- 9 Aralık 2024
- 766
- 238
- 18
- 35
- Konu Sahibi zeynep2009
-
Oda doğru en doğru zamanda gelsinler inşallahKuzum üzülme lekelenme olabilir söküledebilie benimde başıma geldi son 2 adette derabbim büyük zamanı gelmiştir inşallah
Allah hepimize sağlıkla en yakım ve doğru zamanda nasip etsin inşallahBenim 4 gün gecikmeyle bile silik cıkmıştı kimyasalda düşünn
Amin inşallahhhhAllah hepimize sağlıkla en yakım ve doğru zamanda nasip etsin inşallah
Bat 23 kasık ve bel ağrısı var suanlıktest yapmadımKızlar ne durumdasınız? Test yapanınız var mı ? Özellikle batı 25 26 olanlar test yapsak mı :d
Sanırım hamileymissiniz belirtileriniz nelerdi bu arada Gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerlesinAynı dertteyim testler çift çizgibat 21 i
Kanı ne zaman versem diye düşünüyorum
Teşekkür ederim testler pozitif ama kan vermedim henüz bugün adet günüm normalde. Meme ağrısı çok var , benim kistim var bazen olurdu ağrım ondan mı oldu yine bilmiyorum tabi. Bir de 1 haftaya yakındır şişkinlik oluyorSanırım hamileymissiniz belirtileriniz nelerdi bu arada Gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerlesin
Benim bat 21 bugün ama ben geçen hafta erken gebelik yaptım 10 dk sonra çıktıBat 23 kasık ve bel ağrısı var suanlıktest yapmadım
Yaa belirtilerin neydi kuzum gözün aydın kan verdin miBenim bat 21 bugün ama ben geçen hafta erken gebelik yaptım 10 dk sonra çıktı
bir kaç gündür meme ağrısı hassasiyeti çok var mememde kist vardı belki ondan da kaynaklı olabilir ayırt edemiyorum o yüzden.Yaa belirtilerin neydi kuzum gözün aydın kan verdin mi
Benimde hep regl öncesi şişerdi ağrırdı şimdi şişme yok ucu acıyo sızlıyor, kasıklarım ağrıyor regl gelecek diye korkuyorum yabir kaç gündür meme ağrısı hassasiyeti çok var mememde kist vardı belki ondan da kaynaklı olabilir ayırt edemiyorum o yüzden.
Kan vermedim henüz biraz daha bekleyip veriyim diyorum
Benim pek planda gebelik yoktu aslında biraz sürpriz oldu bana. Derler ya çok isteyince olmaz diye gerçekten öyle. İlk çocuğumda 5 ay sonra hamile kalmıştım her ay heyecan doruktaydı. Bu sefer tek korunmasız ilişkiden oldu . Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğim varsa da diyorumBenimde hep regl öncesi şişerdi ağrırdı şimdi şişme yok ucu acıyo sızlıyor, kasıklarım ağrıyor regl gelecek diye korkuyorum ya
Polikistik overiniz mi varTeşekkür ederim testler pozitif ama kan vermedim henüz bugün adet günüm normalde. Meme ağrısı çok var , benim kistim var bazen olurdu ağrım ondan mı oldu yine bilmiyorum tabi. Bir de 1 haftaya yakındır şişkinlik oluyor
Hayır yok neden kiPolikistik overiniz mi var
Benim bat 24,25 MartKızlar ne durumdasınız? Test yapanınız var mı ? Özellikle batı 25 26 olanlar test yapsak mı :d
Maşallah maşallah ne güzel ya sağlıkla ilerlesin inşallah darısı banaBenim pek planda gebelik yoktu aslında biraz sürpriz oldu bana. Derler ya çok isteyince olmaz diye gerçekten öyle. İlk çocuğumda 5 ay sonra hamile kalmıştım her ay heyecan doruktaydı. Bu sefer tek korunmasız ilişkiden oldu . Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğim varsa da diyorum
MerhabaHamiş arkadaşlara hayırlı olsun...benim gibi bir ümit bekleyen arkadaşlar Allah hayırlısını nasip etsin...benim bat yarın ama adet olacak gibiyim ...kasıklarımda hafif sancı göğsümde hafif hassasiyet var...ben bayaga uzun zamandır kadın doğuma gitmedim...yakin zamanda gitmeyi düşünüyorum....yaşım 37 yumurtalıklarımda bir sıkıntı varsa nasıl belirtiler olur...hangi hastalık nelere yol açar ...bilen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?