BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Öyle canım inşallah kistte gider pıhtılı bi kanamam yok ama gider umarım
Valla benim bu ay reglim çok yoğun geçti pıhtılı da oldu ilk 2 gün özellikle çok kanama yaşadım sanırım gecikme ile rahim duvarı çok kalınlaşti ondan böyle geçti yarın mevlid kandili inşallah kandil gününün yüzü suyu hürmetine diğer ay güzel haberler alırız gerçi benim regl geç olduğu için 28 Eylül ekime doğru sarkabilir gecikme olursa Bakalım dün bitti reglim ben bugün denemelere başladım hayırlısı neyse kolaylıkla olsun

Amin canım ya inşallah benimde yoğun oluyor şuan ama bunu bile çok özlemişim iki aydır leke gelmesinden sıkıldım çok ağrım var evet ama olsun kanama olunca sanki içim temizleniyo gibi valla her günümüze hamd olsun yarın doktora gidicem kist gitti bence ama yine de ultrasonla baksın bi değerlerime fln da baksın inşallah bizde ekimde alırız haberimizi benimki de ekime sarkıcak büyük ihtimal benimde döngüm uzun

Gittin mi doktora canım

Gittin mi doktora canım
Gittim canım kistim gitmiş ama polikistik over var gibi dedi çok ilgilenmedi açıkçası kan verdim bu ay bişey yapmasakmı fln dedi sonra letu kullan dedi kafam çok karıştı açıkçası eğer polikistik over var sa nasıl bi tedavi uygulayacağım bilmiyorum

Ah canım banada öyle dedi yarın hsg çektircem bakalım adetli olman lazımmış benimki biteli 6 gün oldu

Ah canım banada öyle dedi yarın hsg çektircem bakalım adetli olman lazımmış benimki biteli 6 gün oldu
Ay evet canım ya aynı gidiyoruz şuan sana polikistik over için bi ilaç vs verdimi canım İnşallah çeker canım ama eğer çekerse de bu ay korun bence adetliyken çekilmesinin amacı yumurtlama henüz başlamamış olması tabi doktor daha iyi bilir ona da sor sen

Başka bı doktora da görün bence kafanda soru işareti kalmasın mesela benim gittiğim doktor ben söylemeden fazla kilom olduğu için pcos olabilir diye direkt kendi bakmıştı ama çünkü bende yokmuş yumurtalıkların iyi olduğunu söylemişti sanırım bendeki en büyük etki stres

Canım bana da zayıfla dedi 70 kiloyum çok mu fazla bilmiyorum ki dediğin gibi başka doktora daha gidicem çünkü ilk kez polikistik over dendi ama adam akıllı bi açıklama bile yapılmadı önemsemedi hiç letu fln da kullanmayacam kist oluyo zaten her ay yumurtlama oluyo çok şükür sadece çatlaması için inositol ve havuç fln tüketicem hayırlısı olsun artık

Yok canım vermedi henüz ilaç yumurtlamam bile geçti çok erken yumurtladım galiba 6 gün oldu biteli doktor 1 hafta geçmeden çekilmeli dedi hsg adetliyim de diyor çeksinler diye

Yok canım vermedi henüz ilaç yumurtlamam bile geçti çok erken yumurtladım galiba 6 gün oldu biteli doktor 1 hafta geçmeden çekilmeli dedi hsg adetliyim de diyor çeksinler diye
Reglken cekilmesinin sebebi kanama varken tupler acik mi diye bakiyorlar ama regl bitiminde de cekiyorlar herkes farkli cekim yapiyor sen yumurtlamayi degerlendirdin mj

Reglken cekilmesinin sebebi kanama varken tupler acik mi diye bakiyorlar ama regl bitiminde de cekiyorlar herkes farkli cekim yapiyor sen yumurtlamayi degerlendirdin mj
Yok canım ben bu ay değerlendirmedim çünkü eşim yanımda değil memleketteyim regl oldum geldim işte diğer ay değerlendircem artık

Aynen valla canım inşallah kötü birşey çıkmaz da pcos sa da düzelir umarım doğru düzgün adet olmak istiyorum
İnsallah cnm. Pcos kotu bisey degil asljnda bnm arkadasimda da vardi hatta tiroidi bile vardi ikinci ay hamile kaldi bende bisey yok ama daha olmadi mesela ins bu ay

İnsallah cnm. Pcos kotu bisey degil asljnda bnm arkadasimda da vardi hatta tiroidi bile vardi ikinci ay hamile kaldi bende bisey yok ama daha olmadi mesela ins bu ay
Sadece düzgün adet olmuyorsun işte canım bakalım bu diğer aya kısmet belki tüplerim tıkalıdır ondan yumurtlar atılmıyordur hayırlısı ya hakkımızda sen de git mutlaka çok geç kalma maddi olarak müsaitsen özelde yaptır regl oldugunda git doktor yönlendirir zaten

Cnm ben hamilelik düşündüğümde iki tane farkli ozele ve devlete gittim herkes gayet normal olduğunu soyledi ztn reglim duzenli hormonlarım normal

Cnm ben hamilelik düşündüğümde iki tane farkli ozele ve devlete gittim herkes gayet normal olduğunu soyledi ztn reglim duzenli hormonlarım normal
İyi şükür canım benimde düzenliydi ama korunmayı bırakınca delirdi çatlamamış yumurta görünce doktor film istedi normalde temiz çıktı rahim hiç bişi yok sadece hormon testi vermem gerekmiş adetin 3 günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…