ve 2 saat sıvı almadan yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?