- 28 Mayıs 2025
- 2.176
- 426
- 38
- 25
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
- #1.161
Bende de duzensizdi son ay gunumde oldum yani agustosta duzene girdi cok sukur ama hic leke seklinde olmadim hep yogun akinti seklindeydi agrim coktu ama onemsemedim acikasi ovulasyon yapiyorum ya catladigini ordan anliyodum catlamasa ztn siliklesmezİyi şükür canım benimde düzenliydi ama korunmayı bırakınca delirdi çatlamamış yumurta görünce doktor film istedi normalde temiz çıktı rahim hiç bişi yok sadece hormon testi vermem gerekmiş adetin 3 günü
Evet bende iki gün pikti 3. Gün çatladı demek ki daha önceden kalma çatlamayan yumurtlarBende de duzensizdi son ay gunumde oldum yani agustosta duzene girdi cok sukur ama hic leke seklinde olmadim hep yogun akinti seklindeydi agrim coktu ama onemsemedim acikasi ovulasyon yapiyorum ya catladigini ordan anliyodum catlamasa ztn siliklesmez
Olabilir cnm ama catlamis olsa normal regl olurdun demekki lh seviyen dustu sadece catlamadi insallah hayirli haberler alirsin kotu birsey cikmazEvet bende iki gün pikti 3. Gün çatladı demek ki daha önceden kalma çatlamayan yumurtlar
İnşallah canım bakalım sonuç ne zaman çıkcakOlabilir cnm ama catlamis olsa normal regl olurdun demekki lh seviyen dustu sadece catlamadi insallah hayirli haberler alirsin kotu birsey cikmaz
Cabuk cikar herhalde ya bizi de bilgilendir nedenmisİnşallah canım bakalım sonuç ne zaman çıkcak
Tamamdır canım yazarım buraya mutlaka bi atlatayım da hayırlıysa stresliyim birazCabuk cikar herhalde ya bizi de bilgilendir nedenmis
Cok basit bi islemmis stres yapmamay calis cnm hayirlisi olsun hakkimizdaTamamdır canım yazarım buraya mutlaka bi atlatayım da hayırlıysa stresliyim biraz
Öyle diyorlar canım umarım güzel geçerCok basit bi islemmis stres yapmamay calis cnm hayirlisi olsun hakkimizda
Canım bence bekle ya bebiş varsa çekilme hsg yi diğer döngünde çekil zaten yumurtlama üzerinden 1 hafta geçtiyse regl E bir hafta var demek hem için rahat eder emin olursun dokotora demedin mi yumurtlamam geçti bir hafta diyeYok canım vermedi henüz ilaç yumurtlamam bile geçti çok erken yumurtladım galiba 6 gün oldu biteli doktor 1 hafta geçmeden çekilmeli dedi hsg adetliyim de diyor çeksinler diye
Bebiş yok canım bu ay ailemin yanındayım eşim yanımda değil o yüzden çekilmek istedim aradan çıksınCanım bence bekle ya bebiş varsa çekilme hsg yi diğer döngünde çekil zaten yumurtlama üzerinden 1 hafta geçtiyse regl E bir hafta var demek hem için rahat eder emin olursun dokotora demedin mi yumurtlamam geçti bir hafta diye
Ya öylemi iyi bari canım o zaman bi sıkıntı olmaz ya kolaylıkla geçsin inşallahBebiş yok canım bu ay ailemin yanındayım eşim yanımda değil o yüzden çekilmek istedim aradan çıksın
Ayy teşekkür ederim canım inşallah şimdi gidiyorum kolay geçsin inşallahYa öylemi iyi bari canım o zaman bi sıkıntı olmaz ya kolaylıkla geçsin inşallah
İnşallah canım korkma çok kısa bi işlem çok geçmiş olsun şimdidenAyy teşekkür ederim canım inşallah şimdi gidiyorum kolay geçsin inşallah
Teşekkür ediyorum canım benim sakin kalmaya çalışıyorum bakalımİnşallah canım korkma çok kısa bi işlem çok geçmiş olsun şimdiden
Yarın sabah gel dedi hastaneye geldik 11 inde randevun diyor dellendim ya vallaİnşallah canım korkma çok kısa bi işlem çok geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ediyorum canım benim sakin kalmaya çalışıyorum bakalım
Ne saçma gerçekten insanın sabrını sınıyorlarYarın sabah gel dedi hastaneye geldik 11 inde randevun diyor dellendim ya valla
Demedin mi bana yarin dedinjz ne alakaYarın sabah gel dedi hastaneye geldik 11 inde randevun diyor dellendim ya valla
Ne saçma gerçekten insanın sabrını sınıyorlar
Dedim birde pişkin pişkin haksızsın diyor valla dellendim sinirdenDemedin mi bana yarin dedinjz ne alaka
Ay valla ne bu çektiğimiz Allah karşımıza iyi insanlar çıkartsın gerçekten zaten zor dönemden geçiyoruz bide böyle insanlar çıkınca tam delirmelikDedim birde pişkin pişkin haksızsın diyor valla dellendim sinirden
Doktorun yanina girip deseydin ya ben olsam ortaligi katip karistirirdimDedim birde pişkin pişkin haksızsın diyor valla dellendim sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?