BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Yerleşme olma ihtimali çok yüksek inşallah öyledir başka belirtin var mı göğüste akıntıda falan
Göğüslerim bugün dolgunlaşmaya başladı, akıntım az yani normal bi akıntı artışı yaşamadım. Kanamanın ertesi günü sol kasığımda pıt pıt sanki damar atması gibi bir şey yaşadım. Şu an da dediğim gibi kasık ağrım var. Ve sırt ağrım. Onun dışında bir belirtim yok. Kanama hariç diğer belirtiler adetle de alakalı bunlara tek başına umut bağlamazdım ancak ara kanama yaşamam beni biraz şüphelendirdi

Benim Bat 20 ya da 22 Ağustos (26-28 gün arasında değişiyor)
Göğüslerimde 1 haftadır çok şişlik ve hassasiyet var. Baş dönmesi, halsizlik,bel ağrısı da başladı. Elimde erken test var (prodoctor). Ama pek güvenemiyorum regl gününe kadar bekleyeceğim.

Prodoctor bende de var hassas bir test bazılarında yalancı çıkarmış ama bende arkadaşımda doğru çıkardı

Kızlar siz de aynı mısınız ya, ufak bi belirti yaşayıp çok yükseliyorum kesin bu ay oldu diyerek. Sonra üstünden günler geçtikçe umutsuzluk kaplıyor içimi. Yok ya yine yoktur yine adet olacağım diyerek. Bu duyguyu yenemiyorum. Sanıyorum her ay aynı umutla yola çıkıp bir sürü farklı belirti yaşamaya rağmen olumsuz sonuç alınca insan sürekli hep aynı şeyi yaşayacağını sanıyor.. özellikle son günler geçmek bilmiyor

Evet canım ben yeni başladım 2 aydır böyleyim zaten bende anksiyete kaygı bozukluğu var normal karşılıyorum heyecanımızı çünkü güzel bişi anne olmak

Bende ayniyim cnm kaldi iki ama yapmak da istemiyorum allahtan yarin misafirlerim var dolu olucam

Bence gecikmeyi bekleyin.Geç dollenme oluyormus burada cok okudum.Regl olana kadar hep umut var.Açıkçası 2.bebegimde ben de sabırsız davranmistim.Regle 5-6 gün kala kaset testte ilk 1 dakikada çıkan hafif pembe silik çizgi ile öğrenmiştim.Yani ilişkiden 10 gün sonra.2-3 gün sonra beta 83.5 la tescillenmişti.Erken öğrenince kese gorunup kalp atisini duyana kadar ne stresler yaşadım.Bu sefer dayanıp beklemeyi düşünüyorum.Tatildeyim meşgulüm kafamı takmamaya calisiyorum.Dönüşte de test zamanı gelmiş olur diye düşünüyorum.Bir taraftan da havuza denize giriyorum ya varsa bisey olursa diye aklıma gelmiyor değil.

Valla bende seninle aynı fikirdeyim yarin misafirim gelicek Allahtan sonra kalicak bat a 1 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…