Evet biraz sabırsız davranıyoruz erken öğrenelim dikkat edelim diyoruz ama daha da stres oluyoruz siz yinede gebe gibi davranın dikkat edin kendinizeBence gecikmeyi bekleyin.Geç dollenme oluyormus burada cok okudum.Regl olana kadar hep umut var.Açıkçası 2.bebegimde ben de sabırsız davranmistim.Regle 5-6 gün kala kaset testte ilk 1 dakikada çıkan hafif pembe silik çizgi ile öğrenmiştim.Yani ilişkiden 10 gün sonra.2-3 gün sonra beta 83.5 la tescillenmişti.Erken öğrenince kese gorunup kalp atisini duyana kadar ne stresler yaşadım.Bu sefer dayanıp beklemeyi düşünüyorum.Tatildeyim meşgulüm kafamı takmamaya calisiyorum.Dönüşte de test zamanı gelmiş olur diye düşünüyorum.Bir taraftan da havuza denize giriyorum ya varsa bisey olursa diye aklıma gelmiyor değil.
Elimden geleni yapıyorum.Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Öncelikle ilk bebegi olacak olanlar ve çok uğraşanlar için dua ediyorum.Allah önce onların kucagini doldursunEvet biraz sabırsız davranıyoruz erken öğrenelim dikkat edelim diyoruz ama daha da stres oluyoruz siz yinede gebe gibi davranın dikkat edin kendinize
Allah razı olsun canım inşallah bekliyoruz bakalım bir ümitElimden geleni yapıyorum.Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Öncelikle ilk bebegi olacak olanlar ve çok uğraşanlar için dua ediyorum.Allah önce onların kucagini doldursun
Bizim dokuzuncu ayımız.. sürreç uzadıkça insanın içini ümitsizlik kaplıyorEvet canım ben yeni başladım 2 aydır böyleyim zaten bende anksiyete kaygı bozukluğu var normal karşılıyorum heyecanımızı çünkü güzel bişi anne olmak
Benim de bel günüm var diye tahmin ediyorum bugün sabah kalktım göğüslerim iyice davul gibi ama her adet öncesi de bunu yaşıyorum bu sefer de adet geliyor diye düşünmeye başladımBende ayniyim cnm kaldi iki ama yapmak da istemiyorum allahtan yarin misafirlerim var dolu olucam
Benim de bel günüm var diye tahmin ediyorum bugün sabah kalktım göğüslerim iyice davul gibi ama her adet öncesi de bunu yaşıyorum bu sefer de adet geliyor diye düşünmeye başladım
Eary test yapsana 3 gün kala baya doğru sonuç veriyor bu bekleme hissi iğrenç bişey benceBnmde regle uc gun kala goguslerim sisti hassaslasti bende olmazdi ama iki aydir duzenim bozuldu bu ay duzene giricek dige de olmus olabilir diyorum kaldi 2 pazartesi bat
Eary test yapsana 3 gün kala baya doğru sonuç veriyor bu bekleme hissi iğrenç bişey bence
Olsun canım diğer aylara artık . Benim eşim çok yoğun çalışıyor çok az günü değerlendirebiliyoruz bende o yüzden takıyorum çokta takmamak gerek sanırımYok ya ztn kahve akintim basladi sabah regl oluyorum galiba iki gun kala
Olsun canım diğer aylara artık . Benim eşim çok yoğun çalışıyor çok az günü değerlendirebiliyoruz bende o yüzden takıyorum çokta takmamak gerek sanırım
Yok ya ztn kahve akintim basladi sabah regl oluyorum galiba iki gun kala
Hadi ya regl kanaması gibi mi canımYok ya ztn kahve akintim basladi sabah regl oluyorum galiba iki gun kala
dd h
Hadi ya regl kanaması gibi mi canım
Yapsaydın keşke belli olurdu canımDegil iste boyle olmadim hic ama herseyi bekliyorum test de yapmadim sbaah
Yapsaydın keşke belli olurdu canım
Hadi inşallah vardır ya valla üzüldem leke gelmeye başladı diyinceSabahtan isim vardi acil ciktim ondan yapmadim daha olmazsam yarin yaparim
Hadi inşallah vardır ya valla üzüldem leke gelmeye başladı diyince
Aynen öyle olur elbet zamanı vardırYok be ne uzulucen daha gencim
Valla illaki olur suan gelen giden yok bi sildigimde geldi bidaha da gelmedi
Aynen öyle olur elbet zamanı vardır
Hadi inşallah yaOyle cnm zaten suan kesildi gelmezse devami yarin test yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?