- 28 Haziran 2025
- 1.469
- 391
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
- #1.181
Aynen öyle canım valla sinirlendim eve geldim özelde çektircem zaten korkuyordum iyi olduAy valla ne bu çektiğimiz Allah karşımıza iyi insanlar çıkartsın gerçekten zaten zor dönemden geçiyoruz bide böyle insanlar çıkınca tam delirmelik
Gitmedim canım doktor adetim diye söyle dedi benim adetim biteli 1 hafya oldu bugun geç kalacaktım doktorun yüzünden oldu yoksa ben yeni bitti deseydim hemen ertesi gün alırdımDoktorun yanina girip deseydin ya ben olsam ortaligi katip karistirirdim
Hayilirisi olsun cnm ins haftaya gidersinGitmedim canım doktor adetim diye söyle dedi benim adetim biteli 1 hafya oldu bugun geç kalacaktım doktorun yüzünden oldu yoksa ben yeni bitti deseydim hemen ertesi gün alırdım
İnşallah canım ya bakalım nasipHayilirisi olsun cnm ins haftaya gidersin
İyi o zaman canım hakkında hayırlısı olsunAynen öyle canım valla sinirlendim eve geldim özelde çektircem zaten korkuyordum iyi oldu
Amin canım ya kalp var panik atak varİyi o zaman canım hakkında hayırlısı olsun
Söyle bunları doktoruna muhtemelen anestezi uygulamaz canım inşallah kolaylıkla geçer korkma sen emin ol sonra iyi ki çektirdim dersin rabbim emeklerimizin sonunda bizi bebişle müjdelesin inşallahAmin canım ya kalp var panik atak var
Canım benim kilom daha yüksek ve insülin direncim de var buna rağmen ilk denememizde hamile kaldım herşeyden önce nasip bazı şeyler herşeyin doğru bir zamanı var eminim gönlünü ferah tutCanım bana da zayıfla dedi 70 kiloyum çok mu fazla bilmiyorum ki dediğin gibi başka doktora daha gidicem çünkü ilk kez polikistik over dendi ama adam akıllı bi açıklama bile yapılmadı önemsemedi hiç letu fln da kullanmayacam kist oluyo zaten her ay yumurtlama oluyo çok şükür sadece çatlaması için inositol ve havuç fln tüketicem hayırlısı olsun artık
Amin canımSöyle bunları doktoruna muhtemelen anestezi uygulamaz canım inşallah kolaylıkla geçer korkma sen emin ol sonra iyi ki çektirdim dersin rabbim emeklerimizin sonunda bizi bebişle müjdelesin inşallah
Oldu mu canım bu ayCanım benim kilom daha yüksek ve insülin direncim de var buna rağmen ilk denememizde hamile kaldım herşeyden önce nasip bazı şeyler herşeyin doğru bir zamanı var eminim gönlünü ferah tut
Kesinlikle öyle canım hayırlısı olsun ya bu ay düşünmüyorum çok fazla ilaçlarımı düzenli içip atıyorum kafamdanCanım benim kilom daha yüksek ve insülin direncim de var buna rağmen ilk denememizde hamile kaldım herşeyden önce nasip bazı şeyler herşeyin doğru bir zamanı var eminim gönlünü ferah tut
Hayır canım düşük yaptığım hamileligimden bahsediyordum 28 Ağustos'ta regl oldum bitti yeni aya girdimOldu mu canım bu ay
En iyisi bitanem bende belirti takip etmiyorum zaten başka sorunlarım var Bebek düşünecek kafada değilimKesinlikle öyle canım hayırlısı olsun ya bu ay düşünmüyorum çok fazla ilaçlarımı düzenli içip atıyorum kafamdan
Öylemi rabbim aydınlığına çıkarsın seni de inşallah güzel haberlerle dönerizEn iyisi bitanem bende belirti takip etmiyorum zaten başka sorunlarım var Bebek düşünecek kafada değilim
Hadi ya seveninmiştim diğer aya nasip artık canımHayır canım düşük yaptığım hamileligimden bahsediyordum 28 Ağustos'ta regl oldum bitti yeni aya girdim
Canım ya bişi soracağım adetimin ilk gününü 1.gun sayarsak şuan 10.gundeyim son 3 gündür libodum yüksek ve göğüslerimde sızı hissediyorum bide bi kere yapışkan akıntıyı gördüm ama daha gelmedi bu kadar erken yumurtlama olabilir mi eğer bu yumurtlamaysa ben neden geç adet oluyorum genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet derler belkide benim ovulasyon belirtilerim mi erken başlıyor anlamadım baska neyden olabilir senceÖylemi rabbim aydınlığına çıkarsın seni de inşallah güzel haberlerle döneriz
Aynen canım ha olduk ha olacağız hamile miyiz diye düşünürken gerçekten bir baktım regl oldum ve bitti yani zaman o kadar hızlı geçiyor ki bir anda belki de bu ay forumlara girip sürekli yazılar okuyup kendimi strese sokmadığım için de zaman hızlı geçiyor olabilir banaHadi ya seveninmiştim diğer aya nasip artık canım
Yumurtlama olabilir canım keşke ovulasyonla takip etsen her ay aynı günde olmuyor yumurtlama maalesef sen değerlendirseydin yinede ne olur ne olmaz yumurtlama da olabilir veya yumurtlaman yakın biz zamandadır bilmiyorum canım sen günaşırı dene inşallah yakalarsınCanım ya bişi soracağım adetimin ilk gününü 1.gun sayarsak şuan 10.gundeyim son 3 gündür libodum yüksek ve göğüslerimde sızı hissediyorum bide bi kere yapışkan akıntıyı gördüm ama daha gelmedi bu kadar erken yumurtlama olabilir mi eğer bu yumurtlamaysa ben neden geç adet oluyorum genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet derler belkide benim ovulasyon belirtilerim mi erken başlıyor anlamadım baska neyden olabilir sence
Aynen valla ışık hızıyla geçiyor canımAynen canım ha olduk ha olacağız hamile miyiz diye düşünürken gerçekten bir baktım regl oldum ve bitti yani zaman o kadar hızlı geçiyor ki bir anda belki de bu ay forumlara girip sürekli yazılar okuyup kendimi strese sokmadığım için de zaman hızlı geçiyor olabilir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?