Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

Kızlar ne durumdasınız? Test yapanınız var mı ? Özellikle batı 25 26 olanlar test yapsak mı :d

Sanırım hamileymissiniz belirtileriniz nelerdi bu arada Gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerlesin
Teşekkür ederim testler pozitif ama kan vermedim henüz bugün adet günüm normalde. Meme ağrısı çok var , benim kistim var bazen olurdu ağrım ondan mı oldu yine bilmiyorum tabi. Bir de 1 haftaya yakındır şişkinlik oluyor

Yaa belirtilerin neydi kuzum gözün aydın kan verdin mi
bir kaç gündür meme ağrısı hassasiyeti çok var mememde kist vardı belki ondan da kaynaklı olabilir ayırt edemiyorum o yüzden.
Kan vermedim henüz biraz daha bekleyip veriyim diyorum

bir kaç gündür meme ağrısı hassasiyeti çok var mememde kist vardı belki ondan da kaynaklı olabilir ayırt edemiyorum o yüzden.
Kan vermedim henüz biraz daha bekleyip veriyim diyorum
Benimde hep regl öncesi şişerdi ağrırdı şimdi şişme yok ucu acıyo sızlıyor, kasıklarım ağrıyor regl gelecek diye korkuyorum ya

Benimde hep regl öncesi şişerdi ağrırdı şimdi şişme yok ucu acıyo sızlıyor, kasıklarım ağrıyor regl gelecek diye korkuyorum ya
Benim pek planda gebelik yoktu aslında biraz sürpriz oldu bana. Derler ya çok isteyince olmaz diye gerçekten öyle. İlk çocuğumda 5 ay sonra hamile kalmıştım her ay heyecan doruktaydı. Bu sefer tek korunmasız ilişkiden oldu . Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğim varsa da diyorum

Kızlar ne durumdasınız? Test yapanınız var mı ? Özellikle batı 25 26 olanlar test yapsak mı :d
Benim bat 24,25 Mart
Bugün predictor early test yaptım negatif çıktı hem testimi boş yere harcadım hem durduk yere moralimi bozdum,şuan çok karamsar aşırı mutsuzum keşle yapmasaydım diyorum,testi yapmadan önce daha mutluydum.Kendime kızıyorum zaten bu aydan hiç umudum yoktu yumurtlama mı net bilmiyordum ilişki sıklığı da azdı,niye yaptıysam…
Regl olup diğer aya konstare olmak modumu yükseltmem lazım.

Hamiş arkadaşlara hayırlı olsun...benim gibi bir ümit bekleyen arkadaşlar Allah hayırlısını nasip etsin...benim bat yarın ama adet olacak gibiyim ...kasıklarımda hafif sancı göğsümde hafif hassasiyet var...ben bayaga uzun zamandır kadın doğuma gitmedim...yakin zamanda gitmeyi düşünüyorum....yaşım 37 yumurtalıklarımda bir sıkıntı varsa nasıl belirtiler olur...hangi hastalık nelere yol açar ...bilen var mi

Maşallah maşallah ne güzel ya sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bana

Merhaba inşallah güzel haberler alırız hepimiz reglin 3. Günü hormon kadın doğuma giderseniz bakarlar amh değerine de bakarlar yumurta rezervi ne durumdaymış ordan anlaşılır ve diğer hormon değerlerinden de yükek yada düşükse tedaviye başlarlar hayırlı haberler alın inşallah

Benim de bat 25 Mart. Ama şu ana kadar herhangi bir adet belirtim yok. 11 aydır neredeyse deniyoruz ve her ay hüsrana uğruyorum. Geçen ay geciktim bence kesin var diye kan vermeye gittiğim gün adet oldum. O yüzden belirti aramayı bıraktım. 1 hafta kadar gecikirse o zaman kan testi vermeyi düşünüyorum. Çünkü kaset testler falan cidden beni daha çok yoruyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…