Evet oda güzel erken gebelik testi var mı onun bilgin var mı canımLaboquick öneririm yaniltmiyor
onu bilmiyorumEvet oda güzel erken gebelik testi var mı onun bilgin var mı canım
Galiba yok kaset var diye biliyorum bakmak lazımonu bilmiyorum
Kiz bende disardaydim geldim bi baktim beyaz akintim varEvet oda güzel erken gebelik testi var mı onun bilgin var mı canım
İyiye haberci canım hadi hayırlısı bakalımKiz bende disardaydim geldim bi baktim beyaz akintim varsag kasigima bisey batti disarida baya acidi boyle dedim Allah Allah
İnsallah oyledir kaldi 4 bakalim ne olucak ya valla midem boyle cok hafif bulaniyo cok hafif anlamadimİyiye haberci canım hadi hayırlısı bakalım
Benimde öyle yanma çoktu gece yatamadım ya inşallah hamileyizdir canımİnsallah oyledir kaldi 4 bakalim ne olucak ya valla midem boyle cok hafif bulaniyo cok hafif anlamadim
İnsallah cnm senin de baya var valla bnm bu güne kadar hicbiseyim yoktu ki gecen ay yumurtlama sonrası herseyi yasadim bulanti kasik agrisi gogus hassasiyeti ve sonuç negatif bu ay hicbisey olmadiBenimde öyle yanma çoktu gece yatamadım ya inşallah hamileyizdir canım
Gün aşırı ne oluyorDeğerlendir canım gün aşırı
Benimde öyle aynı benzer şeyler canım nasip bakalımİnsallah cnm senin de baya var valla bnm bu güne kadar hicbiseyim yoktu ki gecen ay yumurtlama sonrası herseyi yasadim bulanti kasik agrisi gogus hassasiyeti ve sonuç negatif bu ay hicbisey olmadi
Gün aşırı ilişki 1 dolu bir boş yani canım bir gün ilişki olacak bir gün olmayacakGün aşırı ne oluyor
Bir gun arayla yani cnmGün aşırı ne oluyor
Bazilarinda erkenden belirtiler yasayabiliyormhsBenimde öyle aynı benzer şeyler canım nasip bakalım
Evet canım erken döllenme oluyor demek ki onlarda hesapla 4. Haftaya girince test yapalım daha 2 gün var benimBazilarinda erkenden belirtiler yasayabiliyormhs
Neye iki gun var daha yeni yumurtlaman olmamismiydi ya ben mi yanlis hatirliyorumEvet canım erken döllenme oluyor demek ki onlarda hesapla 4. Haftaya girince test yapalım daha 2 gün var benim
4. Haftaya canım yok 1 hafta oldu yumurtlama tarihim geçeliNeye iki gun var daha yeni yumurtlaman olmamismiydi ya ben mi yanlis hatirliyorum
Yumurtlamadan sonra cnm bn 4 unde yumurtladim mesela sonrasini saydim hep oyle yapiliyor senin 20 sinde demi regl4. Haftaya canım yok 1 hafta oldu yumurtlama tarihim geçeli
Şöyle diyeyim ayın 5 inde yumurtlama oldu ogunden sonraki günleri mi sayacağız hesap için yoksa çatlamadan mı
22 ağustos canım benim regl 2 gün sonra takip etmeye başlarım 2 günde bir test yaparızYumurtlamadan sonra cnm bn 4 unde yumurtladim mesela sonrasini saydim hep oyle yapiliyor senin 20 sinde demi regl
Valla bnm 4 kaldi bende daha tik yok hic yapmadim22 ağustos canım benim regl 2 gün sonra takip etmeye başlarım 2 günde bir test yaparız
Aslında yapsan güzel olur canım ben dün yaptım belli belirsiz bi çizgi vardı gece dayanamadım mide yanmasına ilk idrarda değildiValla bnm 4 kaldi bende daha tik yok hic yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?