- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Adetime 5 gün var test yaptımCanım ben normalde erken yumurtladigim için adet bittikten 1 gun sonra trendyoldqn aldığım ovulasyon testleri ile takip ediyorum bu ay 14. Günüm sabah pik oldu yani cift çizgilerin ikiside aynı koyulukta yada t yazan daha koyu ise ona pik deniyor pikten sonraki en gec dogruysa 36 saat içinde yumurtluyorsun. Ekteki gibi hergun aynı saat ve 2 saat sıvı almadan yapiyorsun
Adetime 5 gün var test yaptım Eki Görüntüle 3628094
Çok kalite düşüyorEki Görüntüle 3628095 Sizce var mı ya sonradan çıkan bi çizgi değil kuruma değil
Çok kalite düşüyor
Hayal meyal görebiliyorum ama her marka güvenilir dil kuzum predictor early, awox güvenilir. Piyasadaki markaların çoğu yalanci pozitif çıkarıyor bu hangi marka
Yok canım değerlendir kaçırmamışsın daha çatlayacak bugun de yap test bakalım çatlamış mı bugünü değerlendir mutlakaBenimde bat 22 ağustos dün pik gördüm ama ilişki olmadı bugün deneyeceğim kaçırmış olabilir miyim
Yok canım değerlendir kaçırmamışsın daha çatlayacak bugun de yap test bakalım çatlamış mı bugünü değerlendir mutlaka
Silik oldu eşim akşam gelecek kaçmaz dimi endişelendimYok canım değerlendir kaçırmamışsın daha çatlayacak bugun de yap test bakalım çatlamış mı bugünü değerlendir mutlaka
Kaçmaz canım 1 gün önce değerlendirmişsen sperm zaten 72 saat canlı kalıyor bugünü de değerlendir mutlaka sonra gün aşırı değerlendirSilik oldu eşim akşam gelecek kaçmaz dimi endişelendim
Saat kacta pikti benimde dün piktiBenimde bat 22 ağustos dün pik gördüm ama ilişki olmadı bugün deneyeceğim kaçırmış olabilir miyim
Burdan bakabilirsin canım fikir olsunSaat kacta pikti benimde dün pikti
Canım senin 5 6 agustos araligi pik gibi geldi bana dün siliklesmisBurdan bakabilirsin canım fikir olsun
Evet canım 2 gün pik oldu 5 6 sı 7 de silikleşmeye başladı dün de çatladı tamamenCanım senin 5 6 agustos araligi pik gibi geldi bana dün siliklesmis
Öğlen 3 te pikti akşam 10 da yaptim yine pikti ama o gece ilişkim olmadı cumartesi öğlen3 gibi oldu kaçmışmıdır bilemedimSaat kacta pikti benimde dün pikti
Kaçmamıştır canım zaten atılıyor pik çıktıktan sonraÖğlen 3 te pikti akşam 10 da yaptim yine pikti ama o gece ilişkim olmadı cumartesi öğlen3 gibi oldu kaçmışmıdır bilemedim
Kuzum pikten sonra 24 36 saatte çatlıyor ve 24 saate kadar canlı kalıyorsa geç kalmamışsindir. İnşallah güzel tutunurÖğlen 3 te pikti akşam 10 da yaptim yine pikti ama o gece ilişkim olmadı cumartesi öğlen3 gibi oldu kaçmışmıdır bilemedim
Canım benimde çatlama 8 ağustos kasık batmalarım var benimde inşallah tutmuştur sabırla beklicez artıkBenim de bat 18-22 ağustos. Bu ay 8 ağustosta çatlama gördüm. İki ay önce hsg çektirmiştim. 1 ay korundum şimdi 2. Ay. Bakalım çatlamadan sonra sanki göğüslerim büyüdü gibi geliyor ama bu kadar çabuk belirti vermez de ay bilemedimne diyorsunuz kızlar olmuş mudur ya beklemek çok yorucu
Canım bi çizgi görünüyor bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?