İnşallah canım birde midem çok yanıyor onu unutmuşum sende nasıl belirtilerUmarım :) Sağlıkla kucağımıza alırız.
İnanır mısın, neredeyse aynı. Midem delirmiş durumda. Böyle istifra edecek gibi değil ama normal de değil. Canım sürekli bir şeyler yemek istiyor, yerken de keyif vermiyor... Ağzımda da pas tadı gibi bir şey var. Az önce su bile hoşuma gitmedi. Psikolojik de olabilir bunlar, deliriyorum herhalde :)İnşallah canım birde midem çok yanıyor onu unutmuşum sende nasıl belirtiler
Valla canım belirtiler regla benzediği için korkuyor insan ama gebelikte de oluyor işte bakalım hayır olsun iki kez gebelik testi yaptım rüyamda pozitif çıktı inşallah hamişizdirİnanır mısın, neredeyse aynı. Midem delirmiş durumda. Böyle istifra edecek gibi değil ama normal de değil. Canım sürekli bir şeyler yemek istiyor, yerken de keyif vermiyor... Ağzımda da pas tadı gibi bir şey var. Az önce su bile hoşuma gitmedi. Psikolojik de olabilir bunlar, deliriyorum herhalde :)
Ben de gece 3'te uyanıp yoğurtlu erişte yemek istedim...Valla canım belirtiler regla benzediği için korkuyor insan ama gebelikte de oluyor işte bakalım hayır olsun iki kez gebelik testi yaptım rüyamda pozitif çıktı inşallah hamişizdir
2. Ay canım bende avakado yiyorum aldım bol bol tiksinme olunca ondan yiyorum napim valla ilaçları içmek için mecbur yemen lazımBen de gece 3'te uyanıp yoğurtlu erişte yemek istedim...İnşallah. Denediğiniz ilk ay mı?
:) Umarım tüm deneyimli hamilelerden bolca yorum alırız da bir orada bir burada başlık ve yorum okumaktan kurtuluruzCanım ben senin konunu okudum çok hoşama gitti valla şimdi sen oldugunu fark ettim güzel aydınlatmışsın teşekkür ederiz
Aynen öyle canım oraya da yazarım ben belli oldukça:) Umarım tüm deneyimli hamilelerden bolca yorum alırız da bir orada bir burada başlık ve yorum okumaktan kurtuluruz
Valla benim de kaldi 3 insallah hayirli haberler veririz burdan ya:) Umarım tüm deneyimli hamilelerden bolca yorum alırız da bir orada bir burada başlık ve yorum okumaktan kurtuluruz
Çıkmaz canım yumurtlamadan 12 13 gün sonra bile silik çıkıyor diyorlarBenim 5 gün kaldı. Çatlamadan sonra 8. Gün bugün erken gebelik testi yaptım negatif maalesef.tek taraflı kasık batmam ve tek taraflı bel ağrım var. Göğüslerim büyüdü ve 3 gün önce beyaz krem gibi bir akıntı gelmişti. Çok umutlanmıştım ama yok galiba bu ay da
Cnm cok erken bakmissin cogu regli gectikten bir hafta sonra ogreniyor erken ogrenmeyin benden tavsiyeBenim 5 gün kaldı. Çatlamadan sonra 8. Gün bugün erken gebelik testi yaptım negatif maalesef.tek taraflı kasık batmam ve tek taraflı bel ağrım var. Göğüslerim büyüdü ve 3 gün önce beyaz krem gibi bir akıntı gelmişti. Çok umutlanmıştım ama yok galiba bu ay da
Çıkmaz canım yumurtlamadan 12 13 gün sonra bile silik çıkıyor diyorlar
Yumurtlamadan sonra 9. Günde öğrenenler falan var ne biliyim dayanamadım baktımCnm cok erken bakmissin cogu regli gectikten bir hafta sonra ogreniyor erken ogrenmeyin benden tavsiye
Haklisin ogrenen var ama sonra kendi kendilerini yiyorlar acaba yukselicek mi acaba saglikli mi acaba kimyasal mi diye bnm suan dpo11 hala bakmadim belirtilerim var ama regl de olabilir yni bende cok bakmak istiyorum ama sonra napcamYumurtlamadan sonra 9. Günde öğrenenler falan var ne biliyim dayanamadım baktım
Üzülme canım bekleyelim sabırla az kaldıBakma bence de en azından adet gününe kadar. Şimdi ben üzülüyorum mesela. Adet gününe kadar bakmıcam valla
Bakma bence de en azından adet gününe kadar. Şimdi ben üzülüyorum mesela. Adet gününe kadar bakmıcam valla
Sizin belirtileriniz nasıl? Test sonuçlarınız var mıValla benim de kaldi 3 insallah hayirli haberler veririz burdan ya
Sizin belirtileriniz nasıl? Test sonuçlarınız var mı
Zaten belli olmuyor pek, kısmet gerçekten çok... Siz bizden daha erken tarihte öğreneceksiniz gibi duruyor, umarım güzel haberlerinizi alırız.Cnm ben test yapmadım bekliyorum hala uc gun kaldi belirti olarak da sadece bugun istahsizligim var onceki gunler gayet istahim yerindeydi midem bi tuhaf goguslerimde hassasiyetim var ve dolgun arada akintim var o kadar ne bel agrisi ne halsizlik oyle seylerim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?