BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Canım benim kilom daha yüksek ve insülin direncim de var buna rağmen ilk denememizde hamile kaldım herşeyden önce nasip bazı şeyler herşeyin doğru bir zamanı var eminim gönlünü ferah tut

Canım benim kilom daha yüksek ve insülin direncim de var buna rağmen ilk denememizde hamile kaldım herşeyden önce nasip bazı şeyler herşeyin doğru bir zamanı var eminim gönlünü ferah tut
Kesinlikle öyle canım hayırlısı olsun ya bu ay düşünmüyorum çok fazla ilaçlarımı düzenli içip atıyorum kafamdan

Öylemi rabbim aydınlığına çıkarsın seni de inşallah güzel haberlerle döneriz
Canım ya bişi soracağım adetimin ilk gününü 1.gun sayarsak şuan 10.gundeyim son 3 gündür libodum yüksek ve göğüslerimde sızı hissediyorum bide bi kere yapışkan akıntıyı gördüm ama daha gelmedi bu kadar erken yumurtlama olabilir mi eğer bu yumurtlamaysa ben neden geç adet oluyorum genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet derler belkide benim ovulasyon belirtilerim mi erken başlıyor anlamadım baska neyden olabilir sence

Hadi ya seveninmiştim diğer aya nasip artık canım
Aynen canım ha olduk ha olacağız hamile miyiz diye düşünürken gerçekten bir baktım regl oldum ve bitti yani zaman o kadar hızlı geçiyor ki bir anda belki de bu ay forumlara girip sürekli yazılar okuyup kendimi strese sokmadığım için de zaman hızlı geçiyor olabilir bana

Yumurtlama olabilir canım keşke ovulasyonla takip etsen her ay aynı günde olmuyor yumurtlama maalesef sen değerlendirseydin yinede ne olur ne olmaz yumurtlama da olabilir veya yumurtlaman yakın biz zamandadır bilmiyorum canım sen günaşırı dene inşallah yakalarsın

Aynen valla ışık hızıyla geçiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…