- 10 Ocak 2025
- 515
- 307
- 18
- Konu Sahibi zeynep2009
-
Kızlar bata 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ara ara kasık ağrım oluyo şeffaf akıntım var göğüs uçlarım acıyo benim gibi olan var mı hiç umudum kalmadı negatifi görünce ama
İnşallah vardır ya inşallah9 aydır bebek düşünüyoruz. Bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Sabah yine test yaptım. Çizgi var ama baya silik.
Kan verdim. Testi doktora da gösterdim. Doktor tam göremedim dedi ama ebe gözüküyor kanda çıkar inşallah dedi. Eve gelirken dayanamadım tekrar test aldım. Predictor Early. O da böyle çıktı. Benim eşim henüz hiç test yaptırmadı. Artık bu ay da olmazsa gidelim diyorduk. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Kasıklarım ağrıyor ama adet sancısı gibi değil.İnşallah vardır ya inşallahbende bir kez kimyasal gebelik gecirdim 1,5 yıldır istiyoruz rabbim büyük. Bu ay biraz beklentim düştü çünkü eşim test verdi hız ve morfoloji düşük geldi biraz şimdi doktora gidicez bakalım ne dicek
Kan verdim. Testi doktora da gösterdim. Doktor tam göremedim dedi ama ebe gözüküyor kanda çıkar inşallah dedi. Eve gelirken dayanamadım tekrar test aldım. Predictor Early. O da böyle çıktı. Benim eşim henüz hiç test yaptırmadı. Artık bu ay da olmazsa gidelim diyorduk. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Kasıklarım ağrıyor ama adet sancısı gibi değil.
Bence kanda çıkacak,içinizi ferah tutunKan verdim. Testi doktora da gösterdim. Doktor tam göremedim dedi ama ebe gözüküyor kanda çıkar inşallah dedi. Eve gelirken dayanamadım tekrar test aldım. Predictor Early. O da böyle çıktı. Benim eşim henüz hiç test yaptırmadı. Artık bu ay da olmazsa gidelim diyorduk. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Kasıklarım ağrıyor ama adet sancısı gibi değil.
Bence var kuzu predictor yanlış cıkartmaz genelde, ve dünküne göre daha koyu cıkmış e nabızdan kan sonularıma bal beta hcg kac cıkmış kesin 5 tem yukarıdır pozitiftir.Kan verdim. Testi doktora da gösterdim. Doktor tam göremedim dedi ama ebe gözüküyor kanda çıkar inşallah dedi. Eve gelirken dayanamadım tekrar test aldım. Predictor Early. O da böyle çıktı. Benim eşim henüz hiç test yaptırmadı. Artık bu ay da olmazsa gidelim diyorduk. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Kasıklarım ağrıyor ama adet sancısı gibi değil.
Bu arada akıntın var mı benim de normalde yarın ama regl geç yumurtladım bu ay o yüzden 22-23 gibi regl bekliyorum bakalım inş bebiş gelmiştir bu ayBence var kuzu predictor yanlış cıkartmaz genelde, ve dünküne göre daha koyu cıkmış e nabızdan kan sonularıma bal beta hcg kac cıkmış kesin 5 tem yukarıdır pozitiftir.bizde doktora gittik sonuçları gösterdik hız sorunu yok dedi sehir hastanesinde genelde düşük cıkıyor dedi ama morfoloji 4 olması gerekirken 3,32 cıkmış o da pek problem değilmiş gebelik olur ama takviye verdi bakalım daa iui olması için kullanın dedi
Bence hamilesiniz kanda çıkacak. Haber verin lütfenKan verdim. Testi doktora da gösterdim. Doktor tam göremedim dedi ama ebe gözüküyor kanda çıkar inşallah dedi. Eve gelirken dayanamadım tekrar test aldım. Predictor Early. O da böyle çıktı. Benim eşim henüz hiç test yaptırmadı. Artık bu ay da olmazsa gidelim diyorduk. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Kasıklarım ağrıyor ama adet sancısı gibi değil.
Ne zamandır beri deniyorsunuz ve bu sonucu elde ettiniz,eşim benim de hiç test vermedi.Kan verdim. Testi doktora da gösterdim. Doktor tam göremedim dedi ama ebe gözüküyor kanda çıkar inşallah dedi. Eve gelirken dayanamadım tekrar test aldım. Predictor Early. O da böyle çıktı. Benim eşim henüz hiç test yaptırmadı. Artık bu ay da olmazsa gidelim diyorduk. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Kasıklarım ağrıyor ama adet sancısı gibi değil.
Haziran ayından beri deniyoruz. Eylül ayında da bir kimyasal gebelik geçirmiştim.Ne zamandır beri deniyorsunuz ve bu sonucu elde ettiniz,eşim benim de hiç test vermedi.
Yüzde yanmayı bilmiyorum ama göğüsle ilgili değişiklikler gebelik belirtisi olabilir. Ama regl ile de aynı belirtileri gösteriyor. O yüzden kafamız karışıyor bence.Göğüs ucu acıması ve yüzde yanma hissi gebelik belirtisi olur mu ki ya
Evet ya normalde göğüslerim 10 gün önceden şişer hassaslaşırdı simdi sadece ucu acıyor sızlıyor, bu vucut ısısı da regl öncesi düşer diyorlar artıyorsa gebelik olabilir diyorlar ama bilmiyorum yaYüzde yanmayı bilmiyorum ama göğüsle ilgili değişiklikler gebelik belirtisi olabilir. Ama regl ile de aynı belirtileri gösteriyor. O yüzden kafamız karışıyor bence.
Erken kuzum ya boşa o stresi yaşama daha 4 ay diyosun sonuçtaArkadaşlar 4 aydır denemenin üzerine rahim filmi çekilmek için erken midir ??
Belirtilerin neler kuzuu, var gibi duruyo günün geçince bidaha yap koyulaşır kesinKızlar 6 gün kaldı; freely bugün böyle çıktı ama ne dersiniz
Çok ince gözüküyor inşallah yanıltmaz siziKızlar 6 gün kaldı; freely bugün böyle çıktı ama ne dersiniz
Adet belirtilerinden başka bi şey yok ama şaşırdım .. cok yalancı çıkarıyor diyorlar bu markaya yaaaÇok ince gözüküyor inşallah yanıltmaz sizi
Belirtileriniz flan var mıydı
Ben de galiba sürekli bir şeyler okuya okuya stres yaptımErken kuzum ya boşa o stresi yaşama daha 4 ay diyosun sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?