BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Bende de duzensizdi son ay gunumde oldum yani agustosta duzene girdi cok sukur ama hic leke seklinde olmadim hep yogun akinti seklindeydi agrim coktu ama onemsemedim acikasi ovulasyon yapiyorum ya catladigini ordan anliyodum catlamasa ztn siliklesmez

Bende de duzensizdi son ay gunumde oldum yani agustosta duzene girdi cok sukur ama hic leke seklinde olmadim hep yogun akinti seklindeydi agrim coktu ama onemsemedim acikasi ovulasyon yapiyorum ya catladigini ordan anliyodum catlamasa ztn siliklesmez
Evet bende iki gün pikti 3. Gün çatladı demek ki daha önceden kalma çatlamayan yumurtlar

Yok canım vermedi henüz ilaç yumurtlamam bile geçti çok erken yumurtladım galiba 6 gün oldu biteli doktor 1 hafta geçmeden çekilmeli dedi hsg adetliyim de diyor çeksinler diye
Canım bence bekle ya bebiş varsa çekilme hsg yi diğer döngünde çekil zaten yumurtlama üzerinden 1 hafta geçtiyse regl E bir hafta var demek hem için rahat eder emin olursun dokotora demedin mi yumurtlamam geçti bir hafta diye

Bebiş yok canım bu ay ailemin yanındayım eşim yanımda değil o yüzden çekilmek istedim aradan çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…